7-8 września 2013 – Piknik nad Zalewem Zegrzyńskim – III edycja

Postprzez Pawciu » 11 wrz 2013, 14:10

Gib napisał(a):
Cebula napisał(a):trzyma w miejscu niedostępnym

Chyba wolę nie wiedzieć.
<rotfl> <rotfl> <rotfl>
Pawciu

Postprzez Szalotka » 11 wrz 2013, 14:21

miro62 napisał(a):Można otworzyć tylko dobrym rumem <lol>

To już GobASS vel Fidel Castro zwanym dalej Kapitanem Bomba może to zrobić :D

Gib napisał(a):
Cebula napisał(a):trzyma w miejscu niedostępnym

Chyba wolę nie wiedzieć.

Nie kojarz wszystkiego z awatarem <lol>
Szalotka

Postprzez Gib » 11 wrz 2013, 14:41

Odebrałeś punkty?
Tak swoją drogą szkoda że nie rozegraliśmy jakiegoś "meczu gwiazd" może zbieranina ludzi z wszystkich drużyn coś by ugrała przeciw waszemu Dream Teamowi spod znaku ciągnięcia rzepy ;)
Stała pod ścianą prężąc kakao
Forumowicz

Od: 28 sie 2007, 18:09
Auto: rower składak 1.8t

Postprzez Szalotka » 11 wrz 2013, 14:48

Wszystko do załatwienia w przyszłej edycji <spoko>
Szalotka

Postprzez argo » 12 wrz 2013, 09:36

kinki napisał(a):dokładnie to zostawiłem dowód osobisty w wypożyczalni sprzętu :P
dobrze że się znalazł i nie zostałem właścicielem 40 LCD z Mediamarkt <rotfl>

Ja powiedziałem panu z wypożyczalni, żeby spisał sobie mój pesel i nazwisko a dowód oddał.
Wykonał bez sprzeciwu.
NIKT, NIGDZIE nie może żądać pozostawienia przez nas jakiegokolwiek dokumentu.
Może natomiast zażądać kaucji, spisania pewnych danych (nigdy kompletu, czyli pesel+nr dowodu).
O ile można czasem mieć zaufanie do osoby biorącej dowód do ręki, to na pewno nie można mieć zaufania do osób trzecich, mających potem dostęp do bazy danych osobowych.

BTW, w sobotę wieczorem, przy ognisku, znalazłem czarny samochodzik Hot Wheels. Jak znajdzie się właściciel, to wsadzę w kopertę bąbelkową i odeślę.
Wczoraj wieczorem znalazłem w kieszeni bluzy, podczas rozpakowywania torby i przypomniałem sobie, że miałem zapytać w niedzielę, ale poranek nie sprzyjał dobrej pamięci <ziew>
CZY RZĄD MOŻE BYĆ JESZCZE GORSZY? TAK, ZAWSZE DO WŁADZY MOŻE W KOŃCU DOJŚĆ PIS...

Obrazek Obrazek
mazdofil
Forumowicz

Od: 25 cze 2013, 23:08
Auto: マツダ
3|BL|4D|Z6-VE|1.6|2009|HL
STAG300P|BARRACUDA|ACR01

Postprzez Szalotka » 12 wrz 2013, 09:45

argo napisał(a):w sobotę wieczorem, przy ognisku, znalazłem czarny samochodzik Hot Wheels.

Strzel fotę :D
Obejdzie się chyba bez wysyłania. Jeden się odnalazł. Fasola miał dobre serce i zwrócił :D
Szalotka

Postprzez kinki » 12 wrz 2013, 10:38

argo napisał(a):Ja powiedziałem panu z wypożyczalni, żeby spisał sobie mój pesel i nazwisko a dowód oddał.
Wykonał bez sprzeciwu.

tylko ja byłem przekonany że on tak zrobił i mi go oddał :D
argo napisał(a):ale poranek nie sprzyjał dobrej pamięci

miałem chyba podobnie :)
Wladca ognia
Moderator Globalny

Od: 28 lis 2006, 23:08
Auto: A4

Postprzez Fasola » 12 wrz 2013, 10:51

Fasola po prostu nie jeździ takimi sprzętami ale fotkę obejrzę chętnie. Nawet gdyby to był małej Fasolki to mam to w leju, kupi sobie inny przy okazji
Fasola

Postprzez Szalotka » 12 wrz 2013, 11:02

kinki napisał(a):tylko ja byłem przekonany że on tak zrobił i mi go oddał :D

Jak odbierałem swój to widziałem Twój że tam leży ale myślałem że Ty jeszcze pływasz :D
Szalotka

Postprzez kinki » 12 wrz 2013, 11:05

Cebula napisał(a):Jak odbierałem swój to widziałem Twój że tam leży ale myślałem że Ty jeszcze pływasz

myślami chyba byłem jeszcze na sobotniej imprezie :D
Wladca ognia
Moderator Globalny

Od: 28 lis 2006, 23:08
Auto: A4

Postprzez argo » 12 wrz 2013, 11:15

kinki napisał(a):tylko ja byłem przekonany że on tak zrobił i mi go oddał :D

Niestety, chyba nie ma takiego zwyczaju...
Jak zobaczyłem, co się dzieje z pozostawionymi dowodami – wrzucone na kupkę pod jakiś karton na stole, wystające zresztą spod niego i widoczne – i pomyślałem, że ta kanciapa zostaje otwarta np. na czas wydawania sprzętu, to stwierdziłem, że choćbym miał nic nie wypożyczyć, to mojego dokumentu na tę kupkę nie dorzucę.

Cebula napisał(a):Strzel fotę :D

voilà! (kiepska jakość, makro z mojego telefonu nie powala <rotfl> )
Załączniki
batmobil.jpg
CZY RZĄD MOŻE BYĆ JESZCZE GORSZY? TAK, ZAWSZE DO WŁADZY MOŻE W KOŃCU DOJŚĆ PIS...

Obrazek Obrazek
mazdofil
Forumowicz

Od: 25 cze 2013, 23:08
Auto: マツダ
3|BL|4D|Z6-VE|1.6|2009|HL
STAG300P|BARRACUDA|ACR01

Postprzez CezaR83 » 12 wrz 2013, 11:39

Miło mi poinformowac że.....
Od środy 11 września rozpoczyna się remont drogi krajowej nr 61 na odcinku od wiaduktu w Legionowie do ronda w Zegrzu – informuje warszawski oddział Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad.
Remont przewiduje w zakresie nawierzchni: frezowanie, remont cząstkowy, wzmocnienia konstrukcji nawierzchni poprzez ułożenie siatki stalowej na skrzyżowaniu z ulicą Kupiecką (przy Kauflandzie), ułożenie warstwy wiążącej oraz ścieralnej.
Wykonane zostaną również prace związane z uzupełnianiem poboczy, renowacją i odtworzeniem rowów, robotami brukarskimi (krawężniki, chodniki), regulacją infrastruktury podziemnej jak i oznakowaniem poziomym.
W celu uniknięcia dużych utrudnień ustalono prowadzenie robót na połowie szerokości jezdni przy wprowadzeniu ruchu wahadłowego kierowanego przez osoby uprawnione z dodatkowymi stanowiskami na wlotach podporządkowanych.

Roboty nawierzchniowe prowadzone będą nocą w godzinach 23.00 do godz. 5.00 a po ich zakończeniu przywrócony zostanie ruch dwukierunkowy- planowane rozpoczęcie z 16 na 17 września bieżącego roku.
Pozostałe prace drogowe takie jak brukarskie czy ziemne (rowy, pobocza) będą wykonywane w ciągu dnia poza jezdnią, co nie będzie powodowało znacznych utrudnień w ruchu. Planuje się zakończenie prac do połowy listopada tego roku.

Niestety, ale jest to REMONT a nie przebudowa do parametrów 2x2 :| Gruntowna przebudowa nie wiadomo kiedy bedzie...... ale za rok po nowej nawierzchni pojedziemy na Zloto-Piknik <spoko>
Zawsze kiedy piszesz głupie posty, Bóg zabija Kotka!
Obrazek
Obrazek
Forumowicz

Od: 26 lip 2008, 17:47
Auto: Była: M3 BK A+ 1.6 MZCD
Jest: BP eSkyX AT FWD Takumi

Postprzez Gib » 12 wrz 2013, 11:58

Jak donosi Onyx, dużo lepiej niż przez legionowo jechało się tak jak mieliśmy jechać pierwotnie czyli płochocińską ;)
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 12 wrz 2013, 12:01

No tak mieliśmy jechać ale w ostatniej chwili Cezar dostał cynk że tam jest gorzej :|
Ach ten Cezar i jego informacje <lol>
Szalotka

Postprzez malutka » 12 wrz 2013, 12:24

Gib napisał(a):Jak donosi Onyx, dużo lepiej niż przez legionowo jechało się tak jak mieliśmy jechać pierwotnie czyli płochocińską

Zgadza się – w jedną i w drugą stronę dojechaliśmy bez problemów :)

Skoro już mam troszkę czasu, to chciałam bardzo podziękować wszystkim za genialny zlot <spoko> Impreza na wysokim poziomie, fajny ośrodek, jak zwykle super ludzie. Oby więcej takich spotkań :D
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez Mazd Max » 12 wrz 2013, 12:53

Gib napisał(a):Jak donosi Onyx, dużo lepiej niż przez legionowo jechało się tak jak mieliśmy jechać pierwotnie czyli płochocińską ;)

Ja już nie będę się denerwował <faja> bo zrobiłem to 7 września jak pojechaliśmy prosto w stronę Legionowa....Powiem tylko że od zawsze jeździłem Płochocińską do Nieporętu i nigdy nie było problemów, tam nie ma tylu świateł po drodze a co za tym idzie nie było by porwanego peletonu :D
Było minęło – nie ma co bić piany. Ale za rok nie jadę przez Legionowo choćby zrobili tam po 3 pasy w jedną stronę <cisza> <diabełek>
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY

Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Forumowicz

Od: 10 sty 2008, 11:47
Auto: Biała Dama GH
wcześniej BJ, GY oraz GG

Postprzez Fasola » 12 wrz 2013, 12:55

batmobil nie jest mój :D
Fasola

Postprzez Szalotka » 12 wrz 2013, 13:04

Mój chyba też nie. Muszę dać fotkę do wglądu :)
Prawdopodobnie należy do DanyGoo z Przemyśla ;)
Szalotka

Postprzez Wodnik » 12 wrz 2013, 13:25

CezaR83 napisał(a):Miło mi poinformowac że.....
Od środy 11 września rozpoczyna się remont drogi krajowej nr 61 na odcinku od wiaduktu w Legionowie do ronda w Zegrzu – informuje warszawski oddział Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych i Autostrad.

W pracy na forum o pracy. Właśnie budżet kleję <rotfl>
[img]http://i59.tinypic.com/2h4m720.jpg[/img
Forumowicz

Od: 16 lut 2011, 15:37

Postprzez Gib » 12 wrz 2013, 13:41

WodnikSzuwarek napisał(a):W pracy na forum o pracy. Właśnie budżet kleję <rotfl>

Tylko użyjcie do budowy tej drogi czegoś lepszego niż guma do żucia.
Forumowicz