Mnie nie bedzie
Dwa powody:
Wieczor tzw."kawalerski" mojego kolesia-to w piatek
Pieprzona praca (musze!)-to w sobote
Naprawde chcialbym,ale nie moge.
www.mazdaspeed.pl
Winetou napisał(a):moja propozycja – spotykamy się pod norauto o 10:00 i walimy razem na IST. Ja niestety będę musiał się o 12 z groszem zwinąć bo te zaliczenie co miałem mieć w niedzielę mam jednak w sobotę o 13:00
Winetou napisał(a):A tutaj możecie znaleźć zdjęcia z poprzednich lat:
Rok 2006 cz. I
Rok 2006 cz. II
Rok 2005 cz. I
Rok 2005 cz. II
Deeno1 napisał(a):W sumie po to wrzucam zdjecia do netu zeby inni mogli poogladac, ale skoro juz "skorzystales" z linkow do moich zdjec (zapewne znalezionych na innym forum) to mogles chociaz napisac kto jest autorem.
Piciu napisał(a):Dobra koledzy jest jeszcze szansa sie zapisac na wjazd Moje 155KM juz jest gotowe i przetestowane...Winetou...i gdzie spotkanko...
Winetou napisał(a):podałem namiar na Twoją galerię, gdzie jest wyraźnie napisane, kto jest autorem zdjęć, co stanowi dla niej formę reklamy, na której zwykle osobom publikującym materiały w internecie zależy a nie stanowi podstawę do pretensji
Winetou napisał(a):jeżeli jednak naraziłem Cię przez to na straty moralne – przepraszam, a jeżeli uważasz że naruszyłem Twoje prawa autorskie – możesz wystąpić przeciwko mnie na drogę sądową :–)
Deeno1 napisał(a):Na reklamie mi nie zalezy, ale milo jesli sie komus podobaja moje zdjecia.
Deeno1 napisał(a):Wyczuwam ironie
Deeno1 napisał(a):a moze nawet i kpine.
Deeno1 napisał(a):Ale spoko – przezyje Obejdzie sie bez rozprawy
Pozdrowienia dla jezdzacych Mazdami.
kinki napisał(a):Winetou mnie niestety nie bedzie jutro wiec Piciu moze zajac moje. wpadne ale po 12 jako kibic. byc moze jutro redaktor z telewizji WTK bedzie chcial nakrecic krotki material o naszym ukochanym klubie, ale dopiero jutro bede wiedzial na 100% czy sie pojawi na IST.
kinki napisał(a):redaktor bedzie przed 12 (jesli wogole bedzie) bo on by chcial krotki wywiadzik z naszym bossem czyli z toba a jak ty pojedziesz to trzeba bedzie jakiegos reprezentanta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości