Relaksacyjny Sylwester w klubowym towarzystwie
Akar.Zaephyr romawialem dzis z Brii i mowil, ze on juz wplacil dawno zaliczke :/
Wiec troche dziwne byloby jakby komus odsprzedal lokal jesli zaliczke bral..
Wiec troche dziwne byloby jakby komus odsprzedal lokal jesli zaliczke bral..
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
No, jest jeszcze taka opcja że panu właścicielowi się pomyliło
Jeśli tak to przepraszam za zamieszanie, kto by pomyślał że można pomylić Mazdę z BMW
Jeśli tak to przepraszam za zamieszanie, kto by pomyślał że można pomylić Mazdę z BMW
Akar.Zaephyr mysle ze Brii to sprawdzi po moim info
Na dniach mial sie pojawic juz plan wplat itd...
Na dniach mial sie pojawic juz plan wplat itd...
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
Ludzie nie straszcie. Przeciez keidys rozmwawialismy na maslonskich i wyszlo, ze jestesmy jedyna zorganizowana grupa, ze tak to ujme samochodowa, ktora ma wjazd na teren osrodka i ze to wlasnie BMW narobilo tam kiedys jakiejs poruty, wiec cos mi sie tu nie zgadza. Albo niech mnie ktos poprawi, jezeli mnie pamiec myli.
- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
Akar.Zaephyr – nie siej plotek
Ośrodek jest wynajęty dla nas na 100% i jest nie do ruszenia
Bardzo proszę o wpłaty, bo termin już niedługo. W ramach zmotywowania do wpłat nadmieniam, że jeśli ktoś nie wpłaci do końca miesiąca to wylatuje z listy a na jego miejsce wskakują inne osoby – jest jeszcze kilku chętnych
Start imprezy 28.12.2009 finał 3.01.2009r. czyli nocujemy 6 nocy co oznacza 6x45zł = 270zł/os.
Specjalnie otwieram subkonto do wpłat, żeby nie było niejasności na koniec wstawię z niego wyciągi.
Numer tego subkonta: 50 1020 5558 1111 1022 2250 1109 (Inteligo).
W opisie przelewu proszę podać ksywkę.
Osoby które wpłacą zostaną zaznaczone na czerwono, aktualizacja raz na tydzień
Ośrodek jest wynajęty dla nas na 100% i jest nie do ruszenia
Bardzo proszę o wpłaty, bo termin już niedługo. W ramach zmotywowania do wpłat nadmieniam, że jeśli ktoś nie wpłaci do końca miesiąca to wylatuje z listy a na jego miejsce wskakują inne osoby – jest jeszcze kilku chętnych
Start imprezy 28.12.2009 finał 3.01.2009r. czyli nocujemy 6 nocy co oznacza 6x45zł = 270zł/os.
Specjalnie otwieram subkonto do wpłat, żeby nie było niejasności na koniec wstawię z niego wyciągi.
Numer tego subkonta: 50 1020 5558 1111 1022 2250 1109 (Inteligo).
W opisie przelewu proszę podać ksywkę.
Osoby które wpłacą zostaną zaznaczone na czerwono, aktualizacja raz na tydzień
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
No to przepraszam za zamieszanie
Powtórzyłem wiernie co mi właściciel powiedział i widać mu się pomyliło
Chciałbym Was odwiedzić choć na parę godzin ale nie będę miał czym przyjechać także bawcie się dobrze
Powtórzyłem wiernie co mi właściciel powiedział i widać mu się pomyliło
Chciałbym Was odwiedzić choć na parę godzin ale nie będę miał czym przyjechać także bawcie się dobrze
brii a jak wygląda temat jak ktoś przyjeżdża na krócej 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Ja bym chcial na 3-4 noce (od 30.12 do 02.01 albo 03.01) 
Można wziąść minimum 4 noclegi, ale cena noclegu w "niepełnym" pakiecie = 50zł/głowa. Ale jest to opcja w ramach wyjątku i proszę jej nie nadużywać.
Trusted computing – Yes or No?
brii jakos na dniach dam Ci odpowiedz na ile dni i w ile osob 
Gryzzly napisał(a):Brii możesz mnie wykreślić z listy. Nastąpiły zmiany moich planów.
W takim razie proszę mnie wpisać zamiast

Niestety tylko na 3 noce, od 31.12
Jaki termin płatności
to chyba dublety:
brii napisał(a):25. gadula
26. gadula – osoba tow.
27. Piotrek
28. spike72
29. spike72 – osoba tow.
pzdr
szybciej nie taniej: 666 066 580
ivo napisał(a):to chyba dublety:
brii napisał:
25. gadula
26. gadula – osoba tow.
27. Piotrek
28. spike72
29. spike72 – osoba tow.
Tu raczej chodzi o to, że np. pod numerem 29. to osoba towarzysząca spike72 a nie spike72+os. tow.
Myślami przy ukochanej, czerwonej BG ;)
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ, DYWANÓW, KANAP...itd.
PRANIE TAPICERKI SAMOCHODOWEJ, DYWANÓW, KANAP...itd.
- Od: 22 lut 2009, 17:19
- Auto: Było ukochane BG i MX-3, jest rodzinne 626 ;)