gutek_wrb napisał(a):A bywaj bywaj ku nam chyżoa zaprzęgu śmigania nie wzbraniaj i do nas na ogień serdeczny i mód i jadło Wpadaj
Ty, poeta

www.mazdaspeed.pl
gutek_wrb napisał(a):A bywaj bywaj ku nam chyżoa zaprzęgu śmigania nie wzbraniaj i do nas na ogień serdeczny i mód i jadło Wpadaj
LAJCIK29 napisał(a):Aczkolwiek wolałbym jak najbliżej placu zabaw
LAJCIK29 napisał(a):Czy bedzie problem jak zapłacę około 26. 08?
dudas5 napisał(a):Jeżeli wpadnę tylko na powiedzmy pierwszy dzień imprezy na kilka godz. powinienem coś płacić. Czy raczej "przyciągnij trochę kiełbachy i karkówki na grilla, jakiś browar i wodę niegazowaną dla kierowcy"?
LAJCIK29 napisał(a):Jeśli chodzi o pogodę to Ja bym się nie martwił. Z tego co pamiętam to jak się szło we wrześniu do szkoły to pogoda była lepsza jak we wakacje
.Klimat nam się zmienia i Ja jestem za przeniesieniem przerwy wakacyjnej o jeden miesiąc do przodu ( dla mnie to i tak nic nie zmieni ,ale dzieci by miały lepiej
)
dudas5 napisał(a):Jeżeli wpadnę tylko na powiedzmy pierwszy dzień imprezy na kilka godz. powinienem coś płacić.
Widzewianka_TM napisał(a):O której w ogóle będziemy się zbierać na ośrodku, bo od 10 można już.
kajol napisał(a)::) kajol x2 przyjade oczywiści z rudą![]()
przelew postaram się jak najszybciej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości