WARSZAWA – Imprezy klubowe

Postprzez CezaR83 » 31 sty 2014, 14:27

<spoko> Wybrałbym sie pod Olsztyn, ale w dużo późniejszym terminie, jak juz zima trochę odpuści.
Jakby sie nie zebrało 15 os to można by pojechać na 2 auta

PS. Co Ty teraz dorabiasz jako organizator wycieczek? :P
Zawsze kiedy piszesz głupie posty, Bóg zabija Kotka!
Obrazek
Obrazek
Forumowicz

Od: 26 lip 2008, 17:47
Auto: Była: M3 BK A+ 1.6 MZCD
Jest: BP eSkyX AT FWD Takumi

Postprzez Szalotka » 31 sty 2014, 15:20

CezaR83 napisał(a):PS. Co Ty teraz dorabiasz jako organizator wycieczek? :P

Nie. Chcę tylko rozruszać towarzystwo :)
Za naprawdę małe pieniądze można się fajnie zabawić i spędzić wesoło czas. Dobry relaks i impreza podczas drogi. Krótko mówiąc wesoły autobus :D
Trzeba tylko trochę chęci <spoko>
Idąc gdzieś na miasto zjeść coś i wypić to więcej wydasz ;)

Cezar co ma pogoda do wypadu.
Przecież to jest kryte wszystko. Ten aquapark jest w hotelu a nie na zewnątrz :D
Szalotka

Postprzez Mazd Max » 31 sty 2014, 15:30

Uważam że super pomysł <spoko>
Ale ja bym go deczko stunningował :>
A mianowicie tak że busik by po powrocie każdego pod drzwi odwiózł hahaha hahaha bo ten aquapark może być bardzo wyczerpujący i niektórzy mogą mieć problemy z błędnikiem <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY

Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Forumowicz

Od: 10 sty 2008, 11:47
Auto: Biała Dama GH
wcześniej BJ, GY oraz GG

Postprzez CezaR83 » 31 sty 2014, 15:52

Cebula napisał(a):Cezar co ma pogoda do wypadu.
Przecież to jest kryte wszystko. Ten aquapark jest w hotelu a nie na zewnątrz

Nie o to chodzi czy wewnątrz czy na zewnątrz <glupek2>

TV nie oglądasz, radia nie słuchasz? ;) Warunki drogowe w tamtej części Polski sa tragiczne... :| Nie chce gdzieś utknąć lub w najlepszym przypadku zwiedzać szpitale na Warmi i Mazurach. Czas dojazdu tez nie jest taki deklarowany w tej chwili jaki napisałeś :P

(Wychodzę z założenia ze w trudnych warunkach jak nie musisz koniecznie jechać w trasę to lepiej odpuścić)
Zawsze kiedy piszesz głupie posty, Bóg zabija Kotka!
Obrazek
Obrazek
Forumowicz

Od: 26 lip 2008, 17:47
Auto: Była: M3 BK A+ 1.6 MZCD
Jest: BP eSkyX AT FWD Takumi

Postprzez Szalotka » 31 sty 2014, 16:44

Bez przesady Cezar. Nie ma co siać paniki. Autokary, busy jeżdżą zawsze. Sam często w zimę w trudnych warunkach jezdziłem po Polsce i żyję ;) I to Mazdą <lol>
Ma się coś stać to się w lato podczas pięknej pogody stanie co z reguły częściej się zdarza :)

Chciałem zaproponować sobotę 15.02.2014 :)

Nie chcecie to nie. Przecież na siłę nie będę namawiał :)

Pojadę wtedy na weekend do Białegostoku do Gołębiewskiego i wydzwonię ziomków klubowych z Podlasia :)
Jest dobra oferta na jedną albo dwie doby z pełnym wyżywieniem, aquaparkiem oraz wstępem do klubu nocnego <spoko>

Jak ktoś chce to może też wyskoczyć. Żonę czy kobietę swoją brać i dobra impreza oraz prezent na Walentynki <spoko>
Szalotka

Postprzez Gib » 31 sty 2014, 17:00

Nie zdziw się jak odzew będziesz miał jak i na sylwestra.
Każdy tu w singlu z kryzysem walczy, kasy ledwo starcza na kieliszek harnasia...;)
Aquapark dobry pomysł, aczkolwiek Cezar dobrze gada. No i nie każdy ma zawsze wolną sobotę.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Forumowicz

Od: 28 sie 2007, 18:09
Auto: rower składak 1.8t

Postprzez Szalotka » 31 sty 2014, 17:08

Gib napisał(a):No i nie każdy ma zawsze wolną sobotę.

Nie jest podany sztywny termin. Do uzgodnienia ale z doświadczenia wiem że im dłużej się odkłada tym mniejsze prawdopodobieństwo że cokolwiek wypali ;)
15.02.2014 to tylko propozycja. Tydzień w te czy wewte nie robi różnicy :)
Szalotka

Postprzez octodan » 31 sty 2014, 17:36

Ej ludziska, marudzicie, jak stare baby ;)

Ja wczoraj wróciłem z Gdańska w 3,5h. Drogi są całkiem ok, jak na zimę oczywiście, czasem trochę nawiewa z pól, bo akurat jest silny wiatr. Za 2 tygodnie równie dobrze może być +10 i słońce albo deszcz. Pod dachem aquaparku, to zresztą nieistotne. A wygrzać dupsko w jakiejś saunie czy ciepłym basenie w taki ziąb, to sam miód <spoko>
A jeszcze powrót to dodatkowe atrakcje, bo można się rozgrzać także od wewnątrz i uzupełnić płyny hahaha
Umówmy się, że pogoda, to nie wymówka, kasa też nie jest jakaś duża, nie narzekajcie, bo to najłatwiej :)

Zbierzmy się i zróbmy coś większą grupą, wiadomo, że im nas więcej, tym weselej <glupek2>
I tak jak Maciek napisał, jest fajna okazja, żeby spędzić Walentynki ze swoją kobietą, ale przy okazji też w doborowym, klubowym towarzystwie i ciekawym miejscu z atrakcjami :D

/edit/ – Jakby się nie udało zebrać grupy do tego aquaparku, to opcja "białostocka" z Tropicaną w Gołębiewskim, wyżywieniem i wejściówką na dyskotekę oraz spotem z grupą Podlaską, też mi pasuje i jestem za <spoko>
Forumowicz

Od: 27 sie 2012, 19:22
Auto: M6 GY, 2.0 diesel, 2005, 136 KM
służbowy:
golf VII w tedeiku ;)

Postprzez LookR » 31 sty 2014, 18:31

Olsztyn – TAK
Jak będzie przednie (po Olsztynie) – na jesieni wyjazd na Litwę
ewentualnie – wyjazd do Lwowa (Giba przetarł szlak)
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Forumowicz

Od: 8 lis 2009, 23:41
Auto: M3

Postprzez gutek_wrb » 31 sty 2014, 19:48

Dobra :D kontPropozycja od 12.02.14 jestem w Ustrzykach Dolnych <serduszka> ja było by parę osób chętnych to mogę załatwić spota z Liderem KSU (Siczka) instruktora Alpejskiego z certyfikatem na Paralotnie oraz nordikSki (kolega z klasy )aby wasz na dechach podszkolił , oprócz tego kulig na strefą Graniczną w Lutowiskach i ewentualnie zakupy cłowe na Ukrainie (paszporty) <spoko>
Forumowicz

Od: 13 mar 2010, 23:52
Auto: CeX-30 -AWD aktualnie

Postprzez Wodnik » 1 lut 2014, 18:14

Pomysł jest dobry jeżeli będą chętni. Fajnie by było jak byście dali znać kogo takie inicjatywy Cebulaka interesują to może będzie ich troche wiecej i każdy znajdzie coś dla siebie. Ja na ten wyjazd się piszę. Nie wiem jak będzie z terminem bo coś może mi wypaść ale chciałbym żeby takich propozycji było wiecej
[img]http://i59.tinypic.com/2h4m720.jpg[/img
Forumowicz

Od: 16 lut 2011, 15:37

Postprzez octodan » 5 lut 2014, 12:55

Odkopię trochę temat, bo jakoś tu cicho ;)

To co robimy z tym wyjazdem? Czas ucieka, chyba najwyższy na decyzję a i jakaś lista chętnych by się przydała <czytaj>
Forumowicz

Od: 27 sie 2012, 19:22
Auto: M6 GY, 2.0 diesel, 2005, 136 KM
służbowy:
golf VII w tedeiku ;)

Postprzez Szalotka » 5 lut 2014, 13:08

Trzeba najpierw ustalić jakiś termin i zobaczyć ilu chętnych by się zebrało :)
Może któryś z tych ?
22.02.2014
– 01.03.2014
– 08.03.2014

Fajna zabawa by była i znowu coś innego niż zwykle. Jak wcześniej pisałem koszty nie są duże a im nas więcej tym taniej ;)
Szalotka

Postprzez kacha » 5 lut 2014, 13:35

Czekam na propozycję inne niż wspólny basen :)
Forumowicz

Od: 7 kwi 2011, 15:36
Auto: Hyundai i30
MZ TS 250/1 30-letnia

Postprzez Wodnik » 5 lut 2014, 14:32

Maćku pomysł ze wspólnym wyjazdem jest jak najbardziej dobry ale jak sam widzisz nie każdy kto chce się integrować ma ochotę na basen. No i logicznie myśląc duża część po wypadnięciu z tego busa będzie zbyt napita żeby iść na basen(od razu chciałem zwrócić na to uwagę ale nie chcę być alko fobem;))
Więc może wspólny wyjazd gdzieś dalej tak ale niech celem nie będzie basen. A jeśli tak to przynajmniej niech będzie jakaś alternatywa dla zmęczonych podróżą:P Chociażby zwiedzanie Olsztyna. Jest tam jakiś rynek więc jak by nie było -30 stopni to można pozwiedzać. Ja wychodzę z założenia że jak bym się nadźgał to sam coś sobie znajdę do oglądania:))
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 5 lut 2014, 15:10

Basen był propozycją żeby było wesoło :D

WodnikSzuwarek napisał(a):No i logicznie myśląc duża część po wypadnięciu z tego busa będzie zbyt napita żeby iść na basen(

Nikt nie każe pić w drodze do. Myślę że można wytrzymać ;)

WodnikSzuwarek napisał(a):Chociażby zwiedzanie Olsztyna. Jest tam jakiś rynek

Jest. Olsztyn jako miasto znam bardzo dobrze :)

WodnikSzuwarek napisał(a):jak by nie było -30 stopni to można pozwiedzać.

Można pojechać biorąc pod uwagę daty co pisałem wcześniej. Nie koniecznie musi być to Olsztyn. Może być inne ciekawe miejsce ale nie sądzę że znajdzie się 20 osób więc pewnie to czy tamto legnie w gruzach bo zawsze komuś będzie coś. To jest więcej niż pewne ;)

Wydaje mi się że poczekamy jeszcze chwilę i ogarniemy majówkę, którą też trzeba stosunkowo wcześniej załatwiać a pewne plany juz coś tam zaczynają świecić ;)

W między czasie jeśli będzie ciepło np. na początku kwietnia to można się autami wybrać do Czerska do Zamku książąt mazowieckich. Mamy tam około 40 km. Ściągniemy ekipę radomską (mają tam tyle samo km co my tylko od drugiej strony) i rozpoczniemy sezon grillowy :)
Zamek w Czersku – galeria
Szalotka

Postprzez Gib » 5 lut 2014, 15:22

W Czersku jest oglądania na 15 minut :)
Stała pod ścianą prężąc kakao
Forumowicz

Od: 28 sie 2007, 18:09
Auto: rower składak 1.8t

Postprzez Szalotka » 5 lut 2014, 15:24

Gib napisał(a):W Czersku jest oglądania na 15 minut :)

Trochę więcej ale przy okazji można się z integrować z grupa Radom :)
Szalotka

Postprzez Wodnik » 5 lut 2014, 15:25

Pić nikt nie każe ale i nikt nie zabroni. A ja nie mam zamiaru patrzeć jak kogoś naprutego wypraszają z basenu albo co gorsza nie wypraszają i wejdzie. Ale nie ma co dywagować bo jeśli wypowiada się tyle osób ile się wypowiada to nic z tego nie wyjdzie ale mimo wszytko dobrze że jest jakiś znak sygnał że klub zaczyna żyć w nowym roku:P
Może ten wyjazd kwietniowy ogłoś tak jak Zegrze jako imprezę regionalną? Kwiecień już niedługo <jupi>
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 5 lut 2014, 15:29

WodnikSzuwarek napisał(a):Może ten wyjazd kwietniowy ogłoś tak jak Zegrze jako imprezę regionalną? Kwiecień już niedługo <jupi>

To może polecieć jako spot niecykliczny jednodniowy np. w niedzielę lub sobotę. Dam znać wcześniej chłopakom z Radomia i będzie dobrze :)
Zegrze to duża impreza i znajdzie się w kalendarium zlotowym jako impreza regionalna.
Szalotka