Gib napisał(a):Cebula napisał(a):trzyma w miejscu niedostępnym
Chyba wolę nie wiedzieć.
7-8 września 2013 – Piknik nad Zalewem Zegrzyńskim – III edycja
miro62 napisał(a):Można otworzyć tylko dobrym rumem
To już GobASS vel Fidel Castro zwanym dalej Kapitanem Bomba może to zrobić
Gib napisał(a):Cebula napisał(a):trzyma w miejscu niedostępnym
Chyba wolę nie wiedzieć.
Nie kojarz wszystkiego z awatarem

-
Szalotka
Odebrałeś punkty?
Tak swoją drogą szkoda że nie rozegraliśmy jakiegoś "meczu gwiazd" może zbieranina ludzi z wszystkich drużyn coś by ugrała przeciw waszemu Dream Teamowi spod znaku ciągnięcia rzepy
Tak swoją drogą szkoda że nie rozegraliśmy jakiegoś "meczu gwiazd" może zbieranina ludzi z wszystkich drużyn coś by ugrała przeciw waszemu Dream Teamowi spod znaku ciągnięcia rzepy
Stała pod ścianą prężąc kakao
kinki napisał(a):dokładnie to zostawiłem dowód osobisty w wypożyczalni sprzętu
dobrze że się znalazł i nie zostałem właścicielem 40 LCD z Mediamarkt
Ja powiedziałem panu z wypożyczalni, żeby spisał sobie mój pesel i nazwisko a dowód oddał.
Wykonał bez sprzeciwu.
NIKT, NIGDZIE nie może żądać pozostawienia przez nas jakiegokolwiek dokumentu.
Może natomiast zażądać kaucji, spisania pewnych danych (nigdy kompletu, czyli pesel+nr dowodu).
O ile można czasem mieć zaufanie do osoby biorącej dowód do ręki, to na pewno nie można mieć zaufania do osób trzecich, mających potem dostęp do bazy danych osobowych.
BTW, w sobotę wieczorem, przy ognisku, znalazłem czarny samochodzik Hot Wheels. Jak znajdzie się właściciel, to wsadzę w kopertę bąbelkową i odeślę.
Wczoraj wieczorem znalazłem w kieszeni bluzy, podczas rozpakowywania torby i przypomniałem sobie, że miałem zapytać w niedzielę, ale poranek nie sprzyjał dobrej pamięci

argo napisał(a):w sobotę wieczorem, przy ognisku, znalazłem czarny samochodzik Hot Wheels.
Strzel fotę
Obejdzie się chyba bez wysyłania. Jeden się odnalazł. Fasola miał dobre serce i zwrócił
-
Szalotka
argo napisał(a):Ja powiedziałem panu z wypożyczalni, żeby spisał sobie mój pesel i nazwisko a dowód oddał.
Wykonał bez sprzeciwu.
tylko ja byłem przekonany że on tak zrobił i mi go oddał
argo napisał(a):ale poranek nie sprzyjał dobrej pamięci
miałem chyba podobnie
Fasola po prostu nie jeździ takimi sprzętami ale fotkę obejrzę chętnie. Nawet gdyby to był małej Fasolki to mam to w leju, kupi sobie inny przy okazji
-
Fasola
kinki napisał(a):tylko ja byłem przekonany że on tak zrobił i mi go oddał
Jak odbierałem swój to widziałem Twój że tam leży ale myślałem że Ty jeszcze pływasz
-
Szalotka
kinki napisał(a):tylko ja byłem przekonany że on tak zrobił i mi go oddał
Niestety, chyba nie ma takiego zwyczaju...
Jak zobaczyłem, co się dzieje z pozostawionymi dowodami – wrzucone na kupkę pod jakiś karton na stole, wystające zresztą spod niego i widoczne – i pomyślałem, że ta kanciapa zostaje otwarta np. na czas wydawania sprzętu, to stwierdziłem, że choćbym miał nic nie wypożyczyć, to mojego dokumentu na tę kupkę nie dorzucę.
Cebula napisał(a):Strzel fotę![]()
voilà! (kiepska jakość, makro z mojego telefonu nie powala
Miło mi poinformowac że.....
Od środy 11 września rozpoczyna się remont drogi krajowej nr 61 na odcinku od wiaduktu w Legionowie do ronda w Zegrzu – informuje warszawski oddział Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad.
Remont przewiduje w zakresie nawierzchni: frezowanie, remont cząstkowy, wzmocnienia konstrukcji nawierzchni poprzez ułożenie siatki stalowej na skrzyżowaniu z ulicą Kupiecką (przy Kauflandzie), ułożenie warstwy wiążącej oraz ścieralnej.
Wykonane zostaną również prace związane z uzupełnianiem poboczy, renowacją i odtworzeniem rowów, robotami brukarskimi (krawężniki, chodniki), regulacją infrastruktury podziemnej jak i oznakowaniem poziomym.
W celu uniknięcia dużych utrudnień ustalono prowadzenie robót na połowie szerokości jezdni przy wprowadzeniu ruchu wahadłowego kierowanego przez osoby uprawnione z dodatkowymi stanowiskami na wlotach podporządkowanych.
Roboty nawierzchniowe prowadzone będą nocą w godzinach 23.00 do godz. 5.00 a po ich zakończeniu przywrócony zostanie ruch dwukierunkowy- planowane rozpoczęcie z 16 na 17 września bieżącego roku.
Pozostałe prace drogowe takie jak brukarskie czy ziemne (rowy, pobocza) będą wykonywane w ciągu dnia poza jezdnią, co nie będzie powodowało znacznych utrudnień w ruchu. Planuje się zakończenie prac do połowy listopada tego roku.
Niestety, ale jest to REMONT a nie przebudowa do parametrów 2x2
Gruntowna przebudowa nie wiadomo kiedy bedzie...... ale za rok po nowej nawierzchni pojedziemy na Zloto-Piknik 
Od środy 11 września rozpoczyna się remont drogi krajowej nr 61 na odcinku od wiaduktu w Legionowie do ronda w Zegrzu – informuje warszawski oddział Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad.
Remont przewiduje w zakresie nawierzchni: frezowanie, remont cząstkowy, wzmocnienia konstrukcji nawierzchni poprzez ułożenie siatki stalowej na skrzyżowaniu z ulicą Kupiecką (przy Kauflandzie), ułożenie warstwy wiążącej oraz ścieralnej.
Wykonane zostaną również prace związane z uzupełnianiem poboczy, renowacją i odtworzeniem rowów, robotami brukarskimi (krawężniki, chodniki), regulacją infrastruktury podziemnej jak i oznakowaniem poziomym.
W celu uniknięcia dużych utrudnień ustalono prowadzenie robót na połowie szerokości jezdni przy wprowadzeniu ruchu wahadłowego kierowanego przez osoby uprawnione z dodatkowymi stanowiskami na wlotach podporządkowanych.
Roboty nawierzchniowe prowadzone będą nocą w godzinach 23.00 do godz. 5.00 a po ich zakończeniu przywrócony zostanie ruch dwukierunkowy- planowane rozpoczęcie z 16 na 17 września bieżącego roku.
Pozostałe prace drogowe takie jak brukarskie czy ziemne (rowy, pobocza) będą wykonywane w ciągu dnia poza jezdnią, co nie będzie powodowało znacznych utrudnień w ruchu. Planuje się zakończenie prac do połowy listopada tego roku.
Niestety, ale jest to REMONT a nie przebudowa do parametrów 2x2

No tak mieliśmy jechać ale w ostatniej chwili Cezar dostał cynk że tam jest gorzej
Ach ten Cezar i jego informacje
Ach ten Cezar i jego informacje

-
Szalotka
Gib napisał(a):Jak donosi Onyx, dużo lepiej niż przez legionowo jechało się tak jak mieliśmy jechać pierwotnie czyli płochocińską
Zgadza się – w jedną i w drugą stronę dojechaliśmy bez problemów
Skoro już mam troszkę czasu, to chciałam bardzo podziękować wszystkim za genialny zlot

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Gib napisał(a):Jak donosi Onyx, dużo lepiej niż przez legionowo jechało się tak jak mieliśmy jechać pierwotnie czyli płochocińską
Ja już nie będę się denerwował
Było minęło – nie ma co bić piany. Ale za rok nie jadę przez Legionowo choćby zrobili tam po 3 pasy w jedną stronę

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Mój chyba też nie. Muszę dać fotkę do wglądu
Prawdopodobnie należy do DanyGoo z Przemyśla
Prawdopodobnie należy do DanyGoo z Przemyśla
-
Szalotka
CezaR83 napisał(a):Miło mi poinformowac że.....
W pracy na forum o pracy. Właśnie budżet kleję
[img]http://i59.tinypic.com/2h4m720.jpg[/img