Zlot regionu – Wisła 18-20.06.2010 wrażenia i relacje ;)
Ache bez urazy nic do Ciebie nie mam wręcz przeciwnie bardzo Cię lubię ale no bez przesady żeby każdy teraz skakał wokół Twojej osoby i myślał jak pozamieniać ludzi w pokojach bo Ty ... Nad sobą możesz nie zapanować po wypiciu (wszyscy wiemy o co chodzi) . Albo ze Twoja Ola będzie zazdrosna albo c..j wie co jeszcze ... No ludzie ile Wy macie lat , takie akcje to były robione na wycieczkach w gimnazjum a nie przez dorosłych ludzi... Za których się tu wszyscy uważamy (chyba).
To ja teraz może tez napisze ze nie mogę być z Nickiem i Aptusią bo po wypiciu bo tez ja będę się kleić do nicka a Maniek do Aptusi ... No zastanówcie się trochę bo to się już śmieszne robi . Ja w każdym bądź razie chce załatwić sobie klatkę i biorę Torresa wiec po dłuższych przemyśleniach 4 osoby + pies mi wystarczają . Nie to ze nie chce brać press do nas bo nie wiem ,że jej nie lubię albo coś, bo tak nie jest ale każdy wie chyba o co mi chodzi
Ache a jak się chcesz byc bezpieczny to Cię mozemy zamknąc w tej klatce
Torres się nie obrazi

To ja teraz może tez napisze ze nie mogę być z Nickiem i Aptusią bo po wypiciu bo tez ja będę się kleić do nicka a Maniek do Aptusi ... No zastanówcie się trochę bo to się już śmieszne robi . Ja w każdym bądź razie chce załatwić sobie klatkę i biorę Torresa wiec po dłuższych przemyśleniach 4 osoby + pies mi wystarczają . Nie to ze nie chce brać press do nas bo nie wiem ,że jej nie lubię albo coś, bo tak nie jest ale każdy wie chyba o co mi chodzi
Ache a jak się chcesz byc bezpieczny to Cię mozemy zamknąc w tej klatce
- Od: 7 sty 2010, 22:44
- Auto: Mazda MX-3 1.8 V6 24V
Ale ja napisalem, ze z mojej strony to byla prowokacja i ch*j mnie obchodzi z kim bede
Napisze po raz kolejny: jaja sobie robie
Zrozumcie

Ostanio z mojego zachowania bylo kupa smiechu, a teraz to Wy marudzicie

Ostanio z mojego zachowania bylo kupa smiechu, a teraz to Wy marudzicie

Ajajajajajajaj.. Co ludzie co za kraj..
- Od: 10 mar 2007, 01:38
- Auto: Mitsubishi Galant EA Kombi 2.5 V6 manual Daimos Ltd :D
Mnie pasuje wszystko. Tak jak pisalem wczesniej i loockas tez, ze imprezowac bedziemy na dole albo na zewnatrz a nie w pokojach. 3/4 ludzi podejzewam nie bedzie pamietalo powrotu wieczornego do tychze pokoi
. Po co w takim razie sie klocic. Bedzie dobrze a co do mojego usunietego posta mialem jak najlepsze intencje a wyszlo zle, takze przepraszam za zamet.

- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
Ale tu cisza zapanowała ... Widzę ze chyba więcej osób już nie pojedzie 
Nie no, onajess, dlaczego od razu tak pesymistycznie..
Ja np też bardzo chętnie pojadę, właśnie czytam co i jak i kiedy, widzę że się fajnie wszystko zapowiada, dobrze że w ośrodku jest troszkę więcej noclegowych miejsc w zapasie. Sprawdzę jeszcze dokładnie na jakie konto wpłatę zrobić etc i pewnie do wieczora się już określi co i jak.
Ja np też bardzo chętnie pojadę, właśnie czytam co i jak i kiedy, widzę że się fajnie wszystko zapowiada, dobrze że w ośrodku jest troszkę więcej noclegowych miejsc w zapasie. Sprawdzę jeszcze dokładnie na jakie konto wpłatę zrobić etc i pewnie do wieczora się już określi co i jak.

A jak jest z dzieciaczkami ponizej 4 lat ? Są jakies znizki ? czy tez pelna kwota ?
- Od: 7 mar 2009, 13:32
- Auto: było: Mazda 323F BA 1,5 DOHC 98' SE
20zł za łóżko albo 5zł jak dziecko śpi z Wami, dla pewności możesz zapytać loockasa, on zna wszystkie ceny
- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.
tak właśnie tak to było 
;> a z kim jedziesz ;>??
Ache nie rob sobie jaj. Jest jeden taki pokoj i juz jest zajety przez Brii i Kasie. Ale ten bez lazienki rzekomo i tak ma lazienke (tak Patrycja mowi) podobno lazienka jest na korytarzu ale jest do tego pokoju tylko czy jakos tak.
- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
No to będziesz mieć przecież – bo wątpię, żeby ktoś jeszcze dopisał się do zlotu, a skoro wypadam to będziesz mieć nawet kanapę. Nie wiem co na to loockas, ale skoro mam wpłaconą całość a Ty z kobitą zaliczkę tylko to może moja kasa pójdzie jako wasze uzupełnienie zaliczki a z Tobą się potem dogadam. Luźna propozycja taka, decyzja należy do Łukasza, mnie w sumie rybka.
wszystko jest iluzją, pływamy w mydlanych bańkach
- Od: 3 paź 2007, 09:30
Eh, ale mieszacie. Jeżeli Press nie jedzie, to Ache zostaniesz z panną w tym 3os pokoju. Nie gwarantuje jednak, że nie wcisnę tam jednej osoby gdy zajdzie taka potrzeba. Jeżeli chcesz mieć pewną dwójkę to zostaje ta z łazienką na zewnątrz.
Press – wpłaciłaś całość. Zaliczki niestety oddać nie mogę. Resztę Ci zwrócę przelewem lub na spocie.
Press – wpłaciłaś całość. Zaliczki niestety oddać nie mogę. Resztę Ci zwrócę przelewem lub na spocie.
Ache napisał(a):Mi poprostu chodzi o to, ze jade z kobitka jednak i chcialbym dwojke
ty sie tam jedziesz kopulowac czy jak ze tych 2 ncy nie wytrzymasz z kims w pokoju
onajess napisał(a):Ache napisał(a):Mi poprostu chodzi o to, ze jade z kobitka jednak i chcialbym dwojke
ty sie tam jedziesz kopulowac czy jak ze tych 2 ncy nie wytrzymasz z kims w pokoju
Obadamy

Ajajajajajajaj.. Co ludzie co za kraj..
- Od: 10 mar 2007, 01:38
- Auto: Mitsubishi Galant EA Kombi 2.5 V6 manual Daimos Ltd :D