Masłońskie – integracja międzyregionalna
Sokool – masz wyczucie – wszystko skończyłem, czekam tylko na numer konta od Globiego 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
zapisana
brii ale zapomniałam wklepać osoby towarzyszącej 

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
brii napisał(a):PW
poszło
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Gdzie ten link do zapisow ?
bo nie wiem gdzie sie zapisac. Bede z zonką na 100%
- Od: 8 wrz 2008, 09:39
- Auto: Mazda 929 / HD / V6
Dzieki. Cos malo nas zapisanych 
marekmars napisał(a):Cos malo nas zapisanych
Bo zapisy zaczęły się godzinę temu – będzie trochę ludu
Juz zapisany 
"The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his."
www.zacharow.info – portfolio
www.zacharow.info – portfolio
- Od: 17 lis 2005, 00:24
- Auto: 323F BJ FP LPG
Ah fakt.
nie zauwazylem daty postu
Noob ze mnie straszny.
W kazdym razie bede na pewno ze swoimi dwoma slicznotkami. Tzn z zona i madzią ;]
W kazdym razie bede na pewno ze swoimi dwoma slicznotkami. Tzn z zona i madzią ;]
Siw-y napisał(a):hehe, w regulaminie i w zgłoszeniach jest jeszcze Borsk
Ssij
Już jest OK
Siw-y – a czemu się jeszcze nie dopisałeś??
Porek napisał(a):brii, wiadomo już ile mniej więcej będziemy płacić za te farbokulki?
Jeszcze nie, zależy od ilości chetnych, ale raczej standardowo
Wiecie co, jak to nie jest zlot motoryzacyjny, to można sie w pare osób do jednej fury pakować. Taniej i przyjemniej 
Pozdrawiam,
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH
Xionc Krzysztof :)
Moje byłe: 2 x 323BG | 2 x 323BA | 1 x Xedos6 CA | 1 x Mazda6 GG | 1 x Mazda6 GH