Puhcio napisał(a):Odpadam w przedbiegach, ale bawcie się dobrze
No i znowu ominie Cię jazda MX-3 V6
www.mazdaspeed.pl
cichy_VKP napisał(a):Witam fanow MazdyJestem Cichy z Vectra Klub Polska – tez bedziemy mala grupka pod Geantem – moze zrobimy wspolne spotkanie hehe bo widze ze juz i Tigra Klub bedzie i ścigacze
lukasz 323C dzieki za zaproszenie
Witam fanow Mazdy Jestem Cichy z Vectra Klub Polska – tez bedziemy mala grupka pod Geantem – moze zrobimy wspolne spotkanie hehe bo widze ze juz i Tigra Klub bedzie i ścigacze
Diego napisał(a):To się chyba Tigra ucieszy.
Ciekawe czy będzie miał dylemat z jaką grupą ma jechać
Gajnek napisał(a):To tak jak moja, ze chyba za tuning uznam zapach samochodowy
cichy_VKP napisał(a):Witam fanow Mazdy Jestem Cichy z Vectra Klub Polska – tez bedziemy mala grupka pod Geantem – moze zrobimy wspolne spotkanie hehe bo widze ze juz i Tigra Klub bedzie i ścigacze
lukasz 323C dzieki za zaproszenie
lukasz 323C napisał(a):cichy_VKP napisał(a):323 vs. Astry
626 vs. Vectry
Mx3 vs. Tigra
Ścigacz vs jego cień
KosteK napisał(a):Gajnek fajnie jakbyś miał jakieś gadżety klubowe
Marcino napisał(a):No to szykuję liny aby ją do maski przywiązać
przeciez my o gadzetach klubowych...no dobra, maskotkachKosteK napisał(a):BTW Trochę OT
lukasz 323C napisał(a):Siema Cichy to może jak będę jechał pod media to wpadnę po drodze do ciebie i pojeździmy razem?
lukasz 323C napisał(a):Kurde szykuje się niezłe spotkanko jak tak dalej będzie to czuje ze nas, którzy się zbierają się pod media będzie więcej niż pod SCC
lukasz 323C napisał(a):To jak będzie Vectra Klub Polska to może urządzimy sobie małego draga
cichy_VKP napisał(a):albo drifta na podziemnym parkingu
Tigra napisał(a):Cichy a wy macie flage z waszego klubu ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości