Więcej info na stronie http://www.silverstone-circuit.co.uk/html/ra_d1gp.php
Impreza odbędzie się w Northamptonshire w UK
Wybieram się ja oraz Sławek Xedosem (XXX)
Ktoś jeszcze
www.mazdaspeed.pl
Grzyby napisał(a):FOTY
po tym co tam sié dzialo
oj dzialo sie dzialo!!!!
SUPER IMPREZA Z SUPER LUDZMI!
a do tego Maciej Polody udanie zareklamowal Polské po oficjalnej stronie imprezy i chwala mu za to![]()
Postaram sie wkleic jakies foty dzis póznym wieczorem.
Piotruś napisał(a):Tykwa napisał(a):Grzyby napisał(a):FOTY
a do tego Maciej Polody udanie zareklamowal Polské po oficjalnej stronie imprezy i chwala mu za to![]()
FOTY! ! ! ! !
Tykwa napisał(a):Piotruś napisał(a):Tykwa napisał(a):Grzyby napisał(a):FOTY
FOTY! ! ! ! !
CHCIELISCIE FOTY , NO TO MACIE FOTY ,![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/postmanho ... /my_photos
chyba bedzie najlepiej w takiej postaci , nie bardzo wiem które wyróznic wiec podaje link do wszystkich , opisy sobie darowalem , moze poza kilkoma uwagami do zdjéc: wszystkie auta wyrózniajáce sie sposobem polakierowania ( znacznie) nalezaly do Japonców, a takze zostawialy one wyraznie wiéksze chmury dymu ( co tez widac na zdjéciach), auto nr8 pomaranczowo-biale z czarná maská to auto Macieja Polody , jest tez kilka fotek aut które uczestniczylo w równoleglej imprezie , wiec nie dziwcie sie z obecnosci aut przednio napédowych
PS. Jesli chodzi o pamiatkowe zdjécia w gronie Mazdowiczów – musimy méczyc Rulesagdyz tylko On takowe posiada
na tych wklejonych przeze mnie króluje ja oraz mój szwagier ,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości