24.04.2004 XIX Zlotu Klubu MazdaSpeed Ryki
Swietny pomysl, przy nastepnej okazji wprowadzimy w zycie (moze jestes chetny, Smirnoff? 
Koleś napisał(a):globy powiedz kiedy bedą zdiecia na stronie klubowej
Czekajcie, a bedzie Wam dane
No Smirnoff, na pomoc w organizacji prosze ja Ciebie i na same starcie GE vs. Cronos tyz
Witam wszystkich
To miło ze najwytrwalsi poswiecili sie i zaczekali do 17:00 byla by znacznie lepsza frekfencja w ilosci aut lecz wszystko przez stadko 15 szt. rozbrykanych prosiakow
szkoda ze nie bylismy tam pierwsi . Uwaga poszukuje filmikow sam posiadam liczne ilosci z tego spotkania ewentualnie zdjecia tez. Prosze o kontak moj nr GG 115250 dodam dla przypomnienia ze bylem HONDA TYPE R silver
chetnie udostepnie moje . pozd i do nastepnego Rykowiska kochanego lotniska
[/b]

- Od: 25 kwi 2004, 13:03
- Auto: HONDA ACCORD TYPE R
luca napisał(a):Bo oni cały czas w pamięci sobie powtarzali:
– A gdyby tu w przyszłości tu, było przedszkole i Wasze dziecko... sprawdzić czy nie ksiądz
buahahahaha luca .....................

co do zarzynania globy to siem mylisz................to ona mnie katowala i pokazala mi wkoncu jak lubi jezdzic:}
coś ciekawego?? tylko co??
- Od: 28 paź 2003, 10:07
- Auto: myszowate 626-twsknie;MX6 ;)
Siemka Marti, ja będę w posiadaniu całkiem sporego materiału, ale kumpel musi zrzucić na dysk z kamery. Prosił matkę żeby mu kable do kamery przywiozła, więc przywiozła mu do aparatu. Co się odwlecze to nie uciecze
))
Any way, jak możesz wrzuć na serwer swój materiał, jak będę miał od siebię, to dam znać
P.S. Gablota wypas
Any way, jak możesz wrzuć na serwer swój materiał, jak będę miał od siebię, to dam znać
P.S. Gablota wypas
Mazda Motor Company
- Od: 13 kwi 2004, 15:12
- Auto: Astra 1.4
Na stronie jest juz relacja i blisko 370 zdjec, zapraszam – http://www.mazdaspeed.pl/klub/zloty/040424/01.php
Jesli ktos przyuwazy bledy techniczne/merytoryczne, poprosze o informacje.
Jesli ktos przyuwazy bledy techniczne/merytoryczne, poprosze o informacje.
Juz w sobote Modlin mistrzostwa Polski w sprincie na 1/4 mili moze by jakos zgadal sie z osobami z klubu Mazdy zeby pojechac wiekszym skladem no i wspominajac zeszly rok trzeba by bylo wczesniej wyjechac bo droga bedzie okupowana licznymi korkami grrrr... Ustalmy miejsce spotkania ?! i godzine
czekam na propozycje !
- Od: 25 kwi 2004, 13:03
- Auto: HONDA ACCORD TYPE R
2. Zombi, dlaczego po jednym wyścigu i to nie ze mną a także z innym zmyłeś się od razu Jeden wyścig to nie podstawa do tego, aby mówić że objechałeś wszystkich, bo pragnę zauważyć, że miałeś lepszy start i nie dałęś mi szansy do rewanżu a zauważ, że potem pomimo odległości jechaliśmy równo poza tym ciekawi mnie też fakt, dlacego nie ścigałeś się z Danielem 626 V6 i jaką miałeś w baczku PB
Ano dlatego że ja o 17 miałem być w domu coby zabrać dzieciaki od jednych dziadków i przewieźć do drugich bo w niedzielę o 6 rano obrałem kierunek Toruń. Nie każdy ma full czasu niestety. Chętnie złoję ci dupsko nawet 10 razy w czerwcu na spocie dwudniowym. Start jak już mówiłem miałem do bani bo mi nie wychodzi tym autem. To moje pierwsze wyścigi oplem!!! Więc poprawię start i żegnaj Patyk
Mazda 626 GD GT
Mazda 626 GE
Mazda Xedos 6
Mazda-Astra karawan
Mazda 626 GW td
Mazda RX-7
??
Mazda 626 GE
Mazda Xedos 6
Mazda-Astra karawan
Mazda 626 GW td
Mazda RX-7
- Od: 20 paź 2003, 09:44
- Auto: Szybkie
Markiz napisał(a):I ja też byłem![]()
Spocik fajny szkoda tylko, że musiałem tak szybko zmykaća na lotnichu pewnie fajnie było ..
Załuj Markiz żałuj, myśmy to z Walusiem śli łeb w łeb ale Panastasia magdalenka jakby nieco lepiej powietrze cieła.. co Ci bedę gadał jeszcze teraz oponny mam kwadratowe
PS Z całą stanowczścią stwierdzam!!! Prosiaki najlepij wyglądają w chlewie
Nie mogę a w zasadzie ..dlaczego nie ?
- Od: 23 lut 2004, 23:11
- Auto: Chrysler Voyager 3.3 LE jajko
E tam chłopaki nie czubujcie się mnie wszyscy objechali
jedne co z Walusiem szliśmy łeb w łeb ale ja o pół długoości z tyłu sprzęgło żem lebiega żle puścił
PS.Ta lotnicho trza wyjąć na dwa dni 1. wyscigi potem gryll brow itp. np, dysputy filozoficzne 2.Wstajm wyżerka .ścigannctwo i do dom

PS.Ta lotnicho trza wyjąć na dwa dni 1. wyscigi potem gryll brow itp. np, dysputy filozoficzne 2.Wstajm wyżerka .ścigannctwo i do dom
Nie mogę a w zasadzie ..dlaczego nie ?
- Od: 23 lut 2004, 23:11
- Auto: Chrysler Voyager 3.3 LE jajko
misiolot napisał(a):Załuj Markiz żałuj, myśmy to z Walusiem śli łeb w łeb ale Panastasia magdalenka jakby nieco lepiej powietrze cieła.. co Ci bedę gadał jeszcze teraz oponny mam kwadratowe
PS Z całą stanowczścią stwierdzam! Prosiaki najlepij wyglądają w chlewie
oj żałuję,żałuje

- Od: 20 paź 2003, 09:53
- Auto: Mazda 323 BG BP & 626 GE FS & 626 GF FS