Malutka napisał(a):ale musze sie jeszcze namyslec czy ich nie olac
ja bym olał na Twoim miejscu. Jak wykładowcy zobacza ze sie za bardzo przykładasz to będą wiecej wymagać
www.mazdaspeed.pl
Globy napisał(a):Musialem to napisac, zeby potem sie z siebie posmiac.
brii napisał(a):Gdzie są takie studia??
Globy napisał(a):Ja bawie sie delikatnie i w niedziele rano wracam do Warszawy uczyc sie na poniedzialkowy egzamin
Musialem to napisac, zeby potem sie z siebie posmiac.
FishHunteR napisał(a):Ja sie na studiach nie przykładałem nic a nic i skonczyłem bezproblemowo i bezstresowo
brii napisał(a):Gdzie są takie studia??
Violetka napisał(a):bo jak US naśle na nas to wszyscy wymiękniemy
Winetou napisał(a):będę mało pił i w niedzielę rano naginam na egzamin do poznania
FishHunteR napisał(a):czyzby wiecej osob wynajmowalo pokoje na lewo?
Violetka napisał(a):Madzia i Hawkins – tym razem nie jedziemy z marcinkoskym i Kubutkiem więc pewnie nie zrobimy 250 km w jedną stronęale jakbyśmy długo nie przyjeżdżali to miejcie na uwadze, że może zachciało nam się pozwiedzać przy okazji Polskę
Violetka napisał(a):filmik z zeszłego roku – jest boski
madalena napisał(a):to może NA WSZELKI WYPADEK pojedziemy razem??
Violetka napisał(a):Olgierd, jak wpadniesz do nas
madalena napisał(a):a może Devil nam coś znów ugotuje
madalena napisał(a):Poniżej wstępna lista chętnych przybliżająca skalę imprezy
madalena napisał(a):W pierwszym poście wstępna lista imprezowiczów
FishHunteR napisał(a):czy to zaproszenie
Malutka napisał(a):ja bede pic tanczyc spiewac (?), a potem grzecznie zasne na [jakim?] siedzeniu
Malutka napisał(a):jest jeszcze druga opcja-ze w trakcie zabawy stwierdzimy ze zostajemy
DEVIL napisał(a):dzieki ale na 25 osob to chyba trzeba kuchnie przemyslowa , a z tego co kojarzę to Madzia nawet nie masz tak dużego garnka
madalena napisał(a):25 osób nie dam rady przenocować
madalena napisał(a):najlepiej składkowo, każdy coś do jedzenia przywiezie
madalena napisał(a):a Ty w swoim niezrównanym kunsztem zrobisz nam tą ogromną przyjemność, żeby nie powiedzieć radochę
BILON napisał(a):Może jeszcze zrobimy wstepną liste osób które spią, żebym wiedził na ile osób mam zarezerwować pokoje w motelu
Violetka napisał(a):ja po ostatnim wypadzie do Malborka jestem bardziej ostrożna
Violetka napisał(a):no nie, to muszę wystosować jakieś oficjalne zaproszenie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości