ŚLĄSK – Zlot na torze Wyrazów k/Częstochowy, Masłońskie Natalin
brii sloneczko ty moje najdrozsze
czy zaopiekujecie sie z Kasia malenstwem z piatku na sobote i z soboty na niedziele?
bo przyjechalabym w piatek pociagiem 20.16 Czestochowa Osobowa 

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
malutka – nie ma najmniejszego problema, nawet Cię z dworca odbierzemy 
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii A czy gdybyśmy przyjechali w sobote po południu to będzie miał kto po nas podjechać gdzieś do Cz-wy bo obawiam się że sami nie trafimy??
Druga sprawa czy będzie ktoś miał jakiegoś grilla czy coś??
Bo tak cały dzień o głodzie i chłodzie?
Trzecia sprawa to jak z tym noclegiem??
Druga sprawa czy będzie ktoś miał jakiegoś grilla czy coś??
Trzecia sprawa to jak z tym noclegiem??
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
brii napisał(a):malutka – nie ma najmniejszego problema, nawet Cię z dworca odbierzemy
suuuuuper

Sokool napisał(a):Uprzedzając odpowiedź brii:brii napisał(a):Tak wogóle to wchodzi w rachubę taka opcja jak przy poprzednim Wyrazowie jeśli idzie o przyjazd
tzn. przyjazd w piątek
Jak Kasia nie ma nic przeciwko to bardzo chętnie pojawię się już w piątek
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
Drinking wine and killing time
Piotrek napisał(a):do mnie dzis jakis telemarketer zadzwonil i mnie namawial na przyjazd
to dlatego nie moglam sie dodzwonic
Porek napisał(a):Bardzo się cieszymy, że będziesz z nami
si si

michi napisał(a):brii A czy gdybyśmy przyjechali w sobote po południu to będzie miał kto po nas podjechać gdzieś do Cz-wy bo obawiam się że sami nie trafimy?? smutny
Jezeli rano tam szczesliwie dojade, to po poludniu moge sie wrocic do Cz-wy po Was
Rowniez czekam na info o noclegu. Jezeli z gory zakladamy ze to bedzie tani motel to tez sie chetnie pojawie w piatek. Nie chce naduzywac goscinnosci Brii
loockas na ktora ustawiamy sie pod go? hm i ktos jeszcze pod GO? Akar i ktos jeszcze? jechales juz do wyrazowa czy 1 raz:)? bo jak 1 raz to biedziemy mieli wesolo;) heh no ale na szczescie droga jest prosta;D (wkoncu nie raz sie pieszo szlo do czestochowy...
)

Porek napisał(a):A jak sie nie uda to przynajmniej na jeden dzien przyjade ysz Jutro będę wiedział dokładnie co i
Jeżeli się nie uda przyjechać w piątek to przyjedziesz w sobotę i zostaniesz do niedzieli. Nie rób jaj nawet
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
trewor napisał(a):loockas na ktora ustawiamy sie pod go? hm i ktos jeszcze pod GO? Akar i ktos jeszcze? jechales juz do wyrazowa czy 1 raz:)? bo jak 1 raz to biedziemy mieli wesolo;) heh no ale na szczescie droga jest prosta;D (wkoncu nie raz sie pieszo szlo do czestochowy... diabelek)
hmmm no właśnie nie wiem o której... Trzeba mieć jakąś rezerwę czasową
loockas napisał(a):Jezeli rano tam szczesliwie dojade, to po poludniu moge sie wrocic do Cz-wy po Was usmiech
Heh ale obawiam się że jeśli nie masz gpsu to jeszcze się sam zgubisz
Pozdrawiam
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
michi napisał(a):Heh ale obawiam się że jeśli nie masz gpsu to jeszcze się sam zgubisz język Ja byłem na wyrazowie już dwa razy a za cholere bym tam sam nie trafił oczko To nie do końca w Częstochowie język
Az tak zle? Jakos sobie poradzimy
trewor napisał(a):pocieszaj dalej;D to moze jakies intrukcje dawac juz ludzie;D
Czarny Bestion napisał(a):loockas caly czas jedziesz trasa warszawa-katowice jak wjedziesz do czestochowy to przejedziesz przez swiatla pozniej przejedziesz pod mostem pozniej masz sciany gwieko-szczelne i pozniej masz po lewej stronie KFC i bp zeby do niego dojechac musisz przejechac kawalek dalej i nie wjezdzac na most tylko pod mostem zawrocic oczko i to wszystko droga jest bardzo prosta krzywy
Dyć chopy dojademy