ŚLĄSK – Rozpoczęcie sezonu 2007 – Zlot na torze Wyrazów k/Częstochowy
Nie ma sensu być wcześniej – jak będziecie o 9:00 albo parę minut po to będzie OK
Mam na Was czekać gdzieś przed Czy-wą??
Trusted computing – Yes or No?
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
Na świecie jest 10 rodzajów ludzi: ci, którzy rozumieją liczby binarne i ci, którzy nie.
brii napisał(a):Nie ma sensu być wcześniej – jak będziecie o 9:00 albo parę minut po to będzie OK
Z tego co pamiętam już w Częstochowie będziemy skręcać w lewo na skrzyżowaniu z Mc Donaldsami. To może czekaj na którymś z nich.
- Od: 16 cze 2005, 10:55
KosteK napisał(a):Z tego co pamiętam już w Częstochowie będziemy skręcać w lewo na skrzyżowaniu z Mc Donaldsami. To może czekaj na którymś z nich.
Można dojechać znacznie krótszą drogą, skręcając pod estakadą...
Mogę na Was czekać na parkingu KFC przy estakadzie – będzie bliżej na Wyrazów
Dzięki Panowie za informację o tym spocie ...
Chętnie bym się zjawił, ale ja w weekendy pracuję, sobota od 8 do 18, a Niedziela od 8 do 15.
Więc 29.04 mógłbym się zjawić dopiero w okolicach 16.00, ale podejrzewam że o tej godzinie już tam nikogo nie będzie
Chętnie bym się zjawił, ale ja w weekendy pracuję, sobota od 8 do 18, a Niedziela od 8 do 15.
Więc 29.04 mógłbym się zjawić dopiero w okolicach 16.00, ale podejrzewam że o tej godzinie już tam nikogo nie będzie

-----------------------------------------------------------
Mazda 323f GLX B6E ---> Honda Prelude V gen F20A4
- Od: 11 sie 2006, 18:48
- Auto: BB6 SiR
hmmm ja zerkne jakie zajecia mam w ten dzien moze sobie zrobie wolne od szkoły
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 12 maja 2005, 21:00
- Auto: Mazda 626 cronos 2.0i 95r.
Trzeba do listy dopisać Porka – po konsultacjach doszedł do wniosku, że jedzie 

Porek napisał(a):Moje na wierzchu
Przez wzgląd na zapracowanego Kostka nie będzie riposty
Czecho wszystkim!
Mówicie 29 kwietnia? Hmmm, jak mnie nie poniesie gdzie na długi weekend to zgłaszam wstępną obecność na zlocie
Piter
P.S. Kostek chyba musisz zmienić zegarek na forum, w końcu mamy już czas letni
Mówicie 29 kwietnia? Hmmm, jak mnie nie poniesie gdzie na długi weekend to zgłaszam wstępną obecność na zlocie
Piter
P.S. Kostek chyba musisz zmienić zegarek na forum, w końcu mamy już czas letni
- Od: 15 paź 2006, 18:38
- Auto: Mazda 6 GY, 2.0 Pb. 2002r.
"Comfort +"
Grey metallic
Na Wyrazowie się nie da, ale jakbyś chciał zostawić to się miejsce