Otwarcie sezonu
No właśnie mistrzowie. Planuje się jakiświększy zlocik na otwarcie sezonu ze ścigankiem na wydmuchanie pajęczyn z silnika po zimie, bo u mnie się niewątpliwie zagnieździły
???????

Waluś napisał(a):Planuje się jakiś większy zlocik na otwarcie sezonu
w zasadzie to nie tylko na otwarcie sezonu coś dużego by się zdało.
Nie odzywałem się w temacie dużego zlotu, bo taka była prośba KSa, ale .... luty się skończył, temat EMM zamknięty, mamy 9.03. i nic
Wyjdę pewnie na tego złego, ale mam wrażenie że KSi skoncentrowali się na małych lokalnych spotkaniach (takie mam wrażenie zaglądając do tego działu)
Grzyby napisał(a):Nie odzywałem się w temacie dużego zlotu, bo taka była prośba KSa, ale .... luty się skończył, temat EMM zamknięty, mamy 9.03. i nic ysz
Wyjdę pewnie na tego złego, ale mam wrażenie że KSi skoncentrowali się na małych lokalnych spotkaniach (takie mam wrażenie zaglądając do tego działu)
Popieram.

Na dzień dzisiejszy klub istnieje tylko w dużych miejscowościach. Zróbmy coś itoszybko
Tez jestem za zrobieniem czegos – poznańskie spotkania sa co 3-4 miesiace z tego co zauwazylem, a wiekszosc duzych miast ma lokalne raz na 1-2 tygodni :–(
a ja tesknie za wami
a ja tesknie za wami
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Crimer napisał(a):mamy marzec a tu o wiosennym ani widu ani słychu
Otóż to i trzeba zacząć dziełać i to szybko aby pod koniec kwietnia coś się zorganizowało
Wiosenny Zlot w Rykach możemy zrobić na początku kwietnia
Oczywiście termin ustalimy w ankiecie ale muszę pogadać jeszcze z Jerrym (jak Globus już go zostawi w spokoju
)
Pozdrowionka
Oczywiście termin ustalimy w ankiecie ale muszę pogadać jeszcze z Jerrym (jak Globus już go zostawi w spokoju

Pozdrowionka
Marcin783
1997-2003 Fiat 126, Fiat TIPO, VW Golf I, Fiat PUNTO
10/2003-06/2004 626 GE 2,0
07/2004-10/2006 MX-6 2,5
08/2006- 3S 2,3
06/2007-12/2007 VW Golf III 1,8
10/2007- Nissan Primera P11 Kombi 2,0
12/2007-07/2008 Seat Leon 1,9
1997-2003 Fiat 126, Fiat TIPO, VW Golf I, Fiat PUNTO
10/2003-06/2004 626 GE 2,0
07/2004-10/2006 MX-6 2,5
08/2006- 3S 2,3
06/2007-12/2007 VW Golf III 1,8
10/2007- Nissan Primera P11 Kombi 2,0
12/2007-07/2008 Seat Leon 1,9
- Od: 24 paź 2003, 21:15
- Auto: Mazda 3S
MarciniAnia dzięki za reakcję (chociaż jak zwykle nie wiem kto pisze
)
A co z dużym zlotem a'la EMM?
Były deklaracje MazdaAT za pośrednictwem Achemenida i szkoda byłoby stracić takiego sponsora (przy braku polskiego przedstawiciela Mazdy może udałoby się nawiązać dłuższą współpracę?)
A co z dużym zlotem a'la EMM?
Były deklaracje MazdaAT za pośrednictwem Achemenida i szkoda byłoby stracić takiego sponsora (przy braku polskiego przedstawiciela Mazdy może udałoby się nawiązać dłuższą współpracę?)
Na dobra sprawe to po 22,23.04.06 pasuja mi wszystkie dni:) ale tylko do 13.05.06
bo pozniej zaczyna mi si emasakra na uczelni:/ hehe a w tych terminach mam wolne chyba ze mi cos wymysla dziwnego w robocie ale to si eda zwsze zalatwic:) hehe trzeba cos zorganizowac, jestem za:)
- Od: 4 mar 2006, 02:15
- Auto: Mazda MX3 1,6 16V '95
Grzyby napisał(a):Wyjdę pewnie na tego złego, ale mam wrażenie że KSi skoncentrowali się na małych lokalnych spotkaniach (takie mam wrażenie zaglądając do tego działu)

Co do EMM nie jest łatwo zainteresować odpowiednie media i osoby tym tematem,może sami sie postaracie pogadac ze sponsorami i załatwić miejsce które pomieści około 200 osób co???Jesli nie bede pewien ze mam za soba poparcie istotnych medialnych osób które moga sciągnąć nam sponsorów to nic w tym roku sie nie odbedzie...........i wogóle w&%*(^%nie mam ze ktos sobie wymyslil EMM kiedy jesteśmy w totalnej roz^%(&^%lce

- Od: 18 kwi 2004, 13:00
Crimer napisał(a):tylko błagam, omijajcie terminy 01-02 i 22-23 kwietnia.Reszta mi odpowiada
A może by tak zrobić zlocik 29-30 kwietnia a podem grupą uderzyć na bemowo
fajnie by bylo poszalec w Rykach a potem smignac cala grupa na bemowo....
mysle ze duza impreza typu EMM potrzebuje kasy, zaangazowania wielu ludzi i 100% organizacji... narazie chyba brakuje nam najbardziej kasy
- Od: 21 sie 2005, 14:05
- Auto: BMW E46 320d 150km;))
Jerry napisał(a):dobre..........lubie zabawe i bede sie bawił tam gdzie chce i z kim chce nawet jakbym został prezydentem
Takie teksty nie przystoją poważnemu czlowiekowi.
Zamknijcie ten temat bo to nie ma sensu, a przyniesie kolejne zadymy
Po [tiiit] z taka robotą.
Wystarczy cos powiedzieć i Jerry odbiera wszystko jak atak na swoją osobę
A ja nic nie rozumiem
,
Zrobienie MegaSpotu na wiosnę choćby znowu w Rykach to jedno
a
przyznaje, że dalekie wizje fajnego pomysłu EMM to inna sprawa, którą nie powinniśmy łączyć.
Zrobienie Ryk jak sie zrobi ciepło ja osobiście uwazam za tradycje i stały element kalendarza klubu, choć jestem tu od niedawna.
Zgodzę się z chłopakami, że już najwyższy czas zacząć zbierać chętnych na np. Ryki.
Chyba nie zrozumial tematu/ temat ryk pewnie szybko zorganizuje -proszę

Zrobienie MegaSpotu na wiosnę choćby znowu w Rykach to jedno
a
przyznaje, że dalekie wizje fajnego pomysłu EMM to inna sprawa, którą nie powinniśmy łączyć.
Zrobienie Ryk jak sie zrobi ciepło ja osobiście uwazam za tradycje i stały element kalendarza klubu, choć jestem tu od niedawna.

Zgodzę się z chłopakami, że już najwyższy czas zacząć zbierać chętnych na np. Ryki.
Waluś napisał(a):Wystarczy cos powiedzieć i Jerry odbiera wszystko jak atak na swoją osobę
Chyba nie zrozumial tematu/ temat ryk pewnie szybko zorganizuje -proszę
- Od: 21 kwi 2005, 19:49
- Auto: Seat Toledo 2.0TDI `07
brylant napisał(a):Chyba nie zrozumial tematu/ temat ryk pewnie szybko zorganizuje -proszę
też mam taka nadzieję ale.....
nie ma potrzeby się unosić
brylant napisał(a):Zrobienie Ryk jak sie zrobi ciepło ja osobiście uwazam za tradycje i stały element kalendarza klubu, choć jestem tu od niedawna.

Niech ktoś tu pozamiata
MarciniAnia napisał(a):Wiosenny Zlot w Rykach możemy zrobić na początku kwietnia
znowu tam
MarciniAnia napisał(a): (jak Globus już go zostawi w spokoju )
watpie eheheh
Jerry napisał(a):,a jak sie wam nie podoba to prosze nas odwołać z tego stanowiska i wtedy bedziecie mieli pole do popisu!
spoko spoko dzialaj narazie
Sila tradycji spotkajmy sie wiosna w Rykach
Chlopaki, jesli mozecie, skontaktujcie sie prosze w wolnej chwili z Jackiem i zrobcie rozeznanie w terminach – moze dwa ostatnie weekendy kwietnia?
Rozumiem, ze 29 zostaniesz na noc?
Super, ze pojedyncze regiony kwitna rowniez mniejszymi zlotami. Wszystkich Was zachecam do rozkrecania swojej okolicy!
Crimer napisał(a):tylko błagam, omijajcie terminy 01-02 i 22-23 kwietnia
Rozumiem, ze 29 zostaniesz na noc?
Super, ze pojedyncze regiony kwitna rowniez mniejszymi zlotami. Wszystkich Was zachecam do rozkrecania swojej okolicy!
ravo napisał(a):znowu tam (((((((
Ja tam jeszcze nigdy nie byłem, ale czytajac forum faktycznie mozna odniesc wrazenie ze wiekszosc spotkan to Ryki – a moze Torun ? Z tego co mi sie wydaje to poprzednio wszyscy sie tam swietnie bawili i warunki sa dobre.
Sebekk napisał(a):przyszly rok moze uda sie cos MEGA MEGA
Ale o czyms mega pewnie bedzie trzeba zaczac myslec troche wczesniej, i uwzglednic to w budzecie klubu z odpowiednia rezerwa czasowa. Teraz to juz cos mega chyba tylko na jesien pozostaje. A jak nie to ja i tak zamierzam jechac do czech w tym roku :–)
A Jerry faktycznie przesadzil :–(
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i