SPOT MAZOWSZA – GOKARTY 15.06.2008
to ja mam takie pytanie,kto bedzie na pewno bo jak ma byc cale 3 os to nie wiem czy jest sens przyjezdzac taki kawal w ogole

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
1. Siw-y
2...
2...

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
1. Siw-y
2. Kubutek z dziewczyna
3...
2. Kubutek z dziewczyna
3...

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
i ja będę
Mieczyslaw dopisz do swojej listy także kolegę mażdzica... myślę ze sporo osób piszących w tym temacie też dojedzie.........
P.S
Na gokartach raczej nie będę jeździł...
Mieczyslaw dopisz do swojej listy także kolegę mażdzica... myślę ze sporo osób piszących w tym temacie też dojedzie.........
P.S
Na gokartach raczej nie będę jeździł...
Ostatnio edytowano 14 cze 2008, 22:40 przez Riki, łącznie edytowano 1 raz
1. Siw-y
2. Kubutek z dziewczyna
3. Riki
4. Mazdzica
5...
doliczam do tego jeszcze Deltoma i Malutka. mam nadzieje ze bedzie Was wiecej jeszcze bo ja z Piotrkowa mam min 140 km takze wiecie. to do zobaczenia jutro
PS. ja tez nie
2. Kubutek z dziewczyna
3. Riki
4. Mazdzica
5...
doliczam do tego jeszcze Deltoma i Malutka. mam nadzieje ze bedzie Was wiecej jeszcze bo ja z Piotrkowa mam min 140 km takze wiecie. to do zobaczenia jutro
PS. ja tez nie

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
no i ja juz od dosc dawna w domku
. Dzieki za mile spotkanko. Bylo bardzo fajnie gokarty i widok ledwo zyjacego Siwego byl najlepszy
pozdrawiam i do nastepnego

pozdrawiam i do nastepnego
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
No ja tez już po.
Siwy po obiedzie prawie doszedł do siebie
Ja proponuje tak częściej na gokarty.
Malutka następnym razem to Ty lepiej testuj omijanie słupków na gokartach a nie na swojej eFce
Siwy po obiedzie prawie doszedł do siebie
Ja proponuje tak częściej na gokarty.
Malutka następnym razem to Ty lepiej testuj omijanie słupków na gokartach a nie na swojej eFce
Pozdrawiam Tomasz
-------------------------------------------------------------------
Moja Madzia
Moja Madzia
- Od: 12 lis 2007, 07:15
- Auto: 626 2.0l '00r
ja dojechalem calo i zdrowo chociaz tak sie pogubilem w tej wawie ze w koncu pojechalem przez piaseczno, magdalenke i jzu na e7 bylem. tak mi sie jakos poplatalo ze masakra, znakow zadnych nie bylo, padaka straszna. byl drogowskaz janki kierunek katowice ale bez zadnej strzalki ani nic a znaku na katowice tez nie bylo. przynajmniej sie cos dzialo
spot gitarka a Siw-y lepiej byl zabrany, tlumaczy cos tlumaczy gubi wene i sie odwraca
ale polak nie kaktus pic musi
tez wczoraj drinkowalem
dobrze by bylo bo jescze jeden taki slupek i znow wymiana zderzaka
spot gitarka a Siw-y lepiej byl zabrany, tlumaczy cos tlumaczy gubi wene i sie odwraca
ale polak nie kaktus pic musi
Deltom napisał(a):Malutka następnym razem to Ty lepiej testuj omijanie słupków na gokartach a nie na swojej eFce
dobrze by bylo bo jescze jeden taki slupek i znow wymiana zderzaka

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mieczyslaw napisał(a):tak sie pogubilem w tej wawie ze w koncu pojechalem przez piaseczno
w sumie duzo nie nadlozyles
Pozdrawiam Tomasz
Moja Madzia
Moja Madzia
no nie a jeszcze do piaseczna do pracy jezdzilem to wiedzialem mniej wiecej gdzie jechac.
ale spocik gitarka
ale spocik gitarka

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mieczyslaw napisał(a):ale spocik gitarka
szczerze? myslalem ze wiecej ludzi bedzie...
ale ok. bylo spoko
Pozdrawiam Tomasz
Moja Madzia
Moja Madzia
marcinkosky napisał(a):widok ledwo zyjacego Siwego byl najlepszy
ha ha ha
dzięki Wam za miłe spotkanko, i sorry za moją niepełną zdolność psychomotoryczną
P.S. Deltom jednak moje zmęczenie było silniejsze, meil powinien być bez "com"

Hehe no cóż...powiem że jak na tak krótki okres przygotowawczy i ciągłą niepewność miejsca oraz tego co będziemy robić było całkiem nieźle
O godzinie 12:00 Deltom, Mieczyslaw, mażdzica, Riki i marcinkosky oczekiwali już na parkingu 2a Centrum Handlowego Bemowo.
Ekipa "wczorajszych" w składzie: Siw-y, arcziartur, malutka, choć spóźniona dotarła bezpiecznie na miejsce, zaliczając tylko jeden filar podziemnego parkingu-na szczęście bez większych uszkodzeń...mam nadzieję że tempo załagodzi sprawę....no ale cóż..za zwyczaj jak lampa przejdzie to i cała reszta
morał-nie prowadź na kacu
O 13:00 zgodnie z rezerwacją przenieśliśmy się na tor. Wtedy jeszcze dołączył do nas Jordanas.
W zmaganiach gokartowych dzilnie brała udział piątka mazdowiczów (nie wiem czy dobrze pamiętam klasyfikację końcową....):
1. Deltom
2. marcinkosky
3. Jordanas
4. arcziartur
5. mażdzica
Reszta zajęła miejsca na widowni...niektórzy ledwo znosząc towarzyszący kolejnym okrążeniom hałas
Pojawili się jeszcze Kubutek z zAgatką (hmmm a może zAgatka z Kubutkiem?
) i nawet zdążyli cyknąć kilka zdjęć
Po szaleństwach przenieśliśmy się ponownie na parking, gdzie po pewnym czasie część ekipy rozjechała się do innych zajęć.
Spota zakończyliśmy obiadem w Kino-barze, gdzie trochę zmęczony weselem szef kuchni uraczył nas wyśmienitym kurczakiem w boczku z ogórkami konserwowymi
Mieliśmy drobny problem z dzieleniem, dodawaniem i odejmowaniem, ale w końcu udało się złożyć na rachunek, a nawet uzbierać napiwek, dla równie śniętej jak szef kuchni, kelnerki
Mieczyslaw dziękujemy za odwiedziny i za zaproszenie na spot Piotrkowski (26.06.)
Do zobaczenia przy najbliższej okazji!
O godzinie 12:00 Deltom, Mieczyslaw, mażdzica, Riki i marcinkosky oczekiwali już na parkingu 2a Centrum Handlowego Bemowo.
Ekipa "wczorajszych" w składzie: Siw-y, arcziartur, malutka, choć spóźniona dotarła bezpiecznie na miejsce, zaliczając tylko jeden filar podziemnego parkingu-na szczęście bez większych uszkodzeń...mam nadzieję że tempo załagodzi sprawę....no ale cóż..za zwyczaj jak lampa przejdzie to i cała reszta

O 13:00 zgodnie z rezerwacją przenieśliśmy się na tor. Wtedy jeszcze dołączył do nas Jordanas.
W zmaganiach gokartowych dzilnie brała udział piątka mazdowiczów (nie wiem czy dobrze pamiętam klasyfikację końcową....):
1. Deltom
2. marcinkosky
3. Jordanas
4. arcziartur
5. mażdzica
Reszta zajęła miejsca na widowni...niektórzy ledwo znosząc towarzyszący kolejnym okrążeniom hałas
Po szaleństwach przenieśliśmy się ponownie na parking, gdzie po pewnym czasie część ekipy rozjechała się do innych zajęć.
Spota zakończyliśmy obiadem w Kino-barze, gdzie trochę zmęczony weselem szef kuchni uraczył nas wyśmienitym kurczakiem w boczku z ogórkami konserwowymi
Mieczyslaw dziękujemy za odwiedziny i za zaproszenie na spot Piotrkowski (26.06.)

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
malutka napisał(a):Mieczyslaw dziękujemy za odwiedziny i za zaproszenie na spot Piotrkowski (26.06.)
musze sprostowac ale i wybaczam poniewaz stan "wczorajszy" niektorych chyba jescze ma swoja moc
mam nadzieje ze sie na nim zoabczymy

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'