http://www.mx6.com/forums/showthread.php?t=143879
European meet 2006 in Germany at the Nürburgring
1, 2
No to odezwał się nasz stary "kolega" i mamy zaproszenie – są chętni?
P.S. wrzucam na ogólny żeby więcej osób obejrzało.
pozdr.
Grzyby
P.S. wrzucam na ogólny żeby więcej osób obejrzało.
pozdr.
Grzyby
Well, I really would like to go... But I'm affraid that my car is not prepared for such a long trip
And also there may be some difficulties with German Police due to few technical rpoblems which are still remaining in my car... Such a pity 
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92
echh fajnie by było pojechać 
Jak dobrze rozumiem to będzie to w ostatni tydzień kwietnia??
Można by pomyśleć a przy okazji mały trip po Europie zrobić z powodu weekendu majowego
W którym miejscu Niemiec to dokładniej jest??
Można by pomyśleć a przy okazji mały trip po Europie zrobić z powodu weekendu majowego
W którym miejscu Niemiec to dokładniej jest??
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Bimbak napisał(a):Waluś jadymy!!
sponsorujesz

brii napisał(a):W którym miejscu Niemiec to dokładniej jest??
Hu hu....jakieś 70 kilosów pod KOLN....i około 70 kilosów od BELGI.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
W oczekiwaniu na nowy podpis...
Bimbak napisał(a):hmmm bilet pks/pkp do poznania i kaste browarów
oo ciekawa propozycja
Italiano napisał(a):Hu hu....jakieś 70 kilosów pod KOLN....i około 70 kilosów od BELGI.
Ty bym może jeszcze Ciotke w "Mynsterhelejn" koło Maastricht zaczepił
Jeśli się jakaś brygada zbieże to byłbym za wyjazdem
Trusted computing – Yes or No?
Koszty które się poniesie na miejscu by mnie interesowały .... mniej więcej w tym samym czasie chce kipic gwinty (ok 3,7tys) jeżeli okaże się że da rade zmieścić się w sumie ok 700-1000 zł to z chęcią się wybiore.
Z tego co mi wiadomo nocleg u szkopa ok 50 euro za nocke .. a spot nie ma być 1-dniowy przecież ;D Więc koszta moga być spore
Z tego co mi wiadomo nocleg u szkopa ok 50 euro za nocke .. a spot nie ma być 1-dniowy przecież ;D Więc koszta moga być spore
pozdrawiam
My cars are able to eat my soul & money in seconds.

My cars are able to eat my soul & money in seconds.

Wszystko zależy jeszcze od tego czy to się wogóle odbędzie. Chłopaki z mx6.de są sceptyczni ale jednocześnie sami by chętnie wybrali się na tą ogólnoeuropejską impreze podkreślając jednak za każdym razem "jeśli sie odbędzie". Narazie pozostaje tylko czekać ... ja czekam z niecierpliwością....
Nurburgring

Nurburgring

Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Proszę o przeniesienie tego do spotkań klubowych... i o zgłaszanie się chętnych
EDIT:
Pewnie już wiecie ale jako ciekawostke zamieszczam ceny wjazdu na tor:
1 Lap: 16.00 EUR
4 Laps: 56.00 EUR
8 Laps: 108.00 EUR
15 Laps: 195.00 EUR
25 Laps: 305.00 EUR
One year (all you can eat ): 798.00 EUR.
Trasa to ok 960 km w jedną stronę z Poznania. Nocleg .. cóż, ja zabieram śpiwór i karimate chyba i zrobie sobie wygodnie w aucie
EDIT:
Pewnie już wiecie ale jako ciekawostke zamieszczam ceny wjazdu na tor:
1 Lap: 16.00 EUR
4 Laps: 56.00 EUR
8 Laps: 108.00 EUR
15 Laps: 195.00 EUR
25 Laps: 305.00 EUR
One year (all you can eat ): 798.00 EUR.
Trasa to ok 960 km w jedną stronę z Poznania. Nocleg .. cóż, ja zabieram śpiwór i karimate chyba i zrobie sobie wygodnie w aucie
Pozdrawiam, Tomek
1, 2