Przyjechali na pierwszy zlot i nie interesuje ich co było kiedyś.
Borsk im pozostanie w pamięci, nic innego.
Poza tym chyba inaczej rozumiemy słowo "kultura". Ale to nie miejsce na takie dyskusje.
www.mazdaspeed.pl
andariel napisał(a):Co do Ustki to był super, wielkie podziękowania dla naszej kucharki (sos z pieczarkami był dobry, nie narzekajcie ) i dla naszego dyrektora wycieczki (malutka ).

Pyton162 napisał(a):owszem malutka mówiłaś zeby pojechac za funkcyjnym autem ale pojechaliście na tyle daleko ze bylo tam juz ciemno jak w du..... dlatego zaparkowaliśmy ciut wcześniej

jest tego troszke.Grzyby napisał(a):Poza tym chyba inaczej rozumiemy słowo "kultura".
Grzyby napisał(a):Ale to nie miejsce na takie dyskusje.
piwo napisał(a):było super.chodz alkoholu chyba malo

malutka napisał(a):Na bramie każdy z osobna został poinformowany, że jest impreza i zakaz poruszania, ale ponieważ jest ciemno i muszą rozstawić namioty wprowadzimy ich na teren biwaku. Każdy usłyszał że ma jechać za samochodem funkcyjnym (z kogutem) i zaparkować za nim tak aby oświetlić sobie plac biwakowy, że ma szybko wypakować rzeczy, rozbić namiot i przeprowadzimy samochody na parking ogólny.... Po wjechaniu na teren zamknięty, zaczęły się okrzyki powitań, parkowanie gdzie tylko było miejsce, praktycznie nikt nie dotarł za samochodem funkyjnym na miejsce wyznaczone.
!!" – nie będę tego komentować, I tutaj bardzo dziękuje Trolowi za to, że po dzwonie mnie przytulił i powiedział " Anonimka naparwdę cię przepraszam zagapiłem się..." Bo zachowanie "pewnych: osób funkcyjnych i ów słowa samego organizatora spowodały to, że byłam gotowa wyjechać z zlotu...
... – dzięki za brykiet, nie wiem kto, ale ktoś nam go dał i tym sposobem mieliśmy mega ciepłego grilla
– nie starszcie mnie tak więcej w środku nocy bo prawie narobiłam w gacie, że psiakiś wilk albo lis jest na mojej drodze do wc a to tylko wy na kocyku

malutka napisał(a):Chciałam gorąco podziękować całej ekipie czerwonych zarówno za świetną współpracę dzięki której te w sumie trzy dni bardzo ciężkiej i wyczerpującej pracy przyniosły dużo uśmiechu, pięknych chwil i satysfakcji z tego mozołu

anonimka napisał(a):od osoby funkcyjnej dostałam, ze tak powiem pożądną wiązankę : " Że mam nie robić bu..delu...jak chce wyjechać " w chwili kiedy do wyjazdu było 13 min a ja dopiero przemieszczałam się po polu namiotowym w strone auta....

anonimka napisał(a):dzięki za brykiet, nie wiem kto, ale ktoś nam go dał i tym sposobem mieliśmy mega ciepłego grilla
anonimka napisał(a):Na zlocie ponoć było ograniczenie prędkości ... szkoda, że kilka osób funkcyjnych miało to w ... nie powiem gdzie... i fajnie, że np. my mieliśmy namioty prawie przy samej drodze...

, od razu poczułem stłuczkę w powietrzu i się nie pomyliłem.
malutka napisał(a):Co do transportu po lotnisku – kilka razy podwozilam ludzi z miejsca na miejsce – mieliśmy dużo pracy i jeżdżenia, każdy praktycznie wciąż był zajęty-ale wystarczyło pomachać na samochód funkcyjny i zapytać...
loockas napisał(a):na to niestety lał każdy. Organizatorzy jak i uczestnicy na swoim parkingu. Przyznam, że też w drodze do kibelka i na OS nie przestrzegałem tego ograniczenia. Osoba, która notorycznie zwracała wszystkim uwagę też miała ograniczenie w nosie
brii napisał(a):Co do transportu
a spowrotem na parking zabrałem się z Brii i sokool'em subarynką 
brii napisał(a):Co do brygady wjeżdżającej nocą – na następny raz nie będzie problemu z epitetami bo nie będzie opcji wjazu nocą – poczekacie za bramą do rana.

brii napisał(a):Przepraszam Was, ale krew mnie zalała bo w kilku wątkach i w regulaminie wszystko było opisane a Wy wielkie zdziwo, że ktoś Was upomina
brii napisał(a):nie dziwcie się, że się zdenerwowałem jak usłyszałem płacz

brii napisał(a):Nie zgodzę się z tym – cały czas wszystko obserwowałem i podtrzymuję to co napisałem wcześniej.

brii napisał(a):Mev nie pisz, że paintball był zły, bo po tym jak dostałeś kulke zacząłeś grymasić i poszedłeś – my stukaliśmy się jeszcze prawie dwie godziny i jakoś wszyscy którzy brali udział byli zadowoleni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości