Parking przy Multikinie – Gokarty w Gdańsku
i ja tez sie pojawie:D
Soul of Motion ...791 791 600...
I MOTYLEK tez przyfrunie:)))
mam dla Waszych mazdusi fajne rzeczy do kupienia,, moja jest z tego bardzo zadowolona, na miejscu zrobie demonstracje, wszystko za jedyne 35zł. Ahhhh czego sie nie robi dla madzi:)) pozdrawiam i buzki zostawiam
mam dla Waszych mazdusi fajne rzeczy do kupienia,, moja jest z tego bardzo zadowolona, na miejscu zrobie demonstracje, wszystko za jedyne 35zł. Ahhhh czego sie nie robi dla madzi:)) pozdrawiam i buzki zostawiam
czerwona mazda 323F w motyle!!!! pozdrawiam mazdowiczów!!!!
- Od: 2 sie 2006, 12:47
- Auto: mazda 323F- butterfly car:)))
Witam wszystkich bardzo serdecznie po dluugiej nie obecnosci. Dziekuje za zaproszenie na spot jednak nie dam rady sie na nim stawic, zawalony jestem praca. Mam nadzieje ze zaraz po spotkaniu beda jakies zdjecia, popatrze sobie chociaz co mnie ominelo, no i moze pojawia sie jakies ladne Efki
Pozdrawiam i bawcie sie dobrze ...
PS. Takie male ogloszonko. Od jakiegos czasu po godzinach zajmuje sie czyszczeniem dywanow, wykladzin, tapicerki meblowej no i samochodowej wiec jesli macie chec odswiezyc tapicerki w swoich autach to zapraszam (wiecej info na pw lub mail).

Pozdrawiam i bawcie sie dobrze ...
PS. Takie male ogloszonko. Od jakiegos czasu po godzinach zajmuje sie czyszczeniem dywanow, wykladzin, tapicerki meblowej no i samochodowej wiec jesli macie chec odswiezyc tapicerki w swoich autach to zapraszam (wiecej info na pw lub mail).
- Od: 17 sty 2005, 14:48
- Auto: Mazda 323f bg 1.6 16v '93
Broda! Jak dawno żem Cie nie czytał! (nie mówiąc o widzeniu...). Daj znać na priva co u Ciebie, jak się zakończyła sprawa po zda(e)rzeniu? No i przede wszystkim – kiedy się spotkamy?
P.S. Wszystko wskazuje na to że równiez będziemy z Madzią w sobotę!!
P.S. Wszystko wskazuje na to że równiez będziemy z Madzią w sobotę!!
Pozdrowienia
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
Huano
---------------------
MX-3 1.8 V6 wersja USA '92. Była: 626 GD coupe 2.0i DOHC 16V FE3 '90 – niestety blacharka nie wytrzymała próby czasu...
- Od: 27 maja 2004, 10:00
- Auto: MX-3 1.8 V6 wersja USA '92
No i po spocie
Byo baaardzo przyjemnie, zarówno podczas części zręcznościowej (gokarty), jak i później – na lotnisku i pizzy
Obszerniejszą relacje zostawiam Michallusowi, jako że było to jego pierwsze tego typu spotkanie (czytaj – organizowane przez niego praktycznie w całości) – nie będę pozbawaił go tej przyjemności
Ja z mojej strony dodam tylko kilka rzeczY:
– fotki niedługo
– wyniki zmagań na torze gokartowym – j.w.
– szkoda że jednak większość z osób które deklarowały przyjazd nie dała rady – ale i tak było bardzo fajnie
– oby więcej takich spotkań
Obszerniejszą relacje zostawiam Michallusowi, jako że było to jego pierwsze tego typu spotkanie (czytaj – organizowane przez niego praktycznie w całości) – nie będę pozbawaił go tej przyjemności
Ja z mojej strony dodam tylko kilka rzeczY:
– fotki niedługo
– wyniki zmagań na torze gokartowym – j.w.
– szkoda że jednak większość z osób które deklarowały przyjazd nie dała rady – ale i tak było bardzo fajnie
Pozdrowienia
Huano
---------------------
Huano
---------------------
Ja też jestem już w domu – mój pierwszy i według mnie bardzo udany spot
dzięki wszystkim za mile towarzystwo.
Szkoda
Huano napisał(a):szkoda że jednak większość z osób które deklarowały przyjazd nie dała rady
Szkoda
- Od: 30 sty 2005, 12:07
- Auto: Xedos CA KF i Pastuch B3 :)
Chcielibyśmy jeszcze raz wszystkim podziękować za spotkanie. Mamy nadzieję, że będą się odbywać teraz znacznie częściej niż dotychczas i w chociaż takim gronie jak dzisiaj.
Relacja:
Uczestnicy spotkania:
Michallus (626 GF 2.0i 16V), Tremba i Trembinka (MX-6 GE 2,5 V6), Pestek i Ania (MX-3 Precidia 1.6), Huano i Madzia (626 GD coupe 2.0 16V), Motylek, Bartek i Michał (323F BG 1.6 8V), chudy (Xedos 6 2.0 V6), Remolek z rodziną (323F BJ 1.3 16V), "..." (czerwona 626 GE), "..." (srebrna 626 GE 2.5 V6), "..." (biała 323F BA), Łukasz (Renault 19). Jeśli kogoś pominęliśmy – z góry przepraszamy, nienaumyślnie, poprosimy o sprostowanie. Prosimy również właścicieli 626 GE oraz 323F BA (wpisani na razie jako "...") o podanie ksywek, niestety wyleciały nam z głowy za co serdecznie przepraszamy (626 GE to chyba Jarcyś i sebas, ale która czyja?)
Zebraliśmy się wszyscy o 17:00 pod Multikinem, wszyscy zjawili się punktualnie no.. prawie
(taaakkk, Huano się spóźnił, ale za to pierwszy raz przyjechałem czystym autkiem
– przyp. Huano)
Astrea zaprezentowała nam super sposób na umycie samochodu i nie tylko, efekty możecie zobaczyć na fotach. Po wstępnym zapoznaniu udaliśmy się w podziemia. Rywalizacja była na wysokim poziomie, Mazdowicze pokazali, że potrafią jezdzić nie tylko po ulicach! Po godzinnej "męce" z gokartami wybraliśmy się na pas startowy w celu wykonaniu paru fotek, co zajeło nam całkiem niezły kawałek czasu: zabawy ze statywem, ustawianie, padająca bateria, niesforne tłumy trudne do opanowania i inne podobne
Dwie madzie otrzymały klubowe podkładki (niełatwo było je zamocować w środku nocy, ale Astarea walczyła dzielnie, oczywiście z pomocą dzielnych mazdowiczów płci męskiej...). Teraz przyszła pora na szampana – taka mała niespodzianka
(zaaranżowana przez Michallusa, opijaliśmy jego wczorajsze imieniny oraz spotkanko – przyp. Huano)
Jedynym tematem stało się jedzenie więc udaliśmy się (po krótkim czasie
) do pizzeri "Krokodyl". To co się działo w środku jest raczej nie do opisania
, a przynajmniej nie w całości.
Ci co nie byli niech żałują, takiego spotkania na Pomorzu jeszcze nie było
, aczkolwiek już teraz obiecujemy, że dołożymy starań, aby kolejne spotkanią równiez były tak udane.
Michallus & Huano
Fotorelacja:
Motylek
Ciekawe czyje są te spodnie
Darmowe mycie samochodu w wykonaniu motylka :–) (Astrea)
Umycie drzwi do połysku zajeło 20sekund. Chcecie się dowiedzieć jak ? Skontaktujcie się z Astreą, naprawde warto !
hmm...
Trembie gokart odmówił posłuszeństwa..
Bitwa o najwyższy stołek
Jest OK !
Fotki od Huano
A cóż to za piękna niewiasta ?
Chudy i chudszy
co to
?
dziewczyny górą!
everybody should be happy
fotorelacja in progress
girls power
gokarty 01
gokarty 02
gokarty 03
gokarty 04
gokarty 05
gokarty przejazd nr 1
gokarty przejazd nr 2
Jak Tommy Lee Jones w ściganym
klub fotograficzny
kraksa
kraksa 2
let's dance
nie wszyscy zmieścili się w gokarcie
no to pijemy
pestek podniecony łoś
prezes i ochroniarz
prezes i ochroniarz 2
rodzina Mazdowiczów
szczęśliwi Trembinka i Tremba
Taki mały taki duży może Mazde mieć.
Tremba
Fotki od Pestka
Prośba do uczestników spotkania:
Pozostałe fotki wyślijcie na michallus@gmail.com, wrzuce je na serwa i tutaj umieszcze. Wybierzcie te najciekawsze, żeby nie było tego aż tak sporo.
Relacja:
Uczestnicy spotkania:
Michallus (626 GF 2.0i 16V), Tremba i Trembinka (MX-6 GE 2,5 V6), Pestek i Ania (MX-3 Precidia 1.6), Huano i Madzia (626 GD coupe 2.0 16V), Motylek, Bartek i Michał (323F BG 1.6 8V), chudy (Xedos 6 2.0 V6), Remolek z rodziną (323F BJ 1.3 16V), "..." (czerwona 626 GE), "..." (srebrna 626 GE 2.5 V6), "..." (biała 323F BA), Łukasz (Renault 19). Jeśli kogoś pominęliśmy – z góry przepraszamy, nienaumyślnie, poprosimy o sprostowanie. Prosimy również właścicieli 626 GE oraz 323F BA (wpisani na razie jako "...") o podanie ksywek, niestety wyleciały nam z głowy za co serdecznie przepraszamy (626 GE to chyba Jarcyś i sebas, ale która czyja?)
Zebraliśmy się wszyscy o 17:00 pod Multikinem, wszyscy zjawili się punktualnie no.. prawie

Astrea zaprezentowała nam super sposób na umycie samochodu i nie tylko, efekty możecie zobaczyć na fotach. Po wstępnym zapoznaniu udaliśmy się w podziemia. Rywalizacja była na wysokim poziomie, Mazdowicze pokazali, że potrafią jezdzić nie tylko po ulicach! Po godzinnej "męce" z gokartami wybraliśmy się na pas startowy w celu wykonaniu paru fotek, co zajeło nam całkiem niezły kawałek czasu: zabawy ze statywem, ustawianie, padająca bateria, niesforne tłumy trudne do opanowania i inne podobne
Dwie madzie otrzymały klubowe podkładki (niełatwo było je zamocować w środku nocy, ale Astarea walczyła dzielnie, oczywiście z pomocą dzielnych mazdowiczów płci męskiej...). Teraz przyszła pora na szampana – taka mała niespodzianka
Jedynym tematem stało się jedzenie więc udaliśmy się (po krótkim czasie

Ci co nie byli niech żałują, takiego spotkania na Pomorzu jeszcze nie było
Michallus & Huano
Fotorelacja:

Motylek

Ciekawe czyje są te spodnie

Darmowe mycie samochodu w wykonaniu motylka :–) (Astrea)

Umycie drzwi do połysku zajeło 20sekund. Chcecie się dowiedzieć jak ? Skontaktujcie się z Astreą, naprawde warto !

hmm...

Trembie gokart odmówił posłuszeństwa..

Bitwa o najwyższy stołek

Jest OK !

Fotki od Huano

A cóż to za piękna niewiasta ?

Chudy i chudszy

co to

dziewczyny górą!

everybody should be happy

fotorelacja in progress

girls power

gokarty 01

gokarty 02

gokarty 03

gokarty 04

gokarty 05

gokarty przejazd nr 1

gokarty przejazd nr 2

Jak Tommy Lee Jones w ściganym

klub fotograficzny

kraksa

kraksa 2

let's dance

nie wszyscy zmieścili się w gokarcie

no to pijemy

pestek podniecony łoś

prezes i ochroniarz

prezes i ochroniarz 2

rodzina Mazdowiczów

szczęśliwi Trembinka i Tremba

Taki mały taki duży może Mazde mieć.

Tremba
Fotki od Pestka

Prośba do uczestników spotkania:
Pozostałe fotki wyślijcie na michallus@gmail.com, wrzuce je na serwa i tutaj umieszcze. Wybierzcie te najciekawsze, żeby nie było tego aż tak sporo.
Ostatnio edytowano 2 paź 2006, 17:23 przez Michallus, łącznie edytowano 7 razy
- Od: 11 lip 2004, 00:08
- Auto: CX-60 MX-5 ND
operator napisał(a):Bashaupteen54 coto za spam!!
Nietstety boty zaatakowały nasze forum. Post juz usunąłem – Ci którzy niestety kliknęli na linka mają kilka(naście) wirusów na kompie
Ostatnio edytowano 1 paź 2006, 11:18 przez Huano, łącznie edytowano 1 raz
Pozdrowienia
Huano
---------------------
Huano
---------------------
Pomyliłem termin. Po prostu zwyczajnie pomyliłem. Nastawiłem się na niedzielę, w sobotę pucowałem autko, a dziś wchodzę na topik i... już po ptokach. Nawet nie macie pojęcia jaki jestem zły. Tak to jest jak człowiek jest z kalendarzem na bakier.
No cóż, pozostaje mi czekać na następny spot, co sądząc ze zdjęć i ilości autek na zlocie nastąpi zapewne niedługo.
Pozdrawiam wszystkich.
No cóż, pozostaje mi czekać na następny spot, co sądząc ze zdjęć i ilości autek na zlocie nastąpi zapewne niedługo.
Pozdrawiam wszystkich.
- Od: 24 wrz 2006, 15:58
- Auto: BL L6
Mnie raczej nie będzie, ale kilka ludzików od nas napewno:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=26725
może jakiś Spot, czy cuś?
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=26725
może jakiś Spot, czy cuś?
Huano napisał(a):Ci którzy niestety kliknęli na linka mają kilka(naście) wirusów na kompie
Dokladnie 39
- Od: 30 sty 2005, 12:07
- Auto: Xedos CA KF i Pastuch B3 :)