PS: bede mial breloczek
ide w kimono, do jutra panowie
www.mazdaspeed.pl
Globy napisał(a):Chlopaki, poczekacje chwile pod tym Komfortem, bede miec lekka obsuwe
jarekol napisał(a):moja madzia odmowila posluszenstwa juz na samym poczatku troszke za dlugo gralo radyjko ale zeby to tylko to bylo:( chyba jest uszkodozny alternator niestety nic a nic nieladuje mierzylem miernikiem a kontrolka gasnie przy zapalonym silniku
jarekol napisał(a):ale dobrze ze jakas miescina byla to sobie podladowalem akumulator i worcilem do opoczna niebylo sensu jechac dalej:(:(
Mieczyslaw napisał(a):masz fach w rekach to sobie poradzisz
jarekol napisał(a):no ja mysle ze sobie poradze:):) juz schemat elektryczny mam, budowe alternatora poznalem to niebedzie tak zle
jarekol napisał(a):a nastepnym razem wezme sobie dwa akum. hihi
Grzyby napisał(a):My już w domku
Dzięki wszystkim za spotkanko – było REWELACYJNIE![]()
Grzyby napisał(a):A z ciekawostek – do Kielc wjechaliśmy w potężnej burzy – a pogoda na imprezie była taka że chyba nie można sobie lepszej wymarzyć.
Grzyby napisał(a):Ja mam raczej niewiele zdjęć ale później wrzucę. Globy powinien nadrobić – w końcu testował nowe foto![]()
Grzyby napisał(a):Dzięki wszystkim za spotkanko – było REWELACYJNIE
Mieczyslaw napisał(a):pomineli nas w podziekowaniach a odstawili na "boczny" (czyt. trawiasty z dolami i krzakami) parking
Grzyby napisał(a):do Kielc wjechaliśmy w potężnej burzy
Janusz626 napisał(a):ps. ...a zwierzak to postrach na zlocie co??
Janusz626 napisał(a):Ale tych starych aut byłooooo!! no masakra
Janusz626 napisał(a):...zresztą byliśmy w cieniu przy naszych mazdach razem jakby w rodzinie![]()
Janusz626 napisał(a):ps. ...a zwierzak to postrach na zlocie co??
![]()
Jacek_CK napisał(a):No Panowie wrzucać zdjęcia – chcę wiedzieć co mnie ominęło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości