Ogólnopolski Zlot Klubu MazdaSpeed – TORUŃ 2005
kilka pytań....
jak daleko jest od knajpy (Mnich) do hoteliku ?
co oznacza że hotelik jest niedaleko od Starówki ?
czy parking przy hoteliku jest ogrodzony / strzeżony lub zamykany ?
kiedy będą mapki poszczególnych miejsc spotkań (parking, knajpa, hotel, lotnisko itp...) ?
kiedy będą mapki poszczególnych miejsc spotkań (parking, knajpa, hotel, lotnisko itp...) ?
XsiX napisał(a):kilka pytań....
hotel jest kawałek od starówki nie wiem co to oznacza .. po prostu ładnie brzmi takie zdanie ...parking – tak będzie strzeżony
z mapkami to chyba przesadzasz
co do dzieci nie wiemy ile będzie nie sądze że więcej niż 5-10 ... przy wynajęciu hotelu dzieci są za darmochę – ale to nie oznacza że np 170-cm
15-latka też można nazwać dzieckiem (rozumiem że dla rodziców on zawsze będzie dzieckiem) – chodzi o małe dzieci które np. moga się kimnąć po złączeniu 2 łóżek z rodzicami po środku – to mielismy na mysli.
pozdrawiam
My cars are able to eat my soul & money in seconds.

My cars are able to eat my soul & money in seconds.

z mapkami to chyba przesadzasz
chyba jednak nie, ktoś może nie dotrzeć na czas w dane miejsce i taka mapka strasznie ułatwiła by mu życie, no ale cóż ... każdy może mieć swoje zdanie na ten temat.
jesus napisał(a):hotel jest kawałek od starówki nie wiem co to oznacza .. po prostu ładnie brzmi takie zdanie
ładnie brzmi, ale prosiłbym o konkrety – chciałbym zostawić auto przy hotelu i na miejsce imprezy iść na pieszo a "kawałek" który "ładnie brzmi" to może być zarówno 1 km jak i 10 km

XsiX napisał(a):chciałbym zostawić auto przy hotelu i na miejsce imprezy iść na pieszo a "kawałek" który "ładnie brzmi" to może być zarówno 1 km jak i 10 km
Groda napisał(a):a faktycznie, można byłoby zostawić autko koło hotelu i pójść na piechotkę na piwko, zawsze to mniejsze ryzyko jeżeli chodzi o powrót
Odstawimy samochody w bezpieczne miejsce i zostaniemy przetransportowani przez osoby ktore beda jechaly do MNICHA samochodami wiec spoko
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
Groda napisał(a):a będą takie ?
nie wszyscy beda pili wiec jak sie ladnie usmiechniesz to Cie ktos zabierze. Ja tez bede musial sie usmiechac hehe
DAMY RADE
Groda, jeśli sie wybierasz to proponuje sie zapisać
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 15&start=0
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 15&start=0

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
A ja mam jeszcze jedno pytanie. Jest opcja 3 dniowa-90 zł, jest opcja tylko sobota-30 zł. Ale nie widze opcji 2 dniowej. Jakby ktoś chciał przyjechać w sobote i zostać do niedzieli. Jest taka możliwość? I jaki koszt takiej opcji?
W oczekiwaniu na nowy podpis...
Italiano napisał(a):A ja mam jeszcze jedno pytanie. Jest opcja 3 dniowa-90 zł, jest opcja tylko sobota-30 zł. Ale nie widze opcji 2 dniowej. Jakby ktoś chciał przyjechać w sobote i zostać do niedzieli. Jest taka możliwość? I jaki koszt takiej opcji?
w momencie kiedy decydujesz sie chociaz na jeden nocleg to pozostaje opcja 90-cio zlotowa
30 zl to oferta dla klubowicza ktory chce tylko wjechac z nami na lotnisko prawdopodobnie tez bez mozliwosci wygrania jednej z cennych nagrod