WARSZAWA – cykliczne spotkania w każdy wtorek
DEVIL napisał(a): Violetka zabronila bez jej osoby pokazywac publicznie:)
to pokaz sie z Violetka
sa takie samochody, ktore chce sie miec. nie dlatego, ze sa niezwykle funkcjonalne, nie dlatego, ze spelniaja "twarde" oczekiwania ich posiadacza, ale dlatego, ze maja "to cos"
- Od: 8 paź 2004, 01:15
- Auto: volvo S80 i audi A6
Ja bym przyjechałmarcinkosky napisał(a):nie wiem czy sie mam stosowac do tego czy przyjechac

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
marcinkosky napisał(a):nie wiem czy sie mam stosowac do tego
uuu no to musiałeś sobie nagrabić, znając Sebka to bez powodu nie zabroniłby nikomu tego. Musiałeś być znów niegrzeczny Marcinku. Typ niepokorny z Ciebie Młody Człowieku
Skoro podajesz tą informację to wiadomości publicznej – dodaj jeszcze jaki jest powód tego zakazu
Bądź grzecznym chłopcem, nie bij się z kolegami w przedszkolu, nie uruj braciszkowi (bo starszy ma zasze racje
>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
...serce bije w takt V-acht :)
...serce bije w takt V-acht :)
- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht
ReServeD626 napisał(a):bez powodu nie zabroniłby nikomu tego
tak prawde powiedziawszy to zabraniac sobie to on moze

ReServeD626 napisał(a):Skoro podajesz tą informację to wiadomości publicznej
napisalem to tylko i wylacznie po to aby ukazac glupote w tym co on powiedzial

ReServeD626 napisał(a):Typ niepokorny z Ciebie Młody Człowieku

ReServeD626 napisał(a):bo starszy ma zasze racje
przyznaj sie ty tez masz mlodsze rodzenstwo
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
marcinkosky napisał(a):dzisiaj dostalem "zakaz wstepu jutro na Młociny" od PR SEBKKa
i nie wiem czy sie mam stosowac do tego czy przyjechac
prosze pomozcie bo nie wiem co mam robic
sprawy rodzinne zostawcie poza forum a tu ma byc spokoj
DEVIL
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
- Od: 23 mar 2005, 16:42
- Auto: Citroen C5 ,Mazda 626GW 2,0FS było Pontiac TS3.8 , Chrysler leBaron2,2T intercooler , Mazda RX7 SA2
DEVIL napisał(a):sprawy rodzinne zostawcie poza forum a tu ma byc spokoj
TAK JEST OBYWATELU GENERALE

V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
mbmaster napisał(a):auto sie unieruchomilo
i po co bylo znieniac autko ?

sa takie samochody, ktore chce sie miec. nie dlatego, ze sa niezwykle funkcjonalne, nie dlatego, ze spelniaja "twarde" oczekiwania ich posiadacza, ale dlatego, ze maja "to cos"
- Od: 8 paź 2004, 01:15
- Auto: volvo S80 i audi A6
Pewnie cholera ja wypadnę
znów za dużo na głowie
ale zobaczę może po 19 uda mi się wyrwać na chwilę
Pozdrawiam
znów za dużo na głowie
ale zobaczę może po 19 uda mi się wyrwać na chwilę
Pozdrawiam
Siedzący po prawicy GŁÓWNODOWODZĄCEGO LOŻY VIPów :)
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
- Od: 16 mar 2005, 20:21
- Auto: Mazda 5 CR 2007r. 2.0 MZR-CD Galaxy Grey.
Buick Skylark Convertible 4.9 V8 1964r
Holly napisał(a):mbmaster napisał(a):auto sie unieruchomilo
i po co bylo znieniac autko ?![]()
Hehe warto było. Poprostu mi uszczelniacze poszly od skrzyni biegow i sobie kapie co nieco wiec nie jezdze zeby skrzyni nie zatrzec.
Zoom zoom Zoom
Milej zabawy dzisiaj – pogoda rewelacyjna – ja tym razem musze poswiecic sie troche nauce 
Gadu,gadu a dzisiaj była dupa......a juz mowie co sie stalo.
Siedze w robocie i mysle ze juz wieczorkiem pojade na spotkanko, piekna pogoda słonko świeci wiec szybko umyłem Madzie niech wyglada jak prawdziwa dama.O 15 jade sobie Szwedzka a tu nagle pedał sprzegła został mi w podłodze.Okazało sie ze pierdzielna przewod i tylko dzieki pomocy JAKSY za co wielki DZIEKI znalazłem zamienik.Wtedy juz wiedziałem ze dzisiaj nie dam rady sie z Wami spotkac
Ludzie co sie narobiłem zeby odpowietrzyc ten pieprz....ny układ.Skonczyłem dopiero przed chwila.Wiem ze nudze, ale tak sie wk...łem ze musiałem Wam powiedziec.Pozdrowionka dla Wszystkich i mam nadzieje ze spotkanko było miłe, co ja gadam zawsze jest miło.
PS.SEBEKK-jak mozesz piknij mi na PW namiar do Ciebie to moze w czwartek podjade po te podkładki i naklejki.
Siedze w robocie i mysle ze juz wieczorkiem pojade na spotkanko, piekna pogoda słonko świeci wiec szybko umyłem Madzie niech wyglada jak prawdziwa dama.O 15 jade sobie Szwedzka a tu nagle pedał sprzegła został mi w podłodze.Okazało sie ze pierdzielna przewod i tylko dzieki pomocy JAKSY za co wielki DZIEKI znalazłem zamienik.Wtedy juz wiedziałem ze dzisiaj nie dam rady sie z Wami spotkac
PS.SEBEKK-jak mozesz piknij mi na PW namiar do Ciebie to moze w czwartek podjade po te podkładki i naklejki.
- Od: 22 wrz 2005, 19:42
- Auto: Mazda 323f 2.0 V6 95"
No widzisz , a są tacy ludzie ktorym sie wydaje ze mechanika jest taaaka prostawampir napisał(a): Ludzie co sie narobiłem zeby odpowietrzyc ten pieprz....ny układ.Skonczyłem dopiero przed chwila.

wampir napisał(a):dzieki pomocy JAKSY za co wielki DZIEKI znalazłem zamienik

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY