Danio napisał(a):Dzięki wszystkim za zajefajną zabawę . Tylko szkoda że g-tech klubowy jakoś był nieosiągalny i musiałem prosić kolęgę ( niepamiętam imienia ) od Vectry 2,5 o pożyczenie . Ale nic to , dziś zamówiłem sobie na allegro i niebędę musiał się prosić . Najważniejsze jest to że 0-96 km/h 7,17 s wyszło więc nie jest tak żle.
Jedno mnie tylko dziwi że ktoś napisał (jak dobrze zrozumiałem że swoim mx-6 2,5 ma 6 sek. z kawałkiem ) w takim razie zapraszam na małe ściganko , bo aż mnie sie wierzyć niechce że jest taki szybki , no ale cóż, wszystko jest możliwe więc zapraszam na próbę.

Piszę w imieniu kolegi z czarnej VECTRY:
Miło było Cię spotkać kolego Danio. Uważam, że bardzo fajnie jeździ CI twoja ibiza, ale niestety to, że byłeś na mecie drugi, to nie sprawa złego startu. Troszkę w czasie pierwszych startów jeździłem jak emeryt

, a to ze względu na fakt, że nie chciałem pokazywać jak mi viki śmiga. A czemu? Chodziło mi o fakt, że kiedy stanąłem na starcie i czekałem na kogoś, kto ma ochotę się ścignąć, usłyszałem że "jestem głupi", "że tym padłem to ja sobie mogę" i nie wiem co tam jeszcze mówiono. Dużo było śmiechu. Nie było miło ale ok. Moją vectrą 2l (nie 2,5) 16v robię na gtechu zwykle 7,1. Najlepszy czas miałem 6,98. Jak dam ciała to 7,3-7,5. Ćwiartka 15,48. Więc uważam kolego Danio, że nie masz powodów do zmartwień IBIZKA śmiga bardzo ładnie i kierowca daje radę. Kolejnym razem mnie zrobisz i już
GENERALNIE (z wyjątkiem kilku sytuacji) DZIĘKUJĘ ZA PRZYJĘCIE, ZAPRASZAM DO VU. NO I MOŻE KIEDYŚ W SKARBIMIERZU SIĘ SPOTKAMY (NEMI, DANIO, WALUŚ oraz koledzy z 323 4x4 i 2,5 V6 dzięki szczególnie).?
Ostatnio edytowano 7 lis 2005, 14:03 przez mazdaNIEbangla, łącznie edytowano 1 raz