24 września 2011 – Summer Cars Party 2011
Strona 1 z 1
Ja wybieram sie na pewno tylko że fiatem coupe
no chyba ze sprzedam to na nogach 
- Od: 18 sty 2010, 21:32
- Auto: Była Mazda MX-3
DOHC 1.6 16v 96r.
"Oriental red"
jest Fiat Coupe 2.0 20v 147KM
rok temu byłem, drugi raz nie mam zamiaru.
– płyta (płyty) lotniska beznadziejne do konkurencji na 1/4, chyba że dla samochodów terenowych
– organizacja całego "party" conajmniej pozostawia wiele do życzenia
– każą bulić za wjazd jak za zboże a nawet nie potrafią dobrze oznakować wjazdu. jakieś żałosne pręty ze strzałkami namalowanymi markerem na makulaturze.
– wynik w konkurencji pomylony w efekcie czego pierwszą nagrodę w kategorii malych silnikow otrzymala mazda 323 f ba z silnikiem Z5
– dojazd do lotniska okropny, zeby nie powiedzieć koszmarny! jak ktos sie wybiera to radzę wyjechać dużo wcześniej przed imprezą ! chyba że ktoś lubi stać 2 godziny w korku do lotniska
a żeby tego było mało to mnie tam wywiało i miałem potem gorączkę 41*C
poza tym to typowy zlot wieś-tuningów, zjechalo sie wtedy dużo różnorakiego chamstwa i buractwa
– płyta (płyty) lotniska beznadziejne do konkurencji na 1/4, chyba że dla samochodów terenowych
– organizacja całego "party" conajmniej pozostawia wiele do życzenia
– każą bulić za wjazd jak za zboże a nawet nie potrafią dobrze oznakować wjazdu. jakieś żałosne pręty ze strzałkami namalowanymi markerem na makulaturze.
– wynik w konkurencji pomylony w efekcie czego pierwszą nagrodę w kategorii malych silnikow otrzymala mazda 323 f ba z silnikiem Z5

![[tiiit] u <fuck_u>](./images/smilies/fucku.gif)

– dojazd do lotniska okropny, zeby nie powiedzieć koszmarny! jak ktos sie wybiera to radzę wyjechać dużo wcześniej przed imprezą ! chyba że ktoś lubi stać 2 godziny w korku do lotniska

a żeby tego było mało to mnie tam wywiało i miałem potem gorączkę 41*C
poza tym to typowy zlot wieś-tuningów, zjechalo sie wtedy dużo różnorakiego chamstwa i buractwa

A według mnie warto jechać zawsze coś ciekawego dla oka sie znajdzie lepiej to niż sie nudzić w niedzielny dzień
dojazd właśnie ze jest dobry są w sumie 3 drogi do dojazdu a korki bo dość dużo aut tam sie zjeżdża tym bardziej że otwarcie było chyba o 11 a my wybraliśmy sie tam o kło 10.45 jak dobrze pamiętam
to wiadomo że korki będą organizacja rzeczywiście pozostawia dużo do życzenia ale co zrobić
ja na 99% pojadę 
- Od: 18 sty 2010, 21:32
- Auto: Była Mazda MX-3
DOHC 1.6 16v 96r.
"Oriental red"
jest Fiat Coupe 2.0 20v 147KM
No z organizacja sie zgodzę ze w poprzednich latach była jaka była. Lecz nie mam zamiaru w domu siedzieć wiec tez tam Wbije
Swoja droga "wieś" tuningi też sa ale autka zrobione z pasja też goszczą
także napewno zawitam 
Mazda ... Das Auto :)
- Od: 7 paź 2010, 15:53
- Auto: Mazda 323F BA 97r. 1.5 16V
Strona 1 z 1