17 września – 1/4 mili Bemowo (relacja + foty)
JAK W TREMACIE !
p.s.
Jeśli komuś będzie jeszcze mało w Warszawie to 18 września na lotnisku w miejscowości Skarnimierz koło Brzegu (opolskiego) odbędzie się IV eliminacja Mistrzostw Dolnego Śląska w Wyścigach Równoległych na dystansie 1/4 mili. Będą nagrody dla zawodników i kibiców. Po głównych zawodach będzie można sobie zmierzyć czas na 1/4 mili. Więcej jest na www.gds.prv.pl
p.s.
Jeśli komuś będzie jeszcze mało w Warszawie to 18 września na lotnisku w miejscowości Skarnimierz koło Brzegu (opolskiego) odbędzie się IV eliminacja Mistrzostw Dolnego Śląska w Wyścigach Równoległych na dystansie 1/4 mili. Będą nagrody dla zawodników i kibiców. Po głównych zawodach będzie można sobie zmierzyć czas na 1/4 mili. Więcej jest na www.gds.prv.pl
Ostatnio edytowano 17 wrz 2005, 18:05 przez dizzi, łącznie edytowano 1 raz
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP
właśnie wróciłem...organizatorzy dali pupy...brak trybun.
RX-8 dała pupy jeszcze bardziej niż organizatorzy...wysoka 15'tka.
Gratulacje dla zielonej mx-3 – 14.85 s.
Fajnie jechało subaru czopera i Typhoon i wiele innych aut...poziom naprawdę wysoki
Pozdrowienia dla Krzynia
RX-8 dała pupy jeszcze bardziej niż organizatorzy...wysoka 15'tka.
Gratulacje dla zielonej mx-3 – 14.85 s.
Fajnie jechało subaru czopera i Typhoon i wiele innych aut...poziom naprawdę wysoki
Pozdrowienia dla Krzynia
- Od: 20 paź 2003, 09:07
- Auto: MX-3
Dzięki Morda ale was nie widziałem
tylko Grześka N...(pozdrowienia dla ciebie) i oczywiście dla wszystkich na Bemowie A mx3 ładnie pojechała chyba miał coś dłubnięte .... Znam kolesia ze zlotu hondy musze go zapytać co przerobił
Miłej Nocki
Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
RX-8 to parch jakich mało...możliwości nawet w 10% nie dorównują urokowi tego auta.
Dwa przejazdy i oba po prawie 16s.
14,85 MX-a 3 to całkiem przyzwoity wynik, jak na mazdy oczywiście
.
Dwa przejazdy i oba po prawie 16s.
14,85 MX-a 3 to całkiem przyzwoity wynik, jak na mazdy oczywiście
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ja tez wlasnie dotarlem do domu – calkiem przyjemna imprezka i wysyp 9 mi sie podobal
Ogolnie bardzo fajnie sie ogladalo imprezke bo udalo mi sie wejsc na miejsce startu wiec nikt mi nie zaslanial.
Ta zielona mx-3 jest z Łodzi i czasami ja widuje wiec musze zagadac kolesia co tam ma nadlubane
Ogolnie bardzo fajnie sie ogladalo imprezke bo udalo mi sie wejsc na miejsce startu wiec nikt mi nie zaslanial.
Ta zielona mx-3 jest z Łodzi i czasami ja widuje wiec musze zagadac kolesia co tam ma nadlubane

- Od: 23 wrz 2004, 21:48
- Auto: Mazda MX-3 1.6 16V
dizzi napisał(a):oto kilka moich fotek
z tego co było warte zobaczenia![]()
rx-8 wykreciła coś chyba 15 sek.
]
TA 323 to moja
RX-8 wlasnie zapomnialem sie zapytac choc siedzielismy i krecilismy sie w tym samym towarzystwie- pod tym namiotami za RX...... ciekawa jest ta ciemna Honda Civic z naklejkami Sawa taxi- szczegoly na WWW.STREETSHADOWS.PL..... jest to 1,6 turbo.... tym razem jej czas to 14,14 ale jeszcze duzo lepszy czas moze byc.
WLASCICIEL RX-8 to Ronin takze zarejstrowany na WWW.STREETSHADOWS.PL wiec jak ktos ma pytania to zapraszamy tam
- Od: 15 sty 2005, 12:09
- Auto: 323 S BA 1,5`96, CIV 1,5
I ja tam byłem, CocaColę piłem, i po pokazie Raptownego Waldka się zmyłem.
W kwestii RX-8 – ma fajne fabryczne felgi...
Generalnie to wyścigówka to nie jest, jest to swietny samochód zeby wyrwać laski (na jedną noc, bo jak zobaczą jak mało miejsca na fotelik dla dziecka i bagaż na wyjazd do mamusi, to nie potraktują właściciela RX-8 jako dobrej inwestycji na przyszość
)
W kwestii RX-8 – ma fajne fabryczne felgi...
Generalnie to wyścigówka to nie jest, jest to swietny samochód zeby wyrwać laski (na jedną noc, bo jak zobaczą jak mało miejsca na fotelik dla dziecka i bagaż na wyjazd do mamusi, to nie potraktują właściciela RX-8 jako dobrej inwestycji na przyszość

2003 Lapis Blue 6i ATX, 18" felgi RX-8, DZDesign lusterka, DZDesign progi, przeciwmgielne, PIAA Xtreme White, NRG hood dampers
Moja Mazda
Moja Mazda
rx8 nie jest i nigdy nie bedzie wyscigowka na 1/4 mili, to auto tylko dobrze wyglada, i nic wiecej
-
Pyton162