Impreza motoryzacyjna w CH Reduta
Witam wszystkich. Chciałem oficjalnie zaprosić wszystkich klubowiczów na Mega zlot w Reducie, który odbedzie sie 27.05.06r
O to co nas czeka na imprezie:
TERMIN: 27- 28 maja
CZAS TRWANIA: 13.00 – 18.00
( samochody mogą przyjeżdżać od godz. 10.00 rano)
MIEJSCE:
parking na dachu Centrum Handlowego Reduta w Warszawie, al. Jerozolimskie 148
PROWADZENIE IMPREZY ( sobota i niedziela ):
MACIEJ ZIENTARSKI – dziennikarz telewizyjny, prowadzący popularny program V-Max. Mimo młodego wieku, cieszy się dobrą opinią wśród wielbicieli motoryzacji, dzięki kompetencji i rzetelności w ocenie samochodów i motorów.
PRZEBIEG IMPREZY:
ATRAKCJE WEWNĄTRZ REDUTY – KILKA DNI PRZED IMPREZĄ
Prezentacja firm zajmujących się tuningiem samochodowym.
Przy każdym z wystawionych stanowisk informacja o imprezie
( przy firmach tuningowych – zaproszenie na zlot, przy motorach – zaproszenie na niedzielne pokazy motocyklowe)
TUNING SHOW – ZLOT POJAZDÓW TUNINGOWANYCH
Zapraszamy posiadaczy „udoskonalonych” pojazdów – zarówno od strony wizualnej jak i jakości silników, do spotkania na parkingu CH Reduta.
Podczas zlotu proponujemy przeprowadzenie typowych przy takich okazjach konkursów dla uczestników:
WYBORY NAJPIĘKNIEJSZEGO SAMOCHODU
Przez cały dzień proponujemy konkurs dla klientów, w którym wygraną będą atrakcyjne nagrody od firm reklamujących się podczas imprezy: np., zestaw opon zimowych, radio samochodowe, gadżety do auta.
Spośród wszystkich aut wystawionych na parkingu w specjalnie wydzielonej strefie, klienci będą mogli wybrać to, które ich zdaniem jest najatrakcyjniejsze. Głosy oddawane będą na kuponach, roznoszonych przez hostessy. O określonej godzinie nastąpi podliczenie głosów, zwycięzca, właściciel auta, zostanie nagrodzony.
Dla zwycięzców przewidujemy puchary.
POMIARY AUDIO
Pomiary car –audio należą do kanonu zlotów samochodowych. Proponujemy zorganizowanie pomiarów przez wyspecjalizowaną w tej dziedzinie firmę audio tuningową.
Przy użyciu specjalnych wskaźników auta biorące udział w akcji będą sprawdzane pod kątem:
– pomiar głośności sprzętu audio w samochodach
– pomiar jakości zainstalowanego sprzętu audio
– pomiar głośności wydechu
KONKURSY MOTORYZACYJNE – W PRZYPADKU ODPOWIEDNIO DUŻEJ WOLNEJ PRZESTRZENI:
Konkursy dla właścicieli samochodów na specjalnie przygotowanym torze :
– Jazda slalomem na czas
– Slalom z piłeczką
– Przejazd slalomem tyłem
– Zawody równoległe "kto wolniej"
– Konkurencje sprawnościowe
STANOWISKO GRILLOWE
Przy scenie, podczas trwania imprezy klienci będą mieć okazję skorzystania z piknikowego menu, dzięki wystawionemu dużemu grillowi ( zaproszenie do współpracy jednego z najemców Reduty) Zaproszeni właściciele aut otrzymają od nas ciepły posiłek ( kiełbaska, bigos itp.) oraz napoje ( herbata, zimny napój)
HARMONOGRAM IMPREZY
DO godz. 13.00 samochody zjeżdżają się na górny parking
( możliwość wjazdu już od godz. 9.00 rano )
13.00 – 13.15 uroczyste otwarcie zlotu – przedstawiamy największe kluby tuningowe, informujemy o konkursach i wyborze najpiękniejszego auta
pomiary jakości sprzętu car -audio
13.15 – 14.30 publiczność ogląda auta, wymiana doświadczeń
na scenie DJ
14.30 – 15.00 pierwsze zawody na wyznaczonym torze:
jazda slalomem na czas
jazda slalomem tyłem
( n scenie DJ)
15.00 – 15.30 zawody na wyznaczony torze:
zawody równoległe – kto wolniej
15.30 – 16.00 zawody : pomiar głośności wydechu
16.00 – 16.30 wybory najpiękniejszej dziewczyny – uczestniczki
16.30 – 17.00 pomiar najniższego zawieszenia
17.00 – 17.30 ogłoszenie wyników konkursów
17.30 – 17.45 ogłoszenie wyników głównego konkursu – WYBÓR NAJPIĘKNIEJSZEGO AUTA
17.45 – 18.00 ZAKOŃCZENIE
Jesli klub jest zainteresowany top prosze pisac na maila: marcind84@gmail.com
O to co nas czeka na imprezie:
TERMIN: 27- 28 maja
CZAS TRWANIA: 13.00 – 18.00
( samochody mogą przyjeżdżać od godz. 10.00 rano)
MIEJSCE:
parking na dachu Centrum Handlowego Reduta w Warszawie, al. Jerozolimskie 148
PROWADZENIE IMPREZY ( sobota i niedziela ):
MACIEJ ZIENTARSKI – dziennikarz telewizyjny, prowadzący popularny program V-Max. Mimo młodego wieku, cieszy się dobrą opinią wśród wielbicieli motoryzacji, dzięki kompetencji i rzetelności w ocenie samochodów i motorów.
PRZEBIEG IMPREZY:
ATRAKCJE WEWNĄTRZ REDUTY – KILKA DNI PRZED IMPREZĄ
Prezentacja firm zajmujących się tuningiem samochodowym.
Przy każdym z wystawionych stanowisk informacja o imprezie
( przy firmach tuningowych – zaproszenie na zlot, przy motorach – zaproszenie na niedzielne pokazy motocyklowe)
TUNING SHOW – ZLOT POJAZDÓW TUNINGOWANYCH
Zapraszamy posiadaczy „udoskonalonych” pojazdów – zarówno od strony wizualnej jak i jakości silników, do spotkania na parkingu CH Reduta.
Podczas zlotu proponujemy przeprowadzenie typowych przy takich okazjach konkursów dla uczestników:
WYBORY NAJPIĘKNIEJSZEGO SAMOCHODU
Przez cały dzień proponujemy konkurs dla klientów, w którym wygraną będą atrakcyjne nagrody od firm reklamujących się podczas imprezy: np., zestaw opon zimowych, radio samochodowe, gadżety do auta.
Spośród wszystkich aut wystawionych na parkingu w specjalnie wydzielonej strefie, klienci będą mogli wybrać to, które ich zdaniem jest najatrakcyjniejsze. Głosy oddawane będą na kuponach, roznoszonych przez hostessy. O określonej godzinie nastąpi podliczenie głosów, zwycięzca, właściciel auta, zostanie nagrodzony.
Dla zwycięzców przewidujemy puchary.
POMIARY AUDIO
Pomiary car –audio należą do kanonu zlotów samochodowych. Proponujemy zorganizowanie pomiarów przez wyspecjalizowaną w tej dziedzinie firmę audio tuningową.
Przy użyciu specjalnych wskaźników auta biorące udział w akcji będą sprawdzane pod kątem:
– pomiar głośności sprzętu audio w samochodach
– pomiar jakości zainstalowanego sprzętu audio
– pomiar głośności wydechu
KONKURSY MOTORYZACYJNE – W PRZYPADKU ODPOWIEDNIO DUŻEJ WOLNEJ PRZESTRZENI:
Konkursy dla właścicieli samochodów na specjalnie przygotowanym torze :
– Jazda slalomem na czas
– Slalom z piłeczką
– Przejazd slalomem tyłem
– Zawody równoległe "kto wolniej"
– Konkurencje sprawnościowe
STANOWISKO GRILLOWE
Przy scenie, podczas trwania imprezy klienci będą mieć okazję skorzystania z piknikowego menu, dzięki wystawionemu dużemu grillowi ( zaproszenie do współpracy jednego z najemców Reduty) Zaproszeni właściciele aut otrzymają od nas ciepły posiłek ( kiełbaska, bigos itp.) oraz napoje ( herbata, zimny napój)
HARMONOGRAM IMPREZY
DO godz. 13.00 samochody zjeżdżają się na górny parking
( możliwość wjazdu już od godz. 9.00 rano )
13.00 – 13.15 uroczyste otwarcie zlotu – przedstawiamy największe kluby tuningowe, informujemy o konkursach i wyborze najpiękniejszego auta
pomiary jakości sprzętu car -audio
13.15 – 14.30 publiczność ogląda auta, wymiana doświadczeń
na scenie DJ
14.30 – 15.00 pierwsze zawody na wyznaczonym torze:
jazda slalomem na czas
jazda slalomem tyłem
( n scenie DJ)
15.00 – 15.30 zawody na wyznaczony torze:
zawody równoległe – kto wolniej
15.30 – 16.00 zawody : pomiar głośności wydechu
16.00 – 16.30 wybory najpiękniejszej dziewczyny – uczestniczki
16.30 – 17.00 pomiar najniższego zawieszenia
17.00 – 17.30 ogłoszenie wyników konkursów
17.30 – 17.45 ogłoszenie wyników głównego konkursu – WYBÓR NAJPIĘKNIEJSZEGO AUTA
17.45 – 18.00 ZAKOŃCZENIE
Jesli klub jest zainteresowany top prosze pisac na maila: marcind84@gmail.com
-
veron
mbmaster popieram ja tez jestem gotow zeby tam wpasc
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
mbmaster napisał(a):Czy ktos wie cos wiecej? Veron dasz wiecej info? Patrze w necie i nic nie moge znalesc o tej imprezie.
też nie mogę znaleźć

To jest zaproszenie na już zorganizowaną imprezę czy dopiero propozycja?
veron napisał(a):proponujemy przeprowadzenie typowych
veron napisał(a):Proponujemy zorganizowanie pomiarów
Wszystko wyglada nastepujaco. Spotkanie w reducie czyli na parkingach w centrum handlowym jak jest carefure. Poniewaz jestescie poważnym klubem proponuje zrobic liste kto bedzie na pewno a kto na 90%, reszta jesli nie wie to labo sie jakos później dołaczy albo zaparkuje o poziom nizej.
Proponuje wybrac reprezentacje waszych najlepszych aut,poniewaz własnie one znajda sie na głownym poziomie imprezy i beda brały udział w calej imprezie,do tego rekamujac wasz klub
Wszystko odbedzie sie tak jak napisąłem na samym poczatku.
Poniewaz nie mam za duzo czasu by bardzo czest owchodzic na wasze forum, proponuje o zrobienie listy obecnosci i przesłąnie mi jej na adres mailowy marcind84@gmail.com
To jest bardzo ważne poniewaz musze wam zarezerwowac odpowienia ilosc miejsc na wasze autka
Proponuje wybrac reprezentacje waszych najlepszych aut,poniewaz własnie one znajda sie na głownym poziomie imprezy i beda brały udział w calej imprezie,do tego rekamujac wasz klub
Wszystko odbedzie sie tak jak napisąłem na samym poczatku.
Poniewaz nie mam za duzo czasu by bardzo czest owchodzic na wasze forum, proponuje o zrobienie listy obecnosci i przesłąnie mi jej na adres mailowy marcind84@gmail.com
To jest bardzo ważne poniewaz musze wam zarezerwowac odpowienia ilosc miejsc na wasze autka
-
veron
Wohoho
No tak.... ktore to najlepsze auta z naszego klubu
Zasadnoczo z Warszawy to praktycznie niema aut po duzych modach.
Nadal nie mamy odpowiedzi co z wjazdem i organizacja? Jest jakas oficjalna informacja na temat tego zlotu? Cos mi sie wydawalo ze w radiu jakas reklam leciała...
O co chodzi w sensie najlepsze? zTuningowane? Zadbane? Pozdro
Sebek i Kubutek co wy na to? Co z reszta klubu? Ludzie piszcie cos?
Prosze o poprawienie przez kogos tematu by był bardziej czytelny.
No tak.... ktore to najlepsze auta z naszego klubu

Zasadnoczo z Warszawy to praktycznie niema aut po duzych modach.
Nadal nie mamy odpowiedzi co z wjazdem i organizacja? Jest jakas oficjalna informacja na temat tego zlotu? Cos mi sie wydawalo ze w radiu jakas reklam leciała...
O co chodzi w sensie najlepsze? zTuningowane? Zadbane? Pozdro
Sebek i Kubutek co wy na to? Co z reszta klubu? Ludzie piszcie cos?
Prosze o poprawienie przez kogos tematu by był bardziej czytelny.
Zoom zoom Zoom
Jesli chodzi o auta PRZEROBIONE to chyba tylko i wylacznie wchodzi w gre JERRY bo jego autko jest po niezlych modach no i silniczek ma dlubniety
, wiec moim zdaniem wlasnie JERRY bedzie godnie reprezentowal nasz klub
A jesli chodzi o jakies normalne furki to trzeba by sie zebrac i wybrac jakies konkretne egzemplaze bo na zdjeciach kazda MAZDA wyglada cudnie ale na zywo zawsze sa jakies niedociagniecia
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A jesli chodzi o jakies normalne furki to trzeba by sie zebrac i wybrac jakies konkretne egzemplaze bo na zdjeciach kazda MAZDA wyglada cudnie ale na zywo zawsze sa jakies niedociagniecia
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
jesli bedzie na najbrzydsze autko moze wpadne cos wygrac 
DEVIL
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
- Od: 23 mar 2005, 16:42
- Auto: Citroen C5 ,Mazda 626GW 2,0FS było Pontiac TS3.8 , Chrysler leBaron2,2T intercooler , Mazda RX7 SA2
Czy jest jakies ograniczenie ilosci autek ktore moze nasz klub wystawic? Dzisiaj na Imoli pogadam z Kuba i cos sie wymysli... aczkolwiek mysle ze bylaby to super promocja naszego klubu
Chcialbym zeby wypowiedzialy sie tez osoby spoza Warszawy
Pozdrawiam
Chcialbym zeby wypowiedzialy sie tez osoby spoza Warszawy
Pozdrawiam
- Od: 21 sie 2005, 14:05
- Auto: BMW E46 320d 150km;))
http://www.chreduta.pl/_engine/page_ren ... nodeid=591 znalzłem krótki opis imprezy, tylko dlaczego nie ma żadnych konkretów???
Sprzedam różne części do mx-6
- Od: 23 sie 2005, 08:49
- Auto: Q50 3,0 TT, było 3 BL 2,3 MPS, mx6,626, 6 GH 2,5
nareszcie pierwszy termin zlotu który mi pasuje niemam przerobionej mazdy ale wstydo chyba niebędzie
-
Gość
ja sie pisze, madzia na reprezentatke sie nie nadaje, ale wpadne.
wiadomo cos czy sie płaci cos??
wiadomo cos czy sie płaci cos??
http://media.putfile.com/guma1 http://media.putfile.com/guma2 http://media.putfile.com/guma3 http://media.putfile.com/guma4
JAK MI SIE NUDZI TO LUBIE PODYMIC SOBIE:)))
JAK MI SIE NUDZI TO LUBIE PODYMIC SOBIE:)))
- Od: 26 lut 2006, 02:03
- Auto: 323f BG 1.6 16v 93r