Zlot Miłośników Japońskiej Motoryzacji
Lulu napisał(a):ja mam kontakt z egonem usmiech
to plisss zadzwoń do niego i powiedz że jak do jutra nie wypełni formularza i nie wpłaci kasy (teraz całość 50zł) to nie pojedzie
ja mu PW pisałam i nic...

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
tym razem będzie to całkiem nowa wersja mojej Madzi
to już nie to samo auto co w Ornecie w zeszłym roku, a to jeszcze nie koniec zmian
a więc zabieram się do dalszej roboty, zamawiania części i montażu, a może jakimś cudem uda mi się wyrobić
jak nie teraz to na innym zlocie napewno się pokarze
a więc zabieram się do dalszej roboty, zamawiania części i montażu, a może jakimś cudem uda mi się wyrobić
jak nie teraz to na innym zlocie napewno się pokarze
- Od: 19 lis 2007, 12:35
- Auto: była: Mazda 323f BG '92
jest: Misttubishi Galant 2.5 V6 '98
+ Adaś
kasa przelana, formularzy wysłany
kasa przelana, formularzy wysłany
Lulu napisał(a):mała dzwoniłam do niego miał się z Toba kontaktowac ..
i nic.... jak do 14 tego nie zrobi to nie jedzie...
Kochani – zakładam za każdego te 20 zł dopłaty bo dziś mamy koniec zapisów – jutro każdy mi oddaje

Gibsong miało być – ale jako że
A że termin do dziś, to wpłacam całość za wszystkich i jutro na zbiórce czy później na zlocie będę windykować
JCF napisał(a):W związku z narzuconymi na nas przez właściciela obiektu terminami spłat, zwracam się z prośbą do osób które wysłały już formularz zgłoszeniowy, o wpłatę całości kwoty ustalonej za uczestnictwo w zlocie tj. 50zł (...)
A że termin do dziś, to wpłacam całość za wszystkich i jutro na zbiórce czy później na zlocie będę windykować

Takie pytanie, 1/4 mili będzie w systemie KO, więc nie będzie profi pomiarów czasów ?
edit. spytałem już na JCF
edit. spytałem już na JCF
Gibsong napisał(a):wracam w sobotę.
ja też
Badyl napisał(a):a MS nie ma możliwości wypożyczenia jakiegoś sprzętu do pomiaru?
Trzeba by uderzyć do Szymona, ale z Poznania daleeeko.
Kiedyś był sprzęt gaduli ale nie wiem co dalej z tym projektem.
Gibsong napisał(a):Adaś będzie pomiar czy nie, bo ja właściwie jadę wyłącznie po to żeby się przekonać w końcu jaki czas robi to moje 626.
z tego co się dowiedziałem na tamtym forum to nie będzie profi pomiaru
Badyl napisał(a):durny to system, bo drugie najszybsze auto teoretycznie odpada w pierwszym biegu
no właśnie