Spotkanie Klubu w Warszawie
Widze niedopracowanie w temacie spota. Gdzie np. lista obecnosci. Gdzie post z oficjalnym terminem. Wszystko zbyt pozno. Ech. Zdecydowanie bedzie to minispocik.
Ja pojawie sie na Torwarze, nie oplaca mi sie jechac przez cala wawe na eko.
Pozdrawiam.
Ja pojawie sie na Torwarze, nie oplaca mi sie jechac przez cala wawe na eko.
Pozdrawiam.
the right man in the wrong place...
Witam. Gdyby ktos mial ochote przed zlotem pojechac jeszcze na chwilke na EKO to razem z Dizzim Zapraszamy na Alejach Jerozolimskich Jest Pizza Hut i KFC Drive Thru na terenie Makro Cash and Cary. Stamtad ruszymy na Eko a pozniej dojedziemy na Hynka w umowine miejsce na 10.
Zoom zoom Zoom
racja parking przy pizza hut nie mozna nie zauwaarzyc ! trzeba skrecic w popularna tak jak by sie jechalo do castoramy ktora widac z alej jerozolimskich z 1 kilometra ! {{{{skrzyrzowanie popularnej z alejami jerozolimskimi }}}}}}} nie mozna nie zauwarzyc !
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP
http://www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/180104/180104.php tu jest slynny MC i eko
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
Hihi. Wybaczcie, moze ktos szybko skasuje tego posta (mam nadzieje), ale...
...do [tiiit] nedzy, ale burdel, ja [tiiit]!
Spot Warszawa 23. stycznia 2005 roku
godzina 11:00
spotykamy sie pod Torwarem, byc moze na parkingu, albo przed wjazdem na ten parking.
...
Hihi, gdzie mam ja Tobie przywiesić? A tak w ogole to bedziesz zadowolony, bo nagralem na niej "m jak milosc", weszly prawie cale cztery odcinki.
...do [tiiit] nedzy, ale burdel, ja [tiiit]!

Spot Warszawa 23. stycznia 2005 roku
godzina 11:00
spotykamy sie pod Torwarem, byc moze na parkingu, albo przed wjazdem na ten parking.
...
dizzi napisał(a):TCO przywies mi kasete
Hihi, gdzie mam ja Tobie przywiesić? A tak w ogole to bedziesz zadowolony, bo nagralem na niej "m jak milosc", weszly prawie cale cztery odcinki.

the right man in the wrong place...
OK! Ja i tak podjade pod MC Donalds na Hynka ok 10.10
Gdyby ktoś nie wiedzial jak dojechać na Torwar to zapraszam własnie w to miejsce bede czekał gdzieś do 10.30.
Jak ktoś ma bliżej i wie jak dojechać to tak jak Tco o 11 pod Torwarem zaczekać
Gdyby ktoś nie wiedzial jak dojechać na Torwar to zapraszam własnie w to miejsce bede czekał gdzieś do 10.30.
Jak ktoś ma bliżej i wie jak dojechać to tak jak Tco o 11 pod Torwarem zaczekać
Zoom zoom Zoom
Hihi, gdzie mam ja Tobie przywiesić? A tak w ogole to bedziesz zadowolony, bo nagralem na niej "m jak milosc", weszly prawie cale cztery odcinki
zabije ! wywioze do lasu i zabije !
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
Juz po spocie. Jak odpoczne po łyżwach to obrobie zdjecia i zamieszcze je wlasnie tu.
Relacje bedzie mi ciezko zdać bo nie pamietam jaka kto ma ksywke i jak kto ma na imie:)
Według mnie było bardzo fajnie, nieco kameralnie i skromnie ale kto chchial sie wygadac na temat swojego cacka lub poradzic byl chyba zadowolony. Jak odjedżałem z Dizzym to jeszcze liczne grono klubowiczow rozmawialo sobie na mrozie. Pozdrawiam wszystkich obecnych i nieobecnych.
To Ja mbmaster Dizzy i Navroth rano przed spotem na EKO.
Tutaj widać kultowe już miejsce dla klubowiców czyli Mc Donalds na Hynka
Tu dołączylismy do reszty ekipy. Parking Starego Torwaru
Ślizgawka na Torwarze. Niestety tylko nieduza liczba osob zdecydowała sie na jazde po lodzie.
Kto to sie tak czaji z tyłu za moja dziweczyna na barierce??
Konsultacje na temat aut byly jak zawsze mile widziane.
Tak to mniej wiecej wygładało
Relacje bedzie mi ciezko zdać bo nie pamietam jaka kto ma ksywke i jak kto ma na imie:)
Według mnie było bardzo fajnie, nieco kameralnie i skromnie ale kto chchial sie wygadac na temat swojego cacka lub poradzic byl chyba zadowolony. Jak odjedżałem z Dizzym to jeszcze liczne grono klubowiczow rozmawialo sobie na mrozie. Pozdrawiam wszystkich obecnych i nieobecnych.
To Ja mbmaster Dizzy i Navroth rano przed spotem na EKO.

Tutaj widać kultowe już miejsce dla klubowiców czyli Mc Donalds na Hynka

Tu dołączylismy do reszty ekipy. Parking Starego Torwaru

Ślizgawka na Torwarze. Niestety tylko nieduza liczba osob zdecydowała sie na jazde po lodzie.

Kto to sie tak czaji z tyłu za moja dziweczyna na barierce??

Konsultacje na temat aut byly jak zawsze mile widziane.

Tak to mniej wiecej wygładało
Ostatnio edytowano 23 sty 2005, 23:40 przez mbmaster, łącznie edytowano 6 razy
Zoom zoom Zoom
Mi sie nie podobalo.Torwar to jednak nie jest dobre miejsce na spoty.Brakowalo jakiejs knajpki gdzie mozna by usiasc,zintegrowac sie,zjesc sniadanie a nie marznac na parkingu podzieleni na kilka grupek.
Niech relacje napisze ktos kto byl caly czas na spocie.A co do listy uczestnikow to bedziemy dedukowac po zdjeciach Mazdzinek
Niech relacje napisze ktos kto byl caly czas na spocie.A co do listy uczestnikow to bedziemy dedukowac po zdjeciach Mazdzinek
Główno-dowodzący LOŻY VIP'ów
- Od: 25 sie 2004, 12:23
- Auto: Passat B7