A tak apropo bede mial wolne miejsce w AUCIE wiec moge kogoś zabrac
IV Festiwal Motoryzacji Bydgoszcz
faraon napisał(a):My polecimy z POZNANIA wiec nam by pasowało na orlenie przy Szubińskiej
Super a godz tez pasuje,dojedziecie na ten czas?
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
fasola1980 napisał(a):damy znac do piatku wieczora
Bardzo dobrze.Mnie i jacobsa podprowadzi sam Piotruś

HELLO,jak samopoczucie z rańca?Dla jadących z Gdańska mysle,że dobrze jakby się spotkali i zebrali w ładną kolumienke na Stacji Orlen na ul.Gdańskiej(po lewej stronie).Dla jadących ze Szczecina(jedzie ktoś z tamtych stron?)też możecie obstawić Orlena za skrzyżowaniem ul.Młynarska i Kraszewskiego.Stacja jest po lewej stronie .Wczoraj pisałam,że wpadłam w trans to moge pomóc ale zaniemogłam-padłam jak mało kiedy.Jest jeszcze czas i mysle,że wszyscy ładnie się zorganizują.Ja jestem w gorącej wodzie kompana dlatego ja pewne i tego typu sprawy zawsze ustalam wcześniej tak samo jak czynność prześledzenia mapy(trasy).Miłego dzionka
,ja spadam zaraz do siłowni a potem nauka
.
faraonka30 napisał(a):HELLO,jak samopoczucie z rańca?Dla jadących z Gdańska mysle,że dobrze jakby się spotkali i zebrali w ładną kolumienke na Stacji Orlen na ul.Gdańskiej(po lewej stronie).
...no nie za bardzo. Stacja ta nie pomieści dwóch aut (nie ma parkingu) i wiadukt do niej prowadzący nad torami jest zamknięty, co powoduje konieczność naddania kilku dobrych kilometrów i niezłego kręcenia po mieście. Polecam stację "Bliska" przy wjeździe do Bydgoszczy na ul. Armii Krajowej.
faraonka30 napisał(a):Dla jadących ze Szczecina(jedzie ktoś z tamtych stron?)też możecie obstawić Orlena za skrzyżowaniem ul.Młynarska i Kraszewskiego.
...również nie polecam, mało miejsca i nie bardzo po drodze. Od Szczecina radzę skręcić na obwodnicę w stronę Torunia i w miejscowości Białe Błota skręcić w lewo na Bydgoszcz. W tym momencie wjeżdżamy od strony Poznania i miejscem zbiórki Orlen przy Szubińskiej.
Ustalamy miejsca zbiórek:
godz. 9:30 –> wjazd północny od strony Torunia –> przy tablicy "Bydgoszcz", zaraz za mostem na Wiśle
godz. 10:00 –> wjazd od strony Gdańska –> stacja "Bliska" przy wjeździe do Bydgoszczy (ul. Armii Krajowej)
godz. 10:30 –> wjazd od strony Poznania –> stacja "Orlen" przy wjeździe do Bydgoszczy (ul. Szubińska)
Piotruś napisał(a):również nie polecam, mało miejsca i nie bardzo po drodze
Upsssss nie udało się ale przynajmniej upierdliwie stękałam o miejse zbiórki i mamy już pikne trzy miejsca.
faraonka30 napisał(a):Jacobs,który jedzie ze mną też liczył km ale jak możesz to sprawdz a ja wtedy będe wiedziała o której ruszyć.
Faraonka myślę że chwilkę po 7 będziemy musieli ruszyć. Droga do Torunia do zbyt dobrych nie należy
If you’re in control, you’re not going fast enough.
jacobs napisał(a):myślę że chwilkę po 7 będziemy musieli ruszyć.
Tak,jak wyruszymy o 7:30 to spokojnie dojedziemy.Ja autko przygotuje do drogi,zatankuje,kontrola pod maską w piątek.W sobote tylko wsiadamy,music zarzucimy i ruszamy.Jedzie z nami mój syn(to już Ci chyba pisałam) i jeśli nic się nie zmieni to moja sąsiadka

jacobs napisał(a):skąd flaga
Nie chwaląc się załatwiłam flage dla naszego rejonu,zaraz sprawdze czy już wysłana czy jutro zostanie wysłana przez ravo.Wszyscy mają tylko nie War-Maz,ale spoko będziemy mieli
jacobs napisał(a):gratuluję
Dziękuje.Bedziemy mieli flage

faraon napisał(a):Przypominam o wolnym miejscu w aucie.Moge kogos zabrac z wlkp a raczej z Poznania.Pisac na priv
ja co prawda jade z deinem ale moj browar moze sie w calosci nie zmiescic wiec jakby co to uzyczysz swojego bagaznika
kinki napisał(a):moj browar moze sie w calosci nie zmiescic
GRU napisał(a):hehehe,to samo chcialem napisac
GRU ja juz wiem jak sie koncza dla Ciebie takie imprezy wiec nie bierz za duzo alko

-
waldii