Regionalny Zlot Zimowy MazdaSpeed Poznań 10-11 marca 2007
ja z Olenka jeszcze nie wiemy ale mysle,ze 50 na 50 procent.Do kiedy mozna dac ostateczna odpowiedz??
-
waldii
ostateczna to chyba do soboty 10marca bo jak dojedziesz to nikt nie bedzie mial ci tego za zle ;D
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Wybacz brutalne pytanie: a po co??loudner napisał(a):mam nadzieje ze stanie ktoś zemną na kresce
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
z przyczyn niezależnych bardzo ograniczony w dostępie – :(
loudner napisał(a):stanie ktoś zemną na kresce

-
waldii
Winetou napisał(a):waldii napisał(a):To ja bede na 100procent
odnotowano
Wypada wpasc.Ty nas odwiedziles to my was tez musimy.Wyglada na to,ze chyba sam bede.Nikt nie ma czasu.Ktos mnie tam przygarnie???
-
waldii
Chłopaki – będę ale na 18 muszę wrócić do parafii – po Mszy mogę wrócić....
Gdzie będziemy o 17.30? w Qrniqu?

Gdzie będziemy o 17.30? w Qrniqu?
Jeśli masz pytanie o cokolwiek to najpierw poszukaj TUTAJ (PORADNIK) – pewnie ktoś już zadał to pytanie i odpowiedzi są już gotowe.
bede na leszku, mozna mnie dopisac do listy
- Od: 9 lis 2003, 00:21
- Auto: Było BG B3, była BA Z5, jest NA B6 :)
jacobs napisał(a):po to żeby loudner mógł sobie powiększyć penisa i pokazać jakim jest super kierowcą i jaki szybki ma samochód
mam tak wielkiego ze jak bym go wyciągnął to bym musiał mieć pozwolenie na broń
a mam takie pytanie do was co wy na to aby imreze zrobić w TERYTORIUM oto ich strona http://klubterytorium.pl/ co wy na to
- Od: 2 lip 2006, 20:46
- Auto: Mazda 323 1.9 GTX Turbo
Wiecie co sie dzieje z simoneusem?? dawno go nie widziałem na forum i ogólnie nie jest chętny na zlot?? wie ktoś co sie stało?
takie wielkie odejścia od tematu były pytony teraz simoneus hmm dziwne trochę:P

takie wielkie odejścia od tematu były pytony teraz simoneus hmm dziwne trochę:P

Zoom-Zoom!
loudner napisał(a):a mam takie pytanie do was co wy na to aby imreze zrobić w TERYTORIUM oto ich strona http://klubterytorium.pl/ co wy na to
Nie
Powody:
1. Płatna rezerwacja
2. Za głośno
3. Nie wszyscy lubią takie miejsca
Faja napisał(a):Wiecie co sie dzieje z simoneusem?? dawno go nie widziałem na forum i ogólnie nie jest chętny na zlot?? wie ktoś co sie stało?
wyjechał – na zlocie z tego co wiem będzie obecny
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Słuchajcie rozmawiałem z gościem od hamowni i doradził mi gdzie można zważyć auta. Otóż jest ponoć skup złomu na ulicy sytkowskiej (okolice lutyckiej), na którym mają elektroniczną wagę. Wystarczy wjechać na ich teren, wjechać na platformę obok której znajduje się wyświetlacz podający wagę – cała operacja zajmuje kilka sekund, więc da się to zrobić "na lewo".
Druga sprawa jest taka, że musimy liczyć około 20 minut na jedno auto, a w tej chwili jest już 9 osób potwierdzonych na hamownię, więc trochę to potrwa i raczej osoby które będą w niej uczestniczyć nie będą miały "czasu wolnego" przwidzianego w harmonogramie.
Druga sprawa jest taka, że musimy liczyć około 20 minut na jedno auto, a w tej chwili jest już 9 osób potwierdzonych na hamownię, więc trochę to potrwa i raczej osoby które będą w niej uczestniczyć nie będą miały "czasu wolnego" przwidzianego w harmonogramie.
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Winetou napisał(a):więc trochę to potrwa i raczej osoby które będą w niej uczestniczyć nie będą miały "czasu wolnego" przwidzianego w harmonogramie.
Można sie pośmigać
Zoom-Zoom!