Kolumna z Wawy:))))))
ja jadę wcześniej, tak więc nie piszę się na kolumnę
pozdrawiam
pozdrawiam
Siedzący po prawicy GŁÓWNODOWODZĄCEGO LOŻY VIPów :)
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
- Od: 16 mar 2005, 20:21
- Auto: Mazda 5 CR 2007r. 2.0 MZR-CD Galaxy Grey.
Buick Skylark Convertible 4.9 V8 1964r
mbmaster napisał(a):Bede jechal na tempomacie
na tempomacie wcale nie jest oszczędniej, bo jak masz pod górkę to tampomat wciska gaz do podłogi na 5 biegu
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Ktos pisal ze wciskanie gazu do oporu nie ma plywu na spalanie auta. Pozatym jak moj stary poszedl mx-6 na tempomacie w gory to mu 7,2 spalila wiec chyba dziala. Sam bylem w szoku jak zobaczylem ile przejechal na baku 
Zoom zoom Zoom
Podobno zapewnia okolo 8% oszczednosci paliwa, co i ja moge potwierdzic – zawsze uzyskuje wtedy dosc niskie jak na styl jazdy spalanie. Zreszta fajnie, jak Ci pedal gazu spyla spod stopy
Ale ostatnio ogladalem test A8 TDI by Clarkson i wedlug komputera na tempomacie spalalo troche wiecej. Ja jednak trzymam sie swojej wersji.
A propos watku, do zobaczenia i jedzcie ostroznie!
A propos watku, do zobaczenia i jedzcie ostroznie!
Ostatnio edytowano 6 kwi 2006, 22:51 przez Globy, łącznie edytowano 1 raz
mbmaster napisał(a): ale reservda juz zlapali
2 radiowozy za kołbielą o ile dobrze pamietam w ogleglosci pol kilometra moze kilometra od siebie – 200 zł mandat
>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
...serce bije w takt V-acht :)
...serce bije w takt V-acht :)
- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht