Spotkania MazdaSpeed w Krakowie

Postprzez jazzzy » 4 gru 2006, 23:01

Violetka napisał(a):Oczywiście zapraszam również do Wawy i to nie tylko Ciebie, ale wszytkich, którzy będą tu stacjonować czy będą tylko przejazdem :)

ja czasem wpadam bo studiuje w Miedzeszynie (chociaz obecnie na dziekance jestem)
Forumowicz

Od: 31 sty 2006, 00:43

Postprzez Violetka » 5 gru 2006, 08:48

jazzzy napisał(a):ja czasem wpadam

w razie czego pisz na pw lub w spotkaniach warszawskich, że się wybierasz :)
Obrazek
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche

www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
Forumowicz

Od: 20 lut 2006, 17:46
Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8

Postprzez Redoo » 6 gru 2006, 21:45

cobra srobra bardzo ci dziekuje za wypowiedz niemoto jedna jedz zobacz swiata a puzniej gadaj studencino marna kupiłes se mazde i szalejesz to szlej polaczyno jak ci sie spierdo.... to bedziesz stekał nara!!!I abym cie nie spodkał wiecej !!! <killer>
Śmierć Jezdzi Szybko!!!My Jezdzimy Jeszcze Szybciej:)
Forumowicz

Od: 29 cze 2004, 12:09
Auto: Mazda 626 GE 2.0 16v.LPG.

Postprzez Redoo » 6 gru 2006, 21:54

widzisz jazzzy chciałem cos zorganizowac cos europejskiego to takie wiesniaki jak cobra i reszta mi to uniemozliwiaja ehhh jezdzijcie sobie do tych ryk na ciepłe kiełbaski kurcze szkoga bo mam wiele wtykow i naprawde mogł bym wiele zdziałac jakis zespoł,telewizja ale nie to nie zawsze pojawiaja sie tzw polaczki i przez takich ludzi ten kraj jest jaki jest!!! <lol>
Śmierć Jezdzi Szybko!!!My Jezdzimy Jeszcze Szybciej:)
Forumowicz

Od: 29 cze 2004, 12:09
Auto: Mazda 626 GE 2.0 16v.LPG.

Postprzez Pit » 6 gru 2006, 22:02

Redoo jesteś kozak <lol>
Forumowicz

Od: 14 lut 2005, 06:56
Auto: FD3S

Postprzez Dreamer » 6 gru 2006, 22:19

Jak z tym spotkaniem w najbliższy weekend??? będzie coś z tego ?? W weekend bede akurat w Kraku i chętnie bym podjechał tylko gdzie .....
Pozdrawiam....
Kriss
Forumowicz

Od: 15 kwi 2006, 00:48
Auto: Mazda 323F BA.

Postprzez miesiek » 6 gru 2006, 22:19

Witam serdecznie wszystkich i kazdego z osobna – Violetke i Reeda....hmmm, podzialo sie widze. Jestem juz jakis czas z forum i cieszy mnie fakt, ze jest ktos kto trzyma nad nim piecze. Nie wiem tylko czy czasem ta ingerencja nie powoduje niepotrzebnych zgrzytow.
Slowo pisane jest bardzo niebezpieczne i zezwala na wiele (nawet na przyslowiowa flaszeczke). Nie wzbudzi ona odrazy dla tych co mysla. Ktos moglby napisac – spotkajmy sie i pojdzmy do kosciola na roraty,lub pobawmy sie farbkami. Czy na miejscu bylo by powiedziec – widze zdewociala osobe, bez pomyslu na zycie?
Czy mamy do czynienia z miejscem wolnych wypowiedzi, czy ubrana w czyjes widzimisie chaterie?

Teraz czas na pytanie odnosnie spotkan – czy dzielne krakuski widza przeszkode w spotykaniu sie na parkingu pod Tesco przy Grota Rowedzkiego? Jezeli nie, to chetnie pojawiac sie tam bede w kazda srode o 20.00

Pozdrawiam!!
Forumowicz

Od: 16 sty 2005, 17:10
Auto: 626 1.8 GF FP

Postprzez Dreamer » 6 gru 2006, 22:20

Jak z tym spotkaniem w najbliższy weekend??? będzie coś z tego ?? W weekend bede akurat w Kraku i chętnie bym podjechał tylko gdzie ??
Pozdrawiam....
Kriss
Forumowicz

Od: 15 kwi 2006, 00:48
Auto: Mazda 323F BA.

Postprzez Violetka » 6 gru 2006, 22:57

miesiek napisał(a):ta ingerencja nie powoduje niepotrzebnych zgrzytow

te zgrzyty i ingerencja właśnie są porzebne, ot chociażby po to, aby mogło być lepiej ;)
Redoo napisał(a):chciałem cos zorganizowac cos europejskiego to takie wiesniaki jak cobra i reszta mi to uniemozliwiaja

straszne <głaszcze>
Redoo napisał(a):mam wiele wtykow i naprawde mogł bym wiele zdziałac

tym bardziej nam przykro :|
Obrazek
Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche

www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
Forumowicz

Od: 20 lut 2006, 17:46
Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8

Postprzez jazzzy » 6 gru 2006, 23:09

miesiek napisał(a):Grota Rowedzkiego?

aaargh Grot Rowecki – Grota Roweckiego
Forumowicz

Od: 31 sty 2006, 00:43

Postprzez dunia » 7 gru 2006, 11:41

Redoo napisał(a):Violetka oj pojechałas mi to ja na to tak nie byłem w wojsku a wy warszawiacy zawsze macie jakies ale nie pasi flaszka to wypad

dobrze że jest ktoś, kto chce coś zdziałać na południu. Ale mimo że nie jestem z Warszawy to wypowiedź w takim tonie też, jak to mówisz – mi nie pasi

Redoo napisał(a):truł zaden warszawiak

:|

Pozdrawiam
Forumowicz

Od: 29 cze 2006, 15:36
Auto: 323 f (BA) 2,0 V6

Postprzez malutka » 7 gru 2006, 11:47

Redoo napisał(a):chciałem cos zorganizowac cos europejskiego to takie wiesniaki jak cobra i reszta mi to uniemozliwiaja ehhh

nikt ci tego nie uniemozliwia-organizuj-tylko zobaczymy ile osob do ciebie przyjedzie, po tym jak sie tutaj wypowiadasz...
osobiscie to juz wole ciepla kielbaske i nocleg pod namiotem, ale z ludzmi ktorzy tworza jedna wielka rodzine i nawet jak sa zgrzyty to potrafia zaraz o tym zapomniec, niz najwieksza balange w europie z telewizja i zespolami jezeli ma byc w towarzystwie takiego snoba jak ty
jak dotad widze ze potrafisz tylko marudzic obrazac innych a teraz jeszcze uzalasz sie nad soba... to jest zenujace
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez dunia » 7 gru 2006, 11:58

i jeszcze jedno. Co rozumiesz mówiąc – wieśniak? :)
Bo wiesz, określając kogoś w ten sposób ma się na myśli – prostaka.
Jednak prostak – to ktoś o niskim poziomie intelektualnym, posiadający bardzo skąpy zasób słów.Którego wypowiedzi zawierają ogrom błędów stylistycznych i ortograficznych. To osoba o niskim poczuciu własnej wartości, która chcąc pokazać swoją wyższość, próbuje kogoś poniżać i obrażać.
Przemyśl to, zanim kogoś tak nazwiesz ;)
Forumowicz

Postprzez Loczek » 7 gru 2006, 12:11

dunia napisał(a):zawierają ogrom błędów stylistycznych i ortograficznych

To ja nic nie pisze :):)
Forumowicz

Od: 31 sty 2006, 17:30
Auto: Bezawaryjne i Niebite

Postprzez dunia » 7 gru 2006, 12:21

Loczek napisał(a):To ja nic nie pisze

serce moje drogie Ty jesteś takim wyjątkiem, że wszystko jest Ci wybaczone :*
Forumowicz

Postprzez Loczek » 7 gru 2006, 12:24

dunia napisał(a):serce moje drogie Ty jesteś takim wyjątkiem, że wszystko jest Ci wybaczone

<list>
Forumowicz

Od: 31 sty 2006, 17:30
Auto: Bezawaryjne i Niebite

Postprzez malutka » 7 gru 2006, 12:26

ale dunia, nie czytalas ze redoo spedzil jakis czas za granica?? zapewne dlatego zapomnial juz jak sie pisze poprawnie w ojczystym jezyku-np rok w stanach juz zupelnie wystarczy zeby moc napisac "muwi" zamiast "mowi" hahaha
Chlopak juz w ogole czuje sie obywatelem swiata skoro pisze
Redoo napisał(a):polaczyno

Redoo napisał(a):zawsze pojawiaja sie tzw polaczki
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez dunia » 7 gru 2006, 12:35

Malutka napisał(a):jakis czas za granica??

nie bez kozery się mówi że polacy przebywający miesiąc np. w USA są bardziej amerykańscy niż amerykanie <lol>
Forumowicz

Postprzez Grzyby » 7 gru 2006, 12:42

miesiek napisał(a):mamy do czynienia z miejscem wolnych wypowiedzi

pod warunkiem nie obrażania innych. Są pewne zasady o których należąłoby pamiętać pisząc na forum ale widzę że niektórzy o tym zapominają.
Czy nie można prowadzić dyskusji w sposób kulturalny?
Obrazek
d.pa
Forumowicz

Od: 3 paź 2004, 23:09
Auto: Peugeot 508 Hybrid4 '13
Suzuki Aerio 2.3l LPG '06
Renault Trafic 1.6 TT '16
Fiat Doblo 1.6 16V '01
Dacia DV 1.6 LPG '14
Fiat Ducato Pilote First 62A, 2.5TDI, '98
Burstner Amara 535TK

Postprzez cobra » 7 gru 2006, 19:01

Widzisz redoo, próbuję rozwiać pewne twoje wątpliwości dotyczące mojej skromnej osoby.
Zacznę od tego, że studentem nie jestem od dawien dawna. Byłem nim dużo, dużo wcześniej nim ty zacząłeś
na stojąco wchodzić pod szafe. Zauważam u ciebie kompleks braku wykształcenia (i stąd pewno ten <student>). Nie rozumiem dlaczego? Przecież jest tyle mozliwości uzupełniania wykształcenia. Musisz się tylko zdecydować. Następna sprawa. Skoro wieśniakiem można nzwać kogoś kto od czterech pokoleń zamieszkuje w Krakowie no to...gratuluję ci poczucie humoru. Mazde kupiłem gdy pracowałem pare lat temu koło Hamburga. Miała wtedy 2,5 roku. Do dzisiaj (a w listopadzie tego roku minęło jej 10 lat) jestem z niej nadal bardzo zadowolony.
Nie imponują mi spotkania bmw czy trabantów w związku z czym zgłosiłem swój akces do klubu mazdy. Od kilku miesięcy rozgladam się za chętnymi do spotkań w naszym mieście i co ja widzę...Ano, nic nie widzę. A przeciez nie mam ambicji aby na naszych spotkaniach były, bez urazy redoo, zespoły i telewizja. Przyznam ci się, że w temacie wtyk jakie ty podobno posiadasz, to faktycznie jesteś lepszy. Jedyne wtyczki jakie mam, to te elektryczne w domu. I jeszcze jedno: swoim słownictwem typu – cobra srobra- przypomniałes mi zabawę w piaskownicy. Ja już z niej dawno wyrosłem, ty widzę, że nie. Reasumując redoo; rodziny się nie wybiera , ale towarzystwo dla siebie tak. Dlatego przykro mi, ale wystawiłes sobie taką opinię wcześniejszymi wpisami, że...nie możemy należec do tego samego towarzystwa. Zbyt wiele nas różni. Mimo wszystko życzę ci dużo powodzenia.
Forumowicz

Od: 6 mar 2006, 20:40
Auto: 626 GE 1,8 16v benzyna