Pozdrawiam
Megaspot 2005 Relacja video – zbieram materiał
Strona 1 z 1
Jak zwykle po każdym spocie powstanie relacja video ze spotkania. Będzie jak zwykle troche później bo musze zdobyć jak najwięcej materiału. I tu mam prośbe. Jeśli możecie to podeślijcie mi nieskompresowany plik najlepiej na płytach DVD (adres na PW) a jeśli nie macie takiej sposobności lub wam sie poprostu nie chce
to podeślijcie mi kasety (jedynie miniDV) a ja wówczas zgram na kompa i oczywiście odeśle wam kasety łącznie z zgranym materiałem na płytce z podanej kasety.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 15 sie 2005, 12:20 przez Crimer, łącznie edytowano 2 razy

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
Crimer napisał(a):Odezwijcie sie do mnie na PW te osoby które miały kamere
Crimer, jutro wybieram sie do Farciarza i zrobimy jakis zrzut na kompa. Tak wiec jak bedziemy mieli jego filmik, to odezwe sie do Ciebie
Ponoc w sobote Sanders cos krecil, to sciagne to od niego za posrednictwem Piotrusia
Ostatnio edytowano 15 sie 2005, 19:45 przez karaś, łącznie edytowano 2 razy
karaś napisał(a):Crimer, jutro wybieram sie do Farciarza i zrobimy jakis zrzut na kompa. Tak wiec jak bedziemy mieli jego filmik to odezwe sie do Ciebie
ok super
Kto krecił wieczorny lans po miescie?
Ostatnio edytowano 15 sie 2005, 12:06 przez Crimer, łącznie edytowano 2 razy

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
Crimer napisał:
Odezwijcie sie do mnie na PW te osoby które miały kamere
Crimer, jutro wybieram sie do Farciarza i zrobimy jakis zrzut na kompa. Tak wiec jak bedziemy mieli jego filmik to odezwe sie do Ciebie
mi tez cos podeslijcie to tez skrece teledyska!
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP
MazDarek napisał(a):materiał z nocnego przejazdu jest u bimbaka
materiał przeglądałem wczoraj... jest tego sporo... ale dużo trzeba będzie wyciąć.
Narazie kołuje dodatkowy dysk aby to ściągnąć u siebie na kompa, a potem Crimer wysle ci DVke priorytetem
Pozdro 4all
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Strona 1 z 1