Piłka nożna – Warszawa i okolice
Mnie tez mozecie wpisac na liste jako rezerwowy w razie czego ... a od siebie dodam ze moze warto przelozyc ten mecz na koniec sierpnia wtedy wszyscy wroca z wakacji i bedzie silna ekipa.
..... " Mazda " szkoda ze tak pozno ja poznalem ...
- Od: 27 maja 2005, 16:49
- Auto: Mazda 6 GY Kombi 2,0 PB 2006
ja wlasnie wstalem i za niedlugo ruszam pod hotel
i wyjezdzam, spinac panowie poslady i trenowac 
-
beso
Kiedy macie ten mecz? Jak brakuje wam ludzi do kompletu to zapytam się kumpla (jest pilkarzem) czy bedzie miec czas 
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
Żanetka napisał(a):Kiedy macie ten mecz? Jak brakuje wam ludzi do kompletu to zapytam się kumpla (jest pilkarzem) czy bedzie miec czas
Jest w moim podpisie albo w 1 poscie. Co do kumpla to musi byc uczestnikiem klubu. Jesli jest to nie ma problemu, jesli nie to przykro mi. Gramy fair-play. Tylko ludzie zwiazani z klubem. Pozdrawiam
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):Jest w moim podpisie albo w 1 poscie.
Faktycznie nie zauważyłam

gromaciek napisał(a):Co do kumpla to musi byc uczestnikiem klubu. Jesli jest to nie ma problemu, jesli nie to przykro mi. Gramy fair-play. Tylko ludzie zwiazani z klubem.
Nie nie jest (a przynajmniej nie tego)
Była 626 GE KL | Była 323 BG B6 "małyszolot"; Będzie... :D | Kiedyś zdobywczyni 997 obecnie 69 ;) |
- Od: 7 wrz 2006, 22:19
- Auto: mazda 6
Żanetka napisał(a):Nie nie jest (a przynajmniej nie tego) spoko tylko chciałam pomóc
Dzieki za zainteresowanie.
-
Szalotka
Mam dobrą nowinę!!
Kolega, o którym pisałem jakiś czas temu lada chwila się ma zarejestrować i nas wspomóc w walce z hondą
Ma mieć nick DOJCZE – jak się pojawi na forum to przyjmijcie go proszę ciepło
Mi pozostaje trzymać kciuki – będę wtedy w Poznaniu po weselu
dozo
Kolega, o którym pisałem jakiś czas temu lada chwila się ma zarejestrować i nas wspomóc w walce z hondą
Ma mieć nick DOJCZE – jak się pojawi na forum to przyjmijcie go proszę ciepło
Mi pozostaje trzymać kciuki – będę wtedy w Poznaniu po weselu
dozo
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Witam Kolegów!
Jestem nowy w klubie i forum. Trochę kiedyś kopałem piłeczkę więc jeżeli czas i zdrowie pozwolą to oferuję swoją pomoc. Niestety w tą niedzielę jeszcze nie dam rady, ale postaram się być na następnym meczu. Pozdrawiam.
Jestem nowy w klubie i forum. Trochę kiedyś kopałem piłeczkę więc jeżeli czas i zdrowie pozwolą to oferuję swoją pomoc. Niestety w tą niedzielę jeszcze nie dam rady, ale postaram się być na następnym meczu. Pozdrawiam.
- Od: 13 lip 2009, 13:57
- Auto: MX3 1,6
Witamy kolege
Szkoda ze nie dasz rady w tym meczu. Sledz forum i mysle ze na nastepny sie wyrobisz. A jesli cos sie zmieni na ta niedziele to pisz. Pozdrawiam.
Szkoda ze nie dasz rady w tym meczu. Sledz forum i mysle ze na nastepny sie wyrobisz. A jesli cos sie zmieni na ta niedziele to pisz. Pozdrawiam.
-
Szalotka
Witam,
Civic Klub ma obecnie problemy z forum i to już od prawie tygodnia.
Usterka miała być usunięta do wczoraj,ale nie wyszło :/ Postaramy się do jutra ją naprawić,ale też nie wiadomo,czy da radę, więc może być ciężko zorganizować się Nam na granie.
Pozdro
Usterka miała być usunięta do wczoraj,ale nie wyszło :/ Postaramy się do jutra ją naprawić,ale też nie wiadomo,czy da radę, więc może być ciężko zorganizować się Nam na granie.
Pozdro
- Od: 15 lip 2009, 13:07
- Auto: Si
Windykator napisał(a):Witam,
No wlasnie wiem. Zagladam co jakis czas do was i caly czas usterka wisi
Z tego co pamietam sa u was chetni. Moze do piatku usuna ta awarie.
Nie masz jakiegos numeru telefonu zeby sie skontakto
wac?
ps. Jest nas juz a raczej dopiero szesciu
1. gromaciek
2. xlord
3. beso
4. Speed
5. Myjk
6. Marcin ( Pycia )
7. ?
Panowie streszczac sie
-
Szalotka
Myjk napisał(a):Monitorujemy (nie mylić z inwigilacją) sytuację, najwyżej będziemy przesuwać mecz...
Zobaczymy jak sytuacja do piatku sie rozwinie
-
Szalotka