Faja napisał(a):Piotruś napisał(a):Niestety jestem zmuszony odwołać swoją obecność na zlocie...
Piotruś a jak tam reszta ekipy Bydgoskiej ? tez sie nie wybiera??
...nie wiem, nie wypowiadam się za innych... ja w ten dzień mam służbowe obowiązki.
www.mazdaspeed.pl
Faja napisał(a):Piotruś napisał(a):Niestety jestem zmuszony odwołać swoją obecność na zlocie...
Piotruś a jak tam reszta ekipy Bydgoskiej ? tez sie nie wybiera??
siara88 napisał(a):Witam Wszystkich co do ekipy z Bydgoszczy to mamy przyjechać do was:D Jak narazie wszystko na to wskazuje ale dokłądniej będziemy wiedzieć w Niedziele po naszum malutkim Spociku:D Ale myśle że nie opuścimy takiej imprezy!!
Winetou napisał(a):Uwaga do wszystkich, którzy wybierają się na hamownię
Aby pomiar był prawidłowy trzeba określić dokładną wagę pojazdę pojazdu, więc musicie do przyszłej soboty zważyć wasze furki – najłatwiej to zrobić na złomowiskach – są tam wagi na które wystarczy wjechać i zazwyczaj na ścianie obok jest wyświetlacz podający wagę. Jakby nie szło tego zrobić na lewo to na pewno za piwko da radę
Winetou napisał(a):Aby pomiar był prawidłowy trzeba określić dokładną wagę pojazdę pojazdu, więc musicie do przyszłej soboty zważyć wasze furki – najłatwiej to zrobić na złomowiskach – są tam wagi na które wystarczy wjechać i zazwyczaj na ścianie obok jest wyświetlacz podający wagę. Jakby nie szło tego zrobić na lewo to na pewno za piwko da radę
Piotruś napisał(a):nie zdziwcie się, jakie wam fajne wyniki powychodzą, skoro chcecie G-TECH'em moc mierzyć ...generalnie G-TECH wypluwa wyniki, które nie za wiele mają wspólnego z rzeczywistością....
Faja napisał(a):U mnie nie ma problemu seryjne 1665 kg
Faja napisał(a):mnie na te gokarty można zapisać
Winetou napisał(a):nie wkładałeś żadnych dodatków ? waga kierowcy
Winetou napisał(a):póki co gokartów nie ma – za mało chętnych
Winetou napisał(a):Przy mniejszej ilości po prostu nie mierzą czasu – można jechać ale to jest taki sobie luźny przejazd na który możesz iść przy okazji obejrzenia filmu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości