Zlocik lub spotkanie na terenie Ślaska
Witam.
Poszperałem troche i znalazłem takie cos.
http://www.mantaclub.pl/spotkania.php?fid=05209
Jak widac plac jest duzy miasto znajduje sie przed opolem tzn miedzy gliwicamiu a opołem i trzeba zjechac z trasy na pólnoc . Nie wiem czy dobry pomysł ale znalażłem to pokazuje.
Poszperałem troche i znalazłem takie cos.
http://www.mantaclub.pl/spotkania.php?fid=05209
Jak widac plac jest duzy miasto znajduje sie przed opolem tzn miedzy gliwicamiu a opołem i trzeba zjechac z trasy na pólnoc . Nie wiem czy dobry pomysł ale znalażłem to pokazuje.
- Od: 31 sty 2006, 17:30
- Auto: Bezawaryjne i Niebite
Może ktos cos wiecej wie o tym terenie? lub mieszka niedaleko?
Ja teren moge sprawdzic jak bede jechał w tamta strone
Ja teren moge sprawdzic jak bede jechał w tamta strone
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.
Narazie pogoda nie pozwala na spotkanie w Skarbimierzu.
A co powiecie na mały zlot zapoznawczy np. w sobote lub niedziele 11/12 marca.
np Katowice jakas kafejka lub inne propozycje?
A co powiecie na mały zlot zapoznawczy np. w sobote lub niedziele 11/12 marca.
np Katowice jakas kafejka lub inne propozycje?
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
moj pomysl taki: spotykamy sie najpierw na pogorii na tym parkingu (jak wiekszosc bedzie za to zrobie fotki) postoimy, pogadamy, niektorzy sie poznaja...np. ja bo jestem nowy:( potem mozna przejechac w inne miejsce... jesli chodzi o 1/4mili to kiedys bylo cos takiego za realem w czeladzi. droga prosta i bez nierownosci
... jesli by chodzilo np o "szalenstwo" czyli krecenie sie, palenie itp to mysle ze podrodze mozna przystanac na ktoryms z parkingow jakiegos marketu. Wkoncu nielegal (czyli krecenie sie na parkingu prywatnym) najbardziej rajcuje
Wpadamy na taki parking... pol godzinki czy ile tam bedzie trzeba i spadamy dalej....
PS. Dąbrowa, sosnowiec i okolice bedzina!! piszcie do mnie na gg 3685260
wkoncu Mazdowicze ktorzy mieszkaja blisko powinni miec kontakt
moze cosik razem zorganizujemy
Robie stronke o swojej mazdzie wiec moze cos pomyslimy o mazdowiczach z regionu i nie bedzie to tylko moja strona :d

PS. Dąbrowa, sosnowiec i okolice bedzina!! piszcie do mnie na gg 3685260
wkoncu Mazdowicze ktorzy mieszkaja blisko powinni miec kontakt
Guti. mazda 626 GE 2.0 16V DOHC
- Od: 22 sty 2006, 22:26
- Auto: mazda 626 GE 2.0 16V
cześć, a ja w piątek najbliższy bede w katowicach , gdyby byłspocik, to sie pokaże.pozdro.
moja mazda nie widziala od trzech lat mechanika, bo sam przy niej robie 
- Od: 27 lis 2005, 21:39
- Auto: mazda 929 S 3.0 V6 24V DOHC
Guti napisał(a):moj pomysl taki: spotykamy sie najpierw na pogorii na tym parkingu (jak wiekszosc bedzie za to zrobie fotki) postoimy, pogadamy, niektorzy sie poznaja
Jestem, za! W któryś weekend po południu (sobota lub niedziela). Bardzo chętnie podjade.
- Od: 16 cze 2005, 10:55
Ja również z chęcią się spotkam. Fajnie by było spotkać się w jakąś niedziele jeśli jest taka możliwość niestety ja nie mam za bardzo w inne dni czasu 

- Od: 3 paź 2005, 17:44
- Auto: Mazda 626 (GE) 2.0 FS 93r
Noto może ustawmy sie na te KAtowice Niedziela 12 marca i np w Silesii tym centrum handlowym bo łatwo bedzie trafic dla osób któe zabardzo Katowic nie znaja w jedenej z tamtejszych kawiarnii... Co wy na to?
w silesii to troche klapowato moze...tam nie ma raczej gdzie banda siasc i sztuczna atmosfera! Ja proponuje hipnoze przy urzedzie wojowodzkim
- Od: 10 sty 2006, 17:29
oooi hipnoza popieram kapitalny lokal i to jedzenie mmmmmm... tylko że od urzedu to kawałek to jest przy wydziale filologi na placu sejmu śląskiego chyba podałem dokładniejsze ulokowanie no ale mniejsza o to... to kto sie pisze na ten 12 w niedziele bo chyba ta data bedzie ok?
To najlepiej bedzie sie spotkac tam gdzie ostatnio i ktos poprowadzi bo nie znam dobrze Katowic
Loczek, ale obok jest taki duzy gmach (po drugiej stronie parkingu)-to jest urzad wojowodzki
Gajnek, spoko, 12 marca mi pasi, w ta niedziele mnie nie ma w kat. Mozemy sie spotkac pod geantem, tam gdzie ostatnio sie spotkaliscie, a z tamtad jest 5 min. jazdy do hipnozy, bardzo dogodny dojazd! Jak beda jakies kokrety, to moze zarezerwuje tam jakis duzy stolik, bo to dosc popularne miejsce! Fajna muza tam leci, taki jazz elektroniczny itp...no i jedzenie jest wypas! Jedno z lepszych w miescie! Z zaparkowaniem wiekszej ilosci samochodow tez nie bedzie problemu, bo zaraz przed knajpa jest duzy bezplatny parking!
Gajnek, spoko, 12 marca mi pasi, w ta niedziele mnie nie ma w kat. Mozemy sie spotkac pod geantem, tam gdzie ostatnio sie spotkaliscie, a z tamtad jest 5 min. jazdy do hipnozy, bardzo dogodny dojazd! Jak beda jakies kokrety, to moze zarezerwuje tam jakis duzy stolik, bo to dosc popularne miejsce! Fajna muza tam leci, taki jazz elektroniczny itp...no i jedzenie jest wypas! Jedno z lepszych w miescie! Z zaparkowaniem wiekszej ilosci samochodow tez nie bedzie problemu, bo zaraz przed knajpa jest duzy bezplatny parking!
- Od: 10 sty 2006, 17:29