Klubowy Ślub | 25 Kwietnia 2009
Gapcio napisał(a):nie wszyscy
ale też nie tak mało
wszystko jest iluzją, pływamy w mydlanych bańkach
- Od: 3 paź 2007, 09:30
pressgirl napisał(a):jak ma to być OBI to podaj jakieś konkretne namiary na nie, bo nie każdy startował stamtąd na wyrazów

Gapcio napisał(a):Tu macie mapke:
http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=19.104 ... true&utf=1
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
OBI miesci sie na ul. Okulickiego 16/18. Rzecz jasna w Częstochowie
Ostatnio edytowano 21 kwi 2009, 18:10 przez Gapcio, łącznie edytowano 1 raz

- Od: 30 sie 2007, 17:06
- Auto: Opel Vectra C 2.2
Najłatwiejszy dojazd do tego kościoła jest z Wyrazowa – 0 skrzyżowań i 0 świateł, jedna prosta 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Najłatwiejszy dojazd do tego kościoła jest z Wyrazowa – 0 skrzyżowań i 0 świateł, jedna prosta
To fakt

Ewentualnie moge jeszcze zaproponowac stacje paliw orlen przy ulicy św. Barbary 105
Wszystkie auta powinny sie spokojnie zmiescic a stacja jest widoczna i blisko pod kosciol tez jest
mapka:
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=stac ... d=&x=0&y=0
mapka:
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=stac ... d=&x=0&y=0

ja proponuje wyjazd kolumną z Bydgoszczy

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Xenocyd napisał(a):stosunkowo latwo (mam nadzieje bedzie mi tam trafic
Hmm... a od ktorej strony bedziesz wjezdzac ? od Opola ? jezeli wjedziesz od Opola to wjedziesz wlasnie na ta ul. jadac prosto przed siebie

Gapcio napisał(a):Olka Przeca bedziesz w Częstochowie
tak se gadam
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Xenocyd napisał(a):w sobote rano robie kurs do ciotki w Mikołowie, wiec do Czewy bede ruszal od niej wiec jakos bede przedzieral sie przez slask
To wlasciwie mozesz sie zabrac z Sosnowca ze wszystkimi

Xenocyd napisał(a):ale mysle ze jak kazdy sam dotrze to zrobi sie chaos po kosciolem a nie kolumna.
kolumna z założenia ma jechać od kościoła do miejsca wesela
Ja nie wiem jeszcze o której będziemy wyjeżdżać, tak więc spotkamy się pod kościołem.
Będzie się działo
loockas napisał(a):tak więc spotkamy się pod kościołem.
To moze lepiej na tej stacji ? jest jakies 300-500 m od kosciola... tam na spokojnie sie przywitamy i obgadamy co i jak i pocisniemy pod kosciol ?
Loczek napisał(a):Moje biedne klaksony,
naszczescie mam zapasowe
Znam ten bol

jestem za opcją "kościół", bo inaczej będzie jedna wielka zamota 
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"