POZNAŃ 7 października (sobota) – Miałem sen
no to i ja sie stawię – nie wiem jedynie czy z juniorem:):) a i nie wiem jeszcze czy mazdą huhuhu!
Pozdro!
Pozdro!
- Od: 6 maja 2004, 19:22
- Auto: Mitsu Lancer/AR
ja niestety odpadam , w tym czasie fiat idzie do warsztatu na kolejne mody , no chyba ze przemol mnie wezmie 
-
Pyton162
pawełku:) mozesz na mnie liczyc:):):)
co do zmiany fiata na mazde.....Paweł – pamietaj – niezła KaeLka do wzięcia hehehe
co do zmiany fiata na mazde.....Paweł – pamietaj – niezła KaeLka do wzięcia hehehe
- Od: 6 maja 2004, 19:22
- Auto: Mitsu Lancer/AR
niestety ale z tych na ktore mnie obecnie stac nie ma mowy o mazdzie , w gre wchodza tylko hondy lub rovery z silnikiem hondy i tylko i wylacznie w wersji coupe. Co do fiata to nie jest z nim tak zle a bedzie juz nie dlugo jeszcze lepiej. A Przemol jak cos to sie dogadamy co i jak z wyjazdem , pozdro
-
Pyton162
MANIX napisał(a):Queenis22 co ty tam szykujesz przyznaj się i to szybko
za głosno mysle hehehe okukamy co bedzie
Pyton162 Fiat Fiat fiat

nastał zwrotny punkt akcji
- Od: 16 lut 2006, 06:28
- Auto: mazda 626 1,8 16v 93
dobra dla wszystkich co marudzili że niby leżę gdzieś w kościele pod ołtarzem w samej bieliźnie pijany śpiewając przeboje zespołu Blue System – nie wiem kto takie brednie rozpowszechnia, ale TVN24 kłamie.
Lista obecności na pierwszej stronie![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Lista obecności na pierwszej stronie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Pozdrawiam, Tomek
Drinking wine and killing time
* "lista obecności jest absolutnie zobowiązująca i nie pojawienie się na spocie osób znajdujących się na liście bedzie skutkować obciążenie tej osoby niebagatelną kara pieniężną – numer konta na PW"
DOBRE TO

DOBRE TO
...::: R X 8 :::...
ЬФЯВФ ЗЩЦУК
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=25727
JA NIE JEŻDŻĘ ZA SZYBKO...JA LATAM ZA NISKO :d
ЬФЯВФ ЗЩЦУК
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=25727

JA NIE JEŻDŻĘ ZA SZYBKO...JA LATAM ZA NISKO :d
- Od: 11 lip 2006, 20:16
- Auto: MAZDA RX-8 HIGH-POWER
Bimbak.. jaka jest ta niebagatelna kwota za brak stawiennictwa ludzi zamieszczonych na liście o której piszesz pod listą??????.. hehe.. to dla tych co nie dowidzieli.....
No ja sie raczej stawie, więc na mnie nie zarobisz.. ale wzrok mam niezły co nie?
No ja sie raczej stawie, więc na mnie nie zarobisz.. ale wzrok mam niezły co nie?
... Madzia sprzedana ;(
- Od: 20 wrz 2005, 11:09
- Auto: Toyota Celica VII/Avensis T22
Newra napisał(a):jaka jest ta niebagatelna kwota za brak stawiennictwa ludzi zamieszczonych na liście o której piszesz pod listą?
no przecież jak byk napisane że niebagatelna
Newra napisał(a):o ja sie raczej stawie, więc na mnie nie zarobisz..
ale gdyby jednak to dla Ciebie zrobię ten wyjątek i wpadne odebrać należność osobiście i w naturze. w jajach i maśle
Pozdrawiam, Tomek
Ja także deklaruję swoją obecność
Poradźcie mi tylko, czy mam wpaść standardowo swoją wysłużoną białą 323, czy może stawić się nowym nabytkiem w postaci forda probe? To generalnie mazda 626, tylko kasta pochodzi od forda
Najlepsza jest tabliczka na silniku z napisem FORD, gdzie po odkręceniu dwóch śrubek ukazuje się odlana MAZDA 
- Od: 2 maja 2006, 16:42
- Auto: 323 BG 1.6 8V USA'90
ZiC napisał(a):Ja także deklaruję swoją obecność Poradźcie mi tylko, czy mam wpaść standardowo swoją wysłużoną białą 323, czy może stawić się nowym nabytkiem w postaci forda probe? To generalnie mazda 626, tylko kasta pochodzi od forda Najlepsza jest tabliczka na silniku z napisem FORD, gdzie po odkręceniu dwóch śrubek ukazuje się odlana MAZDA
bierz jakiegoś kumpla i przyjeżdżajcie jednym i drugim
ZDOBYWCA STRON 6, 323, 626, 929

- Od: 7 wrz 2005, 18:06
- Auto: MX-3 KF, Honda CBR600F4i
Właśnie dostrzegłem straszną rzecz – to jest pierwsza sobota miesiąca.. od rana biegnę do chorych z sakramentami... nie wiem o której byłby zlot ale przez 12 godz. nie skończę i mógłbym wyruszyć do Kąkolewa z Zaniemyśla gdzieś dopiero w południe (+1h dojazdu) czy w ogóle zdążę Was zobaczyć?
Winetou napisał(a):No i się dziś okazało, że 7 października jest rozpoczęcie roku akademickiego dla polibudy zaocznej.....
O kurde... jeśli i na piotrowie jest start 7.10 to ze moją obecnością może być krucho :/
Moje zamiłowanie do amerykanców:
Ford Probe GT 2.2 12V +turbo +intercooler USA'91 czarny (czyli generalnie 626 GT)
Mazda 323 BG 1.6 8V USA'90 biała
Ford Probe GT 2.2 12V +turbo +intercooler USA'91 czarny (czyli generalnie 626 GT)
Winetou napisał(a):ZiC napisał(a):Ja także deklaruję swoją obecność Poradźcie mi tylko, czy mam wpaść standardowo swoją wysłużoną białą 323, czy może stawić się nowym nabytkiem w postaci forda probe? To generalnie mazda 626, tylko kasta pochodzi od forda Najlepsza jest tabliczka na silniku z napisem FORD, gdzie po odkręceniu dwóch śrubek ukazuje się odlana MAZDA
bierz jakiegoś kumpla i przyjeżdżajcie jednym i drugim
trochę sianka na paliwo szkoda
Moje zamiłowanie do amerykanców:
jestem chetny i gotowy
prosze mnie wpisac.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
Sprzedam tanio komputer ,procesor 2 rdzeniowy/1GB/160HDD/X550 256MB TANIO
- Od: 18 sie 2006, 17:10
- Auto: MAZDA 323 F /BG/