WARSZAWA – cykliczne spotkania w każdy wtorek
A ja troche zmienie temat
Dzisiaj widzialem ogloszenie ze w dniach 1-2 kwietnia na WYSCIGACH odbedzie sie "TARG MOTOCYKLWY" i w zwiazku z tym mam takie pytanko czy ktos nie mial by moze ochoty wybrac sie tam w sobotnie badz niedzielne popoludnie??
wiecej info na: www.mototarg.pl
Dzisiaj widzialem ogloszenie ze w dniach 1-2 kwietnia na WYSCIGACH odbedzie sie "TARG MOTOCYKLWY" i w zwiazku z tym mam takie pytanko czy ktos nie mial by moze ochoty wybrac sie tam w sobotnie badz niedzielne popoludnie??
wiecej info na: www.mototarg.pl
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
Overkill napisał(a):Szkoda że ja nie mam takiego wyboru
mozesz przeciez zabrac Globyego na poklad
ja jestem za browarkiem na jednego moge sobie pozwolic zadna krzywda i ognisko
DEVIL
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
META SYSTEM – AUTOALARMY – GPS -KENWOOD MAGNAT AUDISON HERTZ – MONTAŻ , SPRZEDAŻ
696 442 463
RX 7 SA2 -było , 323 F BG 1992– jest , 626 Cronos 2.0 – jest
Chrysler leBaron 2,2 Tintercooler – jestPontiac TS 3,8 – jest
- Od: 23 mar 2005, 16:42
- Auto: Citroen C5 ,Mazda 626GW 2,0FS było Pontiac TS3.8 , Chrysler leBaron2,2T intercooler , Mazda RX7 SA2
Ja nie rozumiem tego glosowania – ognisko czy grill... Przeciez jedno nie wyklucza drugiego! Moze ktos wezmie grilla – tak na wszelki wypadek – jakby drewno bylo mokre albo gdyby go po prostu nie bylo... Poza tym gdyby zaczelo padac (odpukac) grilla mozna wstawic pod daszek. Z ogniskiem tez jest maly problem – patyki na kielbe. Pewnie z 5-10 kijkow dalo by sie wystrugac ale ponad 20... Straszny sajgon bysmy tam zrobili. Tak wiec ogolenie jestem za ogniskiem ale proponuje wziac tez grilla, na ktorym robilyby sie kielbaski dla "bezpatykowcow"! ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 8 wrz 2005, 21:51
- Auto: TT
m4rcin napisał(a):Sebekk co Ty na grilla wannę zaadaptowałeś?
Grilla zrobili ze 126p
>>> pozdrowienia z syreniego grodu <<<
...serce bije w takt V-acht :)
...serce bije w takt V-acht :)
- Od: 11 cze 2004, 20:25
- Auto: A acht V acht
Mnie ten termin nie pasi
w tym czasie będziemy tanczyc po drugiej stronie miasta.
Życze udanego spociku.

Serwis Mazdy Warszawa ( specjalizacja mazda nie mylić z autoryzacją :) ) http://www.autojaksa.com.pl Piaseczno ul. Sękocinska 19 ZAPRASZAMY
A tak na serio, moze mi cos umknelo ale bedzie na czym ta kielbase upiec?Czy juz jakies obietnice byly ze ktos cos bierze, jakies drewno czy cos...? zeby tylko nikt nie zapomnial o jakiejs rozpalce... paliwa szkoda 
-
Woytaz
no dobra to i ja zagłosuję
ognisko, ognisko i jeszcze raz ognisko
ognisko, ognisko i jeszcze raz ognisko

Wiele trzeba mocy, by umieć żyć wiedząc, jak bardzo życie i niesprawiedliwość są z sobą złączone / Friedrich Wilhelm Nietsche
www.forumppp.com.pl Partnerstwo Publiczno – Prywatne (PPP) w Polsce
- Od: 20 lut 2006, 17:46
- Auto: mx5 NA 1.6/miata 1.8
Tak tylko przypomne wszystkim ze wieczorami jest nadal bardzo zimno, wiec naprawde cieplo sie ubierzcie. najwyzej wezcie zapas cieplych ciuchow i buty odpowiednie bo tam sie smiga po trawie wiec czuc chlodek.
A tak na marginesie to gdzie sie spotykamy? Skąd ruszamy jakas kolumna bo glucho na ten temat a wiem ze nie kazdy trafi. Ma ktos jakiegos grilla zeby zabrac na wszelki wypadek? Acha latarki i swiece swieczki bardzo wskazane bo tam osietlenia brak a i klimacik sie zrobi. Mozna wzaic jakies radyjko.
A tak na marginesie to gdzie sie spotykamy? Skąd ruszamy jakas kolumna bo glucho na ten temat a wiem ze nie kazdy trafi. Ma ktos jakiegos grilla zeby zabrac na wszelki wypadek? Acha latarki i swiece swieczki bardzo wskazane bo tam osietlenia brak a i klimacik sie zrobi. Mozna wzaic jakies radyjko.
Zoom zoom Zoom
Ralphy napisał(a):jeszcze chyba jeden problem (POGODA)
żaden problem ładujemy się z grillem pod daszki i impreza trwa
Siedzący po prawicy GŁÓWNODOWODZĄCEGO LOŻY VIPów :)
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
Kabriolet do ślubu – 1964 Buick Skylark "Skowronek"
- Od: 16 mar 2005, 20:21
- Auto: Mazda 5 CR 2007r. 2.0 MZR-CD Galaxy Grey.
Buick Skylark Convertible 4.9 V8 1964r
a ja proponuje (nie czytając forum) za tydzień grila na EKO GREEN ! tam jest kupe miejsca i światło latarni ! można ognicho z dobrą nutą zrobić i nikt nie bedzie sie burzył ze mu cisze nocną zakłucamy
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP
Dizzi to dwa inne swiaty ECo Green a Młociny. Na Młocinach mozesz imprezowac ile chcesz i muza moze walic na okolice i niekt tez sie nie przyczepi. Oprocz tego masz zciete drewno odrazu i miejsca na ogniska, domki ze stolami i lawami no i parking. To poco cudowac na ECO green skoro to pusty plac 

Zoom zoom Zoom
Moim zdaniem powinniśmy pogodzic te 2 rzeczy
Ognisko ogniskiem, żeby było ciepło i fajnie
(postaramy się z Sebkiem zorganizować drewno ale jakby ktoś mógł zabrać conieco ze sobą, to byłoby mile widziane)
oraz grill do robienia jezdonka
Pozostaje tylko kwestia przywiezienia grilla (grilli?)
Ja niestety takowego nie posiadam
tak więc proszę osoby chętne do przywiezienia własnego o dopisywanie się.
Będzie to o tyle prostsze, że ognisko będzie mogło palić się z każdego rodzaju drewna i ławiej je będzie zorganizować.
Myśleliśmy jeszcze o takich pochodniach, żeby troszkę oświetlić imprezkę
Jeżeli ktoś ma, to prosze o wpis, jak nie, to się zrobi symboliczną zrzutkę i kupi
PS. m4rcin, gdzie fotki z wczorajszego spota pod mostem !?!
Ognisko ogniskiem, żeby było ciepło i fajnie
(postaramy się z Sebkiem zorganizować drewno ale jakby ktoś mógł zabrać conieco ze sobą, to byłoby mile widziane)
oraz grill do robienia jezdonka
Pozostaje tylko kwestia przywiezienia grilla (grilli?)
Ja niestety takowego nie posiadam
Będzie to o tyle prostsze, że ognisko będzie mogło palić się z każdego rodzaju drewna i ławiej je będzie zorganizować.
Myśleliśmy jeszcze o takich pochodniach, żeby troszkę oświetlić imprezkę
Jeżeli ktoś ma, to prosze o wpis, jak nie, to się zrobi symboliczną zrzutkę i kupi
PS. m4rcin, gdzie fotki z wczorajszego spota pod mostem !?!

- Od: 20 sie 2004, 11:51
- Auto: Mazda 323F BA 2,5 V6 '95
Smart ForTwo 0,8 CDI '03
Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
Mazda CX7 2.2 CITD '10
Ta wlasnie to byl niezapomnianu spot
Byłem dzisija u ratura i wlansie mowil ze ma twoja mazde na kanale
Mam dos dzuo takich malych swieczek plaskich z ikei. Tylko nie bardzo mam swietliki zeby nie gasly. Ta stol zawsze mozna poistawic zwyklle 3 swieczki bedzie juz wystraczjaco jasno. JUPI JUPI to juz jutro.
Sa jacys chetni na przajzd na miejsce kolumna?

Byłem dzisija u ratura i wlansie mowil ze ma twoja mazde na kanale
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mam dos dzuo takich malych swieczek plaskich z ikei. Tylko nie bardzo mam swietliki zeby nie gasly. Ta stol zawsze mozna poistawic zwyklle 3 swieczki bedzie juz wystraczjaco jasno. JUPI JUPI to juz jutro.
Sa jacys chetni na przajzd na miejsce kolumna?
Zoom zoom Zoom
ja mam kupe drewna ale iglastego. jesli chodzi o symboliczne ognisko to jasne moze byc a jezeli zarcie ma byc z ogniska to ja dziekuje zjem z grilla
drewno ktore mam jest pociete na kawalki takze jak ktos by do mnie podjechal to mozemy tego troszke zabrac
pozostaje tylko kwestja grilla no i te pochodnie uwazam za fajny pomysl bo stworzy sie fajny klimacik...
- Od: 21 sie 2005, 14:05
- Auto: BMW E46 320d 150km;))