Dolnośląsko – Wielkopolskie strzelanie :)
Winetou napisał(a):mamy Twoje auto do dyspozycji w kwestii załadunku pasażerów....
No ja tez tak myslalem ze bede driverem,ale po powrocie z delegacji siostrzeniec prosil mnie czy nie zawioze jego lachona do Krakowa.Ona innej opcji nie ma zeby jechac tam na lotnisko a sprawy rodzinne (prawie
Przykro mi ze tak wyszlo.Sorka.
Wcale mi nie pasuje ze nie pojade z Wami.
Marcin_626 napisał(a):Ona innej opcji nie ma zeby jechac tam na lotnisko a sprawy rodzinne (prawie ) sa dla mnie priorytetem.
Przykro mi ze tak wyszlo.Sorka.
Wcale mi nie pasuje ze nie pojade z Wami.
spoko, jakoś damy radę
Faja napisał(a):Czyli mam rozumieć że nie ma miejsc na dozocenie sie?
kurde, ludzie, zostały 4 dni do wyjazdu a wy teraz się budzicie – kto chce jechać niech się NATYCHMIAST zadeklaruje ale ma to być deklaracja 100% i wtedy będziemy myśleć po prostu nad jeszcze jednym samochodem jak będzie taka potrzeba....
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Winetou napisał(a):kurde, ludzie, zostały 4 dni do wyjazdu a wy teraz się budzicie
ej wuja, pomysł żyje od paru dni zaledwie
Piotrek napisał(a):ej wuja, pomysł żyje od paru dni zaledwie
ale plan był taki, że w piątek zamykamy listę, żeby potem problemów nie było... no ale spoko, coś wykombinujemy, a w najgorszym wypadku:
Piotrek napisał(a):ktoś może pociągiem dojechać do Wrocka, a tam ktoś na pewno go zgarnie i będzie woził

dziewczęta, z paintballa musze jednak sie wycofac, bo salaty nie mam...Winet mnie namawial, ale jego wersja jest nierealna
a 90zl teraz nie mam na wystrzelenie. Tak czy inaczej bede i ekipa z Poznania jedzie moim bananem. Prosze sie nie denerwowac
Co bardziej nieopanowani najwyzej palna mi w
z kałacha 

Faja napisał(a):Ja jade na 100% faja junior jedna osoba niech mi ktoś powie kto ma wolne miejsca:PP mnie staruszek juz podwiezie na miejse spotkania ktore jest ? chodzi mi o poznań...
wszystk ow tej chwili zależy od riksika, który mi nie odpisuje na PW
Piotrek napisał(a):dziewczęta, z paintballa musze jednak sie wycofac, bo salaty nie mam...Winet mnie namawial, ale jego wersja jest nierealna a 90zl teraz nie mam na wystrzelenie. Tak czy inaczej bede i ekipa z Poznania jedzie moim bananem. Prosze sie nie denerwowac Co bardziej nieopanowani najwyzej palna mi w z kałacha
lista chętnych na strzelanie kurczy się w tak zastraszającym tempie, że zaraz wyjdzie na to, że nie będzie odgrywać wojny w wietnamie tylko kurna rambo I i obawiam się, że to mi przypadnie rola rambo

nagle polowa osob rezygnuje...masakra...
jak nie bedzie min. 10 osob na paintballa to impreza sie nie odbedzie – proste. A z tego co widac to moze z 7-8 osob wezmie na 100% udzial, wiec badzcie powazni – zaplacilem za was zaliczke i nie chcialbym tych pieniedzy stracic i dodatkowo swiecic na miejscu oczami przed organizatorem.
jak nie bedzie min. 10 osob na paintballa to impreza sie nie odbedzie – proste. A z tego co widac to moze z 7-8 osob wezmie na 100% udzial, wiec badzcie powazni – zaplacilem za was zaliczke i nie chcialbym tych pieniedzy stracic i dodatkowo swiecic na miejscu oczami przed organizatorem.
- Od: 12 lut 2007, 20:41
-Pit- napisał(a):Takze mobilizujce sily Wielkopolanie bo inaczej dostaniecie bicz
łoł
Ja biore opaske i moj pasek ala rambo i was tam rozmieciemy... nas moze nie stać na kulki ale mamy pyry w kieszeniach i was zaczniemy zamiatać
Zoom-Zoom!