TORUŃ 2007 TuneBall – Spot Klubu Mazdy (i nie tylko)
Misiaki don't panic
w Toruniu (Ci co już bywali na spotkaniach tam, zapewne wiedzą) dojazd do pasa, na którym będziemy się bawić poprowadzony jest przez część lotniska, z którego korzystają startujące/lądujące samoloty
Wjeżdżać/wyjeżdżać będziemy po prostu zorganizowanymi grupami – na MegaSpocie w 2005 zdało to egzamin przy ponad 50 autach, więc loooooz
Peace
ja skorzystam z przerwy miedzy 13-14 i wtedy czmychne do bydzi b niestety do roboty tak naprawde wogole nie powinienem wyjezdzac z pracy ale co tam
spot wazniejszy a co do samej trasy ja i mily bedziemy czekac w fordonie na parkingu przy fabryce mebli takze albo dacie znac jak bedziecie tam dojezdzac albo po prostu na chwilke tam podjedziecie to chyba tez nie problem to mnie jak by co to 506112282 

–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Ja mogę wstępnie potwierdzić... Ja, Winet i Marcin626 – najprawdopodobniej razem jedną padaką.
Widze że coś mało osób reflektuje na nocleg. Waham się czy nocować czy nie ... doradźcie coś
Widze że coś mało osób reflektuje na nocleg. Waham się czy nocować czy nie ... doradźcie coś
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Hmm kurde. To jak sie narysuje o 15 – 16 to moge nie wjechac? No i jak bede zwijal zagielki o 18 to tez moge nie wyjechac? [cenzura]. zona mnie zarznie tępym nożem. Szczegolnie ze mlody jest na etapie kolek. Czyli drze morde od rana do wieczora....
Do nikogo z wladnych nie mam numeru...
Do nikogo z wladnych nie mam numeru...
21 L/ 100km [tiiit] FUEL ECONOMY.
- Od: 5 mar 2007, 14:32
- Auto: Nissan Murano 3.5 V6
Marcin_626 napisał(a):Piotruś napisał(a):– fajka wodna
biorehehehe
To sobie popalimy w duecie
Cześć,wymiana rozrządu zakończyła się sukcesem,nic po drodze nie wykryto czyli przyjade z moją brygadą
Piotruś ,czy będą jeszcze jakieś auta w automacie oprócz mojego?Pytam bo chciałabym pojechać w 1/4 mili ale właśnie z takim autem.
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
faraonka30 napisał(a):Piotruś ,czy będą jeszcze jakieś auta w automacie oprócz mojego?Pytam bo chciałabym pojechać w 1/4 mili ale właśnie z takim autem.
Będzie Voyager i Smart jeżeli chodzi o przekładnie automatyczne
mily200 napisał(a):klasyfikacja pojazdów będzie na takiej samej zasadzie jak w koninie czyli mini plus do 1,5 i potem mini do .. itd
Klasy ustalimy już na miejscu, nie mam pojęcia, jakie autka będą i jak je wszystkie pogodzić na tą chwilę
Mój braciszek chce się ze mną zmierzyć!
Więc będzie pojedynek rodzinny.
Muszę go skillować
bo jak nie to siara będzie i będzie mi wypominał! 
Muszę go skillować

www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
Cukierek napisał(a):... bo jak nie to siara będzie i będzie mi wypominał!
Coooo Ty
OTIK napisał(a):Witam... Panowie czy tylko ja nie wiem skąd i o której wyjeżdżamy?????????????????????
![]()
![]()
![]()
![]()
hmmm w sumie, to ja też go jeszcze nie znam... dobra
UWAGA
Sobota 21.07.2007, godzina 8:45, stacja Petrochemia Płock, pierwsza PO PRAWEJ stronie drogi (taka z małym motelem) na Toruń (za mostem fordońskim)
(na spóźnialskich czekamy 15 minut)
proszę o dopisanie do listy

Nie liczy się cel, liczy się podróż...
- Od: 4 mar 2006, 17:18
letkoletki napisał(a):proszę o dopisanie do listy![]()
Done
proszę o dopisanie do listy
No w końcu i letkolżejszy się zdecydował

www.gtrproject.pl