Zlot regionu – Wisła 18-20.06.2010 wrażenia i relacje ;)
bielu123 napisał(a):Nr 9 – 4os – WOLNE – Proponuję dla Bielu123 + kobieta, Radex + Ola – PROSZĘ O INFO CZY PASUJE TAKI UKŁAD.
Mnie układ pasuje trzeba jeszcze radexa spytac jak sie pojawiMoze jutro go dorwe
pasuje pasuje

a mam miejsce zaklepane dla Oli? zaplace za nia na miejscu czy jak? bo na razie za samego siebie zaplacilem...
Chodzi mi o to z kim bede w pokoju
Podejrzewam, ze jednak jakas tam czesc imprezy spedze w pokoju 
Ostatnio edytowano 2 cze 2010, 09:21 przez Ache, łącznie edytowano 1 raz
Ajajajajajajaj.. Co ludzie co za kraj..
- Od: 10 mar 2007, 01:38
- Auto: Mitsubishi Galant EA Kombi 2.5 V6 manual Daimos Ltd :D
Bez OT mi tu... 
Nie mogę przydzielić innego pokoju jeżeli nie będzie kolejnych chętnych do wyjazdu. Mamy te pokoje, do których są przypisani ludzie na 1str. Ewentualnie róbcie sobie rotacje na miejscu.
Odpowiedź na cytat Nicka z posta, który wylądował w koszu:
Nie robić mi jaj... Nie po to wymieniam się mailami z właścicielem i ustalam wszystko, aby mi to rozpieprzyć przed samym wyjazdem. Na razie jest tylko problem z Ache i Press. Patrząc na pokoje, to jedyne miejsce gdzie może przejść Press to pokój Pauli lub Alka i rodziny (dogadać mi się proszę). W naszym pokoju miejsce dostawkowe trzymane jest dla Michiego. Radex trzyma miejsce dla swojej Oli. Innych pokoi nie mamy i mieć nie będziemy, jeżeli nie będzie więcej chętnych. Mam nadzieję, że nie będzie więcej z tym problemów... Ja już to pisałem co najmniej 2 razy i napisze raz jeszcze –> Imprezy są na zewnątrz – nie w pokojach.
Nie mogę przydzielić innego pokoju jeżeli nie będzie kolejnych chętnych do wyjazdu. Mamy te pokoje, do których są przypisani ludzie na 1str. Ewentualnie róbcie sobie rotacje na miejscu.
Odpowiedź na cytat Nicka z posta, który wylądował w koszu:
A co do rotacji bedziemy rozmawiac dzien przed wyjazdem albo niewiele wczesniej. Ja to ogarne tylko mi przeslijcie liste kto z kim byc nie moze kto z kim bardzo chce. Ja lubie takie zagadki.
Nie robić mi jaj... Nie po to wymieniam się mailami z właścicielem i ustalam wszystko, aby mi to rozpieprzyć przed samym wyjazdem. Na razie jest tylko problem z Ache i Press. Patrząc na pokoje, to jedyne miejsce gdzie może przejść Press to pokój Pauli lub Alka i rodziny (dogadać mi się proszę). W naszym pokoju miejsce dostawkowe trzymane jest dla Michiego. Radex trzyma miejsce dla swojej Oli. Innych pokoi nie mamy i mieć nie będziemy, jeżeli nie będzie więcej chętnych. Mam nadzieję, że nie będzie więcej z tym problemów... Ja już to pisałem co najmniej 2 razy i napisze raz jeszcze –> Imprezy są na zewnątrz – nie w pokojach.
loockas napisał(a): Ja już to pisałem co najmniej 2 razy i napisze raz jeszcze –> Imprezy są na zewnątrz – nie w pokojach.
I wsadz mnie tu z obca kobieta do pokoju po takiej imprezie

loockas napisał(a):Na razie jest tylko problem z Ache i Press. Patrząc na pokoje, to jedyne miejsce gdzie może przejść Press to pokój Pauli lub Alka i rodziny (dogadać mi się proszę).
Problem może się rozwiązać, bo mogę po prostu nie jechać

Nie wiem jaki jest problem – zapłaciłam za łóżko i mam zamiar w nim spać i nie latać po jakiś dostawkach, bo ktoś coś tam, a jedyne co jest dla mnie istotne, to pokój z łazienką, chociaż po namyśle mogę się wykąpać w Wiśle, zaczyna mi być to wszystko bardzo obojętne i śmieszne. Mam pytanie – co to ma być: zlot czy jakieś pier.....
wszystko jest iluzją, pływamy w mydlanych bańkach
- Od: 3 paź 2007, 09:30
Ja nie widzę tutaj powodów do puszczania focha. Zapłaciłas za łóżko i łóżko będziesz miała do dyspozycji. Każda dostawka to tez jest pełnowymiarowe łóżko – zmieścisz się bez problemu. Bardzo proszę, żeby zamiast pokazywać d..ę, dogadać się ze swoimi współlokatorami. Kimkolwiek będą. No nie róbmy z tego przedszkola...
P.S. Ja mam nadzieję, że loockas mi się odda bez proszenia – takie mam plany co do osoby w pokoju.
P.S. Ja mam nadzieję, że loockas mi się odda bez proszenia – takie mam plany co do osoby w pokoju.
Zyg napisał(a):pokazywać d..ę
Zyg napisał(a):Ja mam nadzieję, że loockas mi się odda bez proszenia – takie mam plany co do osoby w pokoju.
Rowniez
PS. Mam zel poslizgowy z Unimila
Jak się komuś coś z przydziałem pokoi nie podoba, to na stronie ośrodka jest numer i adres email do właściciela. Proszę się dogadać indywidualnie co do noclegu, zarezerwować sobie osobny pokój i poinformować mnie o tym. Chyba widać czarno na białym jakie są pokoje. Dziękuję, tyle w tym temacie.
Zaczynam rozumieć co to jest organizacja zlotów...
Zaczynam rozumieć co to jest organizacja zlotów...
dobra koniec juz! tak jak mowi loockas jak komu cos nie pasuje to telefon do wlasciciela i sobie prosze samemu ustalic jak sie cos nie podoba. ja zostalem poinformowany ze bede w pokojuz z Bielem i jego kobieta i mi to wsio ryba, przyjalem do wiadomosci i tyle. nie wybrzydzajcie bo nie ma co, najwazniejsza jest atmosfera i to ze spedzimy weekend w fajnym towarzystwie !
o!