Piłka nożna – Warszawa i okolice

Postprzez Szalotka » 17 sie 2009, 11:10

Nastepne spotkanie zapewne na koniec sierpnia zrobimy :)
Szalotka

Postprzez Globy » 17 sie 2009, 12:20

Dogadajcie się w sprawie koszulek, Klub stawia <usmiech>
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120

Postprzez Mazd Max » 17 sie 2009, 13:34

Globy napisał(a):Dogadajcie się w sprawie koszulek, Klub stawia <usmiech>

Świetnie! Kwestia znalezienia wykonawcy i dogadania się w jakich mamy barwach występować? Gromaciek rzucił propozycję aby koszulki były niebieskie...a jakie są Wasze propozycje? Ma ktoś namiar na dobrą firmę robiącą takie nadruki? Są na Allegro takie firmy ale może ktoś ma jakąś sprawdzoną?
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY

Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Forumowicz

Od: 10 sty 2008, 11:47
Auto: Biała Dama GH
wcześniej BJ, GY oraz GG

Postprzez Globy » 17 sie 2009, 14:46

Drobna rada ode mnie, żeby zainwestować w drogie T-shirty, które bez uszczerbku na kolorach i jakości wytrzymają wiele prań, kupić kilka na zapas oraz zastanowić się, czy nie zainwestować w taki gładki materiał, z którego często mają koszulki piłkarze ligowi. Budżet ok. 400 zł.
Klubowicz

Od: 24 paź 2003, 22:02
Auto: C140 M120

Postprzez Myjk » 17 sie 2009, 14:49

400 zł nie starczy na dobre koszulki z nadrukiem (logo mazdaspeed.pl + numery). Dlatego nie ma się IMHO co spinać zbytnio. Zwykłe bawełniane koszulki, 15 zł/szt. + nadruk. To powinno wystarczyć. Z drugiej strony, ostatnio rozmawialiśmy na temat sezonu jesienno-zimowego. Padła propozycja aby zapisać się do ligi organizowanej np. przez Ligowca. Wtedy byłyby pewne, z góry założone terminy, oraz pewny przeciwnik. Także może po prostu osoby grające mogłyby się dorzucić do koszulek i wtedy zakupilibyśmy te lepsze, ładniejsze.
Pozdor Myjk
Forumowicz

Od: 26 paź 2007, 08:01
Auto: Mitsubishi Outlander
PHEV '20

Postprzez Szalotka » 17 sie 2009, 15:06

Dokladnie. Byla rozmowa o zapisaniu sie do ligi. Pomysl mysle bardzo dobry. Pewny staly sklad, pewny przeciwnik i zabawa przednia :) Na warszawiance bysmy grali. Akurat na zime nakrywaja boiska balonami i gra jak w lato :)
ps. No to w takim razie szukamy koszulek. Myjk to jak jak rozmawialismy zamawiamy 12 szt. z numerami od 2 do 13 no i oczywiscie logo mazdaspeed. I jak da rade to rozgladajmy sie wlasnie za niebieskimi i zrobimy biale nadruki i bedzie dobrze :) Tylko niech gatunek bedzie w miare dobry bo badziewia nie kupujmy :)
Szalotka

Postprzez Jurastkd » 17 sie 2009, 18:51

Zwykly t shirt bedzie lipny.Zainwestujmy w rasowo pilkarskie koszulki.Za 400 pln juz cos kupimy rozsadnego.Co do barw to ja bym preferowal biale z niebieskim logosem klubu z przodu i niebieskim numerem na plecach :] i oczywiscie popieram Ligowca <jupi>
Fight to Live...Live to Fight

http://www.jurasmma.pl
Forumowicz

Od: 28 paź 2008, 14:52
Auto: R.I.P... M6 GY 2.0 136KM
CX-7 2,3T EU:)

Postprzez Myjk » 17 sie 2009, 18:57

Jurastkd napisał(a):ja bym preferowal biale

Ja także.

Jurastkd napisał(a):z niebieskim logosem klubu z przodu i niebieskim numerem na plecach

Jeśli chodzi o kolor nadruku, to nie ma problemu.
Przy czym dwie strony koszulki to podwójny koszt nadruku i to trzeba będzie przemyśleć.
Ja naturalnie jestem za dopłaceniem, albo wręcz wykupieniem jednej koszulki.
Pozdor Myjk
Forumowicz

PHEV '20

Postprzez Jurastkd » 17 sie 2009, 20:22

Ja rowniez.Zebysmy przynajmniej wygladali na boisku powaznie hahaha

Forumowicz

Postprzez Myjk » 17 sie 2009, 20:25

Jurastkd napisał(a):Ja rowniez.Zebysmy przynajmniej wygladali na boisku powaznie

Cóż, wg mnie istotnym elementem wygranej jest dobre samopoczucie podczas walki.
Jednorodnie ubrana drużyna robi większe wrażenie na przeciwniku niż
jak każdy wyskoczy w innych kalesonach. ;)
Pozdor Myjk
Forumowicz

PHEV '20

Postprzez Jurastkd » 17 sie 2009, 20:28

true...true :D

Forumowicz

Postprzez Szalotka » 18 sie 2009, 00:44

Moga byc biale z niebieskimi nadrukami :) Mamy 400 pln od klubu wiec zrobmy profesionalne a reszte dolozymy :) Jesli wogole bedzie taka potrzeba :) Proponuje wiec zaczac dzialac w tym kierunku, bo jak tylko gadac to na tym sie zakonczy :)
Do koszulek przystap !!! :D
Szalotka

Postprzez dojcze » 18 sie 2009, 07:45

Jeżeli mogę dorzucić coś od siebie w temacie koszulkowym to z doświadczenia wiem, że nie ma co kupować z lupeksu bo: po pierwsze zaraz się spiorą i porozciągają, po drugie będziemy wyglądać jak... <dupa> i odnowa Polska ludowa kupowanie nowych i ponowne koszty. Po trzecie kolor – praktyczny. Jeżli mamy grać na sztucznej trawie i na halli to się nie pobrudzą za bardzo a białe nasze panie najszybciej upiorą, bo np. czerwone to już nie zabardzo, bo trzeba czekać aż się zbierze więcej. Dodatkowo jak każdy się dołoży do lepszych to będzie dbał o sprzęt itd.
Początkujący

Od: 13 lip 2009, 13:57
Auto: MX3 1,6

Postprzez Mazd Max » 18 sie 2009, 08:23

dojcze napisał(a):Jeżeli mogę dorzucić coś od siebie w temacie koszulkowym to z doświadczenia wiem, że nie ma co kupować z lupeksu bo: po pierwsze zaraz się spiorą i porozciągają, po drugie będziemy wyglądać jak... <<dupa>> i odnowa Polska ludowa kupowanie nowych i ponowne koszty. Po trzecie kolor – praktyczny. Jeżli mamy grać na sztucznej trawie i na halli to się nie pobrudzą za bardzo a białe nasze panie najszybciej upiorą, bo np. czerwone to już nie zabardzo, bo trzeba czekać aż się zbierze więcej. Dodatkowo jak każdy się dołoży do lepszych to będzie dbał o sprzęt itd.

No masz Pietrek, w pełni się z Tobą zgadzam, z resztą z przedmówcami Twoimi także się zgadzam :D Zaczynamy więc węszyć za koszulkami....już zaczynam pisać questa do producenta koszulek :]

Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Forumowicz

wcześniej BJ, GY oraz GG

Postprzez Mazd Max » 18 sie 2009, 08:25

zapomniałem dodać że nie chcę wyglądać jak student z Angoli w za dużej i porozciąganej koszulce :|

Forumowicz

wcześniej BJ, GY oraz GG

Postprzez Solo » 18 sie 2009, 09:15

Jurastkd napisał(a):bym preferowal biale

Białe są ok, ale gorzej jest z praniem. Dostaniesz piłką w plecy i już ślad :P A mają nam trochę posłużyć ;) 400 zeta, a resztę najwyżej dołożymy, chociaż bramkarska bluza też by się przydała. :)
Pozdrawiam,
Maciek

www.tabor24.pl l maszyny i pojazdy użytkowe
Forumowicz

Od: 15 maja 2004, 16:37

Postprzez xlord » 18 sie 2009, 09:56

Wróciłem z urlopu i będę już się pojawiał. Trochę jeszcze we wrześniu mnie nie będzie przez wyjazdy służbowe, chrzciny Juniora młodszego i takie tam inne.
Trenujemy coś, czy tylko na mecze się spotykamy?
Jeśli chodzi o koszulki uważam, że warto wydać parę złotych więcej i mieć porządną, a nie jakąś niby-porządną.
Koszulka reprezentacyjna Pumy kosztuje 120 pln, więc niereprezentacyjna, ale dobrej jakości pewnie kosztuje połowę, a wytrzyma 10 razy dłużej niż taka za 20 pln.
Kolor biały jak najbardziej popieram.
I oczywiście pozdrawiam wszystkich pourlopowo.
Obrazek zoom-zoom i brum-brum do celu
Forumowicz

Od: 23 wrz 2008, 15:41
Auto: Chevrolet Rezzo 1.6 16V SX Comfort

Postprzez Mazd Max » 18 sie 2009, 10:16

Namierzyłem kolesia co zrobi białe koszulki (podobno super jakości) z logo mazdy z przodu i numerem z tyłu w kolorze niebieskim za 32 zł za szt. + wysyłka gratis
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=713950766

Ale Piotrek namierzył też fajny temat – wysłałem do nich pytanie ale jeszcze nie odpisali, zobaczcie:

http://www.koszulki-pilkarskie.pl/?kat=68 – proponuję wzór nr 7 z białym dużym logo na piersi

Solo tam też są stroje bramkarskie :D

Forumowicz

wcześniej BJ, GY oraz GG

Postprzez Myjk » 18 sie 2009, 10:28

Mazd Max napisał(a):Ale Piotrek namierzył też fajny temat – wysłałem do nich pytanie ale jeszcze nie odpisali, zobaczcie:
http://www.koszulki-pilkarskie.pl/?kat=68 – proponuję wzór nr 7 z białym dużym logo na piersi

To są fajne komplety, ciekawe jak z jakością. Tutaj uwaga, logo musi być na białym, zatem może model 11. Chcemy 12 szt. więc wyszłoby 70zł od kompletu. Jak tylko będę miał możliwość, dowiem się od Ligowca jak wyglądają ceny kompletów STANNO – to są bardzo fajne ubrania.
Pozdor Myjk
Forumowicz

PHEV '20

Postprzez Szalotka » 18 sie 2009, 10:39

Dobra sprawa :) Nr.11 popieram :) Ewentualnie nr. 3 tez jest ok :)

Solo bluze bramkarska mozemy kupic w "go sport" .
Szalotka