2-4.07.2004 Spot 3-dniowy Klubu MazdaSpeed w Rykach
Firlej slyszalem ze pieknosci...................ja w sumie takze jestem za namiotem ale jak nie droga agroturystyka wyjdzie zwlaszacza ze strzelim stadnie do niech to mi siem tyz podoba:]
coś ciekawego?? tylko co??
- Od: 28 paź 2003, 10:07
- Auto: myszowate 626-twsknie;MX6 ;)
ja w sumie takze jestem za namiotem ale jak nie droga agroturystyka wyjdzie zwlaszacza ze strzelim stadnie do niech to mi siem tyz podoba:]
niom może i konikiem sie pojeździ albo fajne ognisko na legalu rozpali
super my tez jestesmy za takim noclegiem w domkach....
- Od: 21 paź 2003, 13:53
- Auto: najpiękniejsze :)
Firlej... mala miejscowosc za kockiem, z zajefajnym jeziorkiem. W ciepłe weekendy czasami ciezko znalezc wolne miejsce na zaparkowanie fury
Oczywiscie najlepiej jest tez pojechac w dobra strone nad jeziorem bo niedaleko jest cmetarz i niektorzy boja sie tam pluskac w wodzie
Ogolnie fajna sprawa i dobry pomysl z tym firlejem
Oczywiscie najlepiej jest tez pojechac w dobra strone nad jeziorem bo niedaleko jest cmetarz i niektorzy boja sie tam pluskac w wodzie
Ogolnie fajna sprawa i dobry pomysl z tym firlejem
- Od: 18 kwi 2004, 12:32
- Auto: Mazda 323 F BA 1.5 96r.
Panowie weźcie pod uwagę że lipiec to pełnia sezonu letniego i po pierwsze primo proponuje już dzwonić i pytać o wolne miejsca w co osobiście wątpię zważywszy na spot weakand
, po drugie primo ceny za nocleg też będą sezonowe, więc nie liczył bym na 30 zł za dobe
. Ale popytać warto. Jak oblukacie miejsca to ja sie pisze.
Hymmmm......Firlej......jak ktoś lubi pływać w jeziorze które podmyło cmentarz to SPOX
Ja zaproponuję wam jedno z jezior pojezierza łęczyńsko-włodawskiego jakim jest Piaseczno......mmmmm jeżdżę tam od lat i uważam, że to jest najwspanialsze jezioro naszych okolic. Ewentualnie można by zrobić objazd po całym pojezierzu, ponieważ od jeziora do jeziora jest bardzo blisko i poruszanie nie sprawiło by nam większego problemu...
Odległość to około 70 km od Ryk, ale miescje o wiele.....wiele lepsze moim zdaniem od Firleja.
Pozdro
P.S. Jeziora to Piaseczno, Łukcze, Rogóźno, Krasne, Zagłębocze oraz kilka innych...
Odległość to około 70 km od Ryk, ale miescje o wiele.....wiele lepsze moim zdaniem od Firleja.
Pozdro
P.S. Jeziora to Piaseczno, Łukcze, Rogóźno, Krasne, Zagłębocze oraz kilka innych...
Morder napisał(a):Krzynio a jak z dojazdem ? dam rade swoim spychaczem ?
dO KOCKA JEST TAK JAK NA LOTNICHO .. ALE DALEJ JEST BLACIK

Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
PatrykK napisał(a):Ja zaproponuję wam jedno z jezior pojezierza łęczyńsko-włodawskiego jakim jest Piaseczno......mmmmm jeżdżę tam od lat i uważam, że to jest najwspanialsze jezioro naszych okolic.
Jeziora to Piaseczno, Łukcze, Rogóźno, Krasne, Zagłębocze oraz kilka innych...
My w zeszłym roku byliśmy nad jeziorem Piaseczno... super czysta woda i fajne klimaty w okolicy...

Pozdrowionka
Marcin783
1997-2003 Fiat 126, Fiat TIPO, VW Golf I, Fiat PUNTO
10/2003-06/2004 626 GE 2,0
07/2004-10/2006 MX-6 2,5
08/2006- 3S 2,3
06/2007-12/2007 VW Golf III 1,8
10/2007- Nissan Primera P11 Kombi 2,0
12/2007-07/2008 Seat Leon 1,9
1997-2003 Fiat 126, Fiat TIPO, VW Golf I, Fiat PUNTO
10/2003-06/2004 626 GE 2,0
07/2004-10/2006 MX-6 2,5
08/2006- 3S 2,3
06/2007-12/2007 VW Golf III 1,8
10/2007- Nissan Primera P11 Kombi 2,0
12/2007-07/2008 Seat Leon 1,9
- Od: 24 paź 2003, 21:15
- Auto: Mazda 3S
PatrykK napisał(a):Hymmmm......Firlej......jak ktoś lubi pływać w jeziorze które podmyło cmentarz to SPOXJa zaproponuję wam jedno z jezior pojezierza łęczyńsko-włodawskiego jakim jest Piaseczno......mmmmm jeżdżę tam od lat i uważam, że to jest najwspanialsze jezioro naszych okolic. Ewentualnie można by zrobić objazd po całym pojezierzu, ponieważ od jeziora do jeziora jest bardzo blisko i poruszanie nie sprawiło by nam większego problemu...
Pozdro
Patryk napisz gdzie to dokładnie jest MIEJSCOWOŚCI
Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
Wiesz jest jednak roznica pojechac ok 40 km do firleja, a 70 km nad jezioro Piaseczno..
Osobisie do Firleja nie mam zadnych zastrzezen a nie sadzisz chyba ze jezeli podmylo cmetarz to jest juz bee...
To jest poprostu duuuzzzooo ze tak powiem "przereklamowane".
Ludzie jezdza tam co roku po kilka razy i jakos sie tam pluskaja w tej wodzie.. Zreszta jezioro jest duze i mozna zajechac od innej strony niz cmentarz, wystarczy pojechac troche dalej i tam jest piekne miejsce z piaskiem przy wodzie i pod drzewkami z laweczkami,i oczywiscie w cieniu..
Jesli ktos zechce przyjechac z dziecmi to pamietam ze byl tez plac zabaw..
Pozdrawiam
Osobisie do Firleja nie mam zadnych zastrzezen a nie sadzisz chyba ze jezeli podmylo cmetarz to jest juz bee...
To jest poprostu duuuzzzooo ze tak powiem "przereklamowane".
Ludzie jezdza tam co roku po kilka razy i jakos sie tam pluskaja w tej wodzie.. Zreszta jezioro jest duze i mozna zajechac od innej strony niz cmentarz, wystarczy pojechac troche dalej i tam jest piekne miejsce z piaskiem przy wodzie i pod drzewkami z laweczkami,i oczywiscie w cieniu..
Pozdrawiam
- Od: 18 kwi 2004, 12:32
- Auto: Mazda 323 F BA 1.5 96r.