WARSZAWA – Imprezy klubowe
Co do wyjazdu pod Olsztyn (baseny) narobiliście mi smaku. Zdaję sobie sprawę, że nie wszyscy lubią "baseny" z takich i takich powodów, więc fajnie by było "skoczyć na baseny", a grupa niezainteresowana wodną kąpielą/alkoholowa itp. mogłaby spędzić ten czas w Olszynie, a następnie wspólny powrót do W-wy. Chciałbym, aby ta propozycja została poważnie wzięta pod uwagę i ewentualnie poddana pod głosowanie (lista chętnych).
Z drugiej strony musimy mieć świadomość, że tego typu wyjazdy są pewną formą kompromisu, tj. część chce basen/część zwiedzanie/inni alko itd., a cały "myk" polega na tym, żeby spiąć ze sobą wszystkie "potrzeby grupy" i najważniejsza sprawa – ZEBRAĆ MIN 20 OSOBOWĄ EKIPĘ.
Negatywne komentarze nas dzielą, a nie łączą.
Szacun dla Maćka, że zaproponował wspólny wyjazd i poświęcił swój czas na znalezienie ofert wraz z cennikami.
Z drugiej strony musimy mieć świadomość, że tego typu wyjazdy są pewną formą kompromisu, tj. część chce basen/część zwiedzanie/inni alko itd., a cały "myk" polega na tym, żeby spiąć ze sobą wszystkie "potrzeby grupy" i najważniejsza sprawa – ZEBRAĆ MIN 20 OSOBOWĄ EKIPĘ.
Negatywne komentarze nas dzielą, a nie łączą.
Szacun dla Maćka, że zaproponował wspólny wyjazd i poświęcił swój czas na znalezienie ofert wraz z cennikami.
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
MAJÓWKA / 01 – 04.05.2014
Siema
Czy są chętni na wspólne spędzenie długiego weekendu majowego w bieżącym roku ?
Jeśli tak to mogę klepnąć miejsca w ośrodku wypoczynkowym w woj. lubelskim nad jeziorem Białym koło Włodawy. Odległość to 230 km od Warszawy. Koszt za dobę to w granicach 40-50 pln od osoby.
Jeżeli nie będzie zainteresowania to prawdopodobnie wybiorę się nad bliskie morze do Krynicy Morskiej oddalonej od Warszawy 340 km. Droga jest dobra, szybko się jedzie i jest tam fajnie. Koszt za dobę to też około 50 pln za osobę.Ewentualnie też nad jezioro Białe i jeśli ktoś będzie miał ochotę to może się podczepić i jedziemy się wyluzować
Kto jest zainteresowany to niech da znać najlepiej do końca tygodnia bo jeśli mam coś rezerwować to najwyższa pora
Siema
Czy są chętni na wspólne spędzenie długiego weekendu majowego w bieżącym roku ?
Jeśli tak to mogę klepnąć miejsca w ośrodku wypoczynkowym w woj. lubelskim nad jeziorem Białym koło Włodawy. Odległość to 230 km od Warszawy. Koszt za dobę to w granicach 40-50 pln od osoby.
Jeżeli nie będzie zainteresowania to prawdopodobnie wybiorę się nad bliskie morze do Krynicy Morskiej oddalonej od Warszawy 340 km. Droga jest dobra, szybko się jedzie i jest tam fajnie. Koszt za dobę to też około 50 pln za osobę.Ewentualnie też nad jezioro Białe i jeśli ktoś będzie miał ochotę to może się podczepić i jedziemy się wyluzować
Kto jest zainteresowany to niech da znać najlepiej do końca tygodnia bo jeśli mam coś rezerwować to najwyższa pora
-
Szalotka
Ja w tym roku, biorąc pod uwagę dobrą pogodę, wybieram się na Hel na Windsurfing ;D
Polecam! Noclegi też około 50 zł, do tego 390 zł za 4 dni kursu i majówkę będzie można z pewnością zaliczyć do tych niezapomnianych.
O ile, oczywiście,ktoś chce spędzić czas aktywnie.
Polecam! Noclegi też około 50 zł, do tego 390 zł za 4 dni kursu i majówkę będzie można z pewnością zaliczyć do tych niezapomnianych.
O ile, oczywiście,ktoś chce spędzić czas aktywnie.
kacha napisał(a):wybieram się na Hel na Windsurfing
A po co tak daleko skoro masz pod nosem
http://www.stadionnarodowy.org.pl/aktua ... -narodowym
Ja na majówkę chętnie ale jak zwykle, u mnie, za wcześnie abym potwierdził na 100%
Poczekamy jeszcze chwilę i zobaczymy ile nas się zbierze i będzie szybka akcja w postaci rezerwacji nad jeziorem Białym albo w Krynicy Morskiej 
-
Szalotka
U mnie trwają pertraktacje z żoną
Muszę poczekać z deklaracjami czy jedziemy, czy nie, do środy, jak się dowiem, ile kasy mi przelali w tym miesiącu do wypłaty i czy mnie będzie stać. Wiadomo, ile konkretnie z wyżywieniem taki pobyt wyniesie za 4 dni?
W każdym razie ja jestem chętny

Muszę poczekać z deklaracjami czy jedziemy, czy nie, do środy, jak się dowiem, ile kasy mi przelali w tym miesiącu do wypłaty i czy mnie będzie stać. Wiadomo, ile konkretnie z wyżywieniem taki pobyt wyniesie za 4 dni?
W każdym razie ja jestem chętny

Ja odpadam, jedna z moich sikorek idzie w poczcie sztandarowym w szkole i nie dam rady. Ale od majówki do czerwcówki zegrzyńskiej nie daleko więc wytrzymam

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
adidom napisał(a):ile mam przelać na konto bo inaczej sie nie zapisuje
Cebula możesz mnie pisac
Ty to jesteś pacjent number one
Nic Cię nie ominie

Poczekam do jeszcze trochę w sprawie chętnych. Zobaczymy ile nas będzie i wrzucę szybko konkrety. Co, gdzie, jak, koszt, szybki przelew i lecimy. Nie chcę teraz mieszać w kotle
-
Szalotka
Po takich wstępnych rozmowach w tłoku wyszło że większym zainteresowaniem cieszy się jednak morze i Krynica Morska
Jak będzie ostatecznie to się jeszcze okaże ale wszystko za tym jednak przemawia
Kurort jest naprawdę świetny i tętniący życiem. Jest co tam robić i można miło spędzić czas urozmaicając go w różne atrakcje
Czekam jeszcze na potwierdzenia ostateczne oraz na zgłoszenia jeszcze kogoś chętnego i będę klepał miejsce oraz przedstawie wszystkie informacje związane z wyjazdem na majówkę
Na obecną chwilę sytuacja wstępna przedstawie się następująco :
– Cebula x2
– WodnikSzuwarek x2 + psina
– Octodan x2
– Sheol x2
– Siw-y
– adidom
Kurort jest naprawdę świetny i tętniący życiem. Jest co tam robić i można miło spędzić czas urozmaicając go w różne atrakcje

Czekam jeszcze na potwierdzenia ostateczne oraz na zgłoszenia jeszcze kogoś chętnego i będę klepał miejsce oraz przedstawie wszystkie informacje związane z wyjazdem na majówkę
Na obecną chwilę sytuacja wstępna przedstawie się następująco :
– Cebula x2
– WodnikSzuwarek x2 + psina
– Octodan x2
– Sheol x2
– Siw-y
– adidom
-
Szalotka
Jeśli można mieć prośbę to prosze żeby jak najszybciej sie określić co do wyjazdu bo miejsca znikaja jak świeże bułeczki a zależy mi żeby być razem koło siebie a nie rozstrzeleni po calej mieścinie 
Ja i tak jade i tak jade dlatego pytam kogo na 100% koptować. Dobry klimat, wypoczynek, świeża rybka, spotkanie z grupą pomorską etc
Ja i tak jade i tak jade dlatego pytam kogo na 100% koptować. Dobry klimat, wypoczynek, świeża rybka, spotkanie z grupą pomorską etc
-
Szalotka
adidom napisał(a):Odpowiedź dam w sobotę wieczorem a najpóźniej w niedziele.
OK
W poniedziałek, wtorek chce już klepnąć noclegownie
Oprócz mnie wybiera się na pewno octodan z rodziną. Sheol wiem że nie da rady. Nie wiem jeszcze jak WodnikSzuwarek. Czy jedzie, czy nie jedzie i jeśli jedzie to sam czy z kulą u nogi
No i Siw-y vel Giugiaro też coś napominał ale potwierdzenia brak
-
Szalotka