MazdaSpeed Warsaw Nights 10.02.2006
Jerry napisał(a):Brylant dzięki za te pare okrazen to było naprawde dobre ściganko ale wygrywaja najlepsi
hmm, z tego co pamietam to pierwsze podejscie (choc wymijalismy sie kilkakrotnie) ostatecznie cie pokonalem

Prawda jest tez to, ze w drugim dostalem takie baty – od wszystkich!!!, ze teraz pamietam tylko pierwszy start.
I po powrocie dlugo myslalem dlaczego byliscie szybsi ale czytajac tego posta mam wytlumaczenie – ja waze 93kg (tak jest prosciej pogodzic sie z porazka).
Panowie i przemile Panie – juz trace kilogramy (schudne do jakis 45kg) i nastepnym razem zejde ponizej 19s.
dzieki i do nastepnego razu
p.s.
moim zdaniem duzy wplyw na wynik mial dobor karta (opony i silniczek, byly takie ktore sie dlawily!)
- Od: 21 kwi 2005, 19:49
- Auto: Seat Toledo 2.0TDI `07
Jerry napisał(a):no na mecie tak ale nie czasowo
A od kiedy wygrywa sie wyscig majac "Best Lap:?
W pierwszym podejsciu raczej koncentrowalismy sie na walce "kolo w kolo" i wyprzedzalismy sie ze 4 razy.
W drugim to nie bylo zadnej walki – po prostu dostalem baty – ale o tym tylko slyszalem
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Gratuluje Wam zajebistego spota. Jakbym nie spał to bym przyjechał
Musialem odespac prawie 34 godziny podrozy, ale nastepnym razem stawiam sie obowiązkowo...
Spoty na Imoli rozrastają sie do spotkań cyklicznych co mnie bardzo cieszy – to kiedy nastepny raz
Aha i napiszcie jeszcze jak wyszła wam sprawa z rezerwacją, tzn. czy nikt "obcy" sie nie wpierniczał na tor...
Czasy rzeczywiscie nie byly rewelacyjne jak na kilka dni "gróźb" i "wzajemnego nakrecania się"
Jak na razie cały czas palma pierwszeństwa dla Krzynia !
Gratulacje dla Kubutka, bo kreci wyraźnie "równe" czasy co mówi ze ma gokarty opanowane od malenkości
–> moze nastepnym razem poprawisz "klubowy rekord" 
Spoty na Imoli rozrastają sie do spotkań cyklicznych co mnie bardzo cieszy – to kiedy nastepny raz

Aha i napiszcie jeszcze jak wyszła wam sprawa z rezerwacją, tzn. czy nikt "obcy" sie nie wpierniczał na tor...
Czasy rzeczywiscie nie byly rewelacyjne jak na kilka dni "gróźb" i "wzajemnego nakrecania się"
Gratulacje dla Kubutka, bo kreci wyraźnie "równe" czasy co mówi ze ma gokarty opanowane od malenkości
- Od: 14 wrz 2004, 15:45
- Auto: był SR13 D-Spec, jest Sky R33 Type M Spec II
Jerry napisał(a):no przecież napisałem ze na mecie byłes pierwszy ale czasowo nie
Skoro na mecie bylem 1 to "Total Time" całego wyscigu tez musialem miec lepszy!!! Mialem gorszy czas 1 okrazenia.
Suma sumarruuuum – zabawa przyjacielu byla przednia, to moje pierwsze podejcie i napewno nie ostatnie!!
Naprawdę było super
Globy – jak zwykle super relacja i chętnie się ją czytało zaraz po przyjściu do pracy, na lekkim jeszcze poniedzielnym kacyku
Papajo – dzięki za gratulacje
Jak mówiłem, kiedyś jeździłem w Pruszczu Gdańskim na gokartach, ale miałem wtedy może z 8-9 lat
No i chyba każdy kto odwiedził Plater w Wiedniu musiał "zaliczyć" na nim gokarty, tak jak ja
Rekord Klubowy należący do Krzynia nadal nie pobity, ale.... co się odwlecze...
Basiu, jeżeli się nie mylę... to spełniłem już Twoją proźbę w sobotę.... no chyba że obiecałem Ci coś jeszcze...
Globy – jak zwykle super relacja i chętnie się ją czytało zaraz po przyjściu do pracy, na lekkim jeszcze poniedzielnym kacyku
Papajo – dzięki za gratulacje
Basiu, jeżeli się nie mylę... to spełniłem już Twoją proźbę w sobotę.... no chyba że obiecałem Ci coś jeszcze...
- Od: 20 sie 2004, 11:51
- Auto: Mazda 323F BA 2,5 V6 '95
Smart ForTwo 0,8 CDI '03
Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
Mazda CX7 2.2 CITD '10
Relacja.. cud, miód, ultramaryna
Swoją drogą, to brakuje mi relacji z Ryk na Stronie Klubowej, a teraz wypadałoby dołączyć warszawską.. Chyba, ze te relacje są chowane na jakąś specjalną okazję..?
A a propos okazji, w srodę omówimy łódzką tym razem, zgodnie z wstępnymi ustaleniami poczynionymi przez wiadome osoby piątkowej nocy w mieście Warszawa
Swoją drogą, to brakuje mi relacji z Ryk na Stronie Klubowej, a teraz wypadałoby dołączyć warszawską.. Chyba, ze te relacje są chowane na jakąś specjalną okazję..?
A a propos okazji, w srodę omówimy łódzką tym razem, zgodnie z wstępnymi ustaleniami poczynionymi przez wiadome osoby piątkowej nocy w mieście Warszawa

- Od: 20 wrz 2005, 16:06
- Auto: Mazda MX-5 NA 1.6
Zapraszam do obejrzenia mojego (amatorskiego
) filmu: http://www.megaupload.com/?d=9B9HWQSS
Jak zawsze przyjmuje tylko pochwały
- Od: 8 wrz 2005, 21:51
- Auto: TT
m4rcin napisał(a):Zapraszam do obejrzenia mojego (amatorskiego) filmu: http://www.megaupload.com/?d=9B9HWQSS
No taaaaaa......
"All download slots (2000) assigned to your country (Poland) are in use.
Please try again later."
no i się wkurzyłem
Smart ForTwo 0,8 CDI '03
Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
Mazda CX7 2.2 CITD '10
GLOBY relacja jak zwykle jest DEBESCIACKA 
V40 dCi – TATUSIOWOZ :) – było
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
Mondeo mk IV TDCI KOMBI :) – było
Focus mk2 TDCI sedan :) – było
Auris TS HSD :)
- Od: 26 paź 2005, 15:14
- Auto: Prius P2
OMG m4rcin właśnei skończyłem oglądać
Opłacało się klikac na linka co 5 sekund, żeby uruchomić ściaganie
Normalnie mało się nie popłakałem ze śmiechu – muzyczka wstawiona do klipu po prostu powala
[tiiit] robota
oby tak dalej 

Opłacało się klikac na linka co 5 sekund, żeby uruchomić ściaganie
Normalnie mało się nie popłakałem ze śmiechu – muzyczka wstawiona do klipu po prostu powala

[tiiit] robota

Smart ForTwo 0,8 CDI '03
Mazda 6 GY 2.0 CITD '07
Mazda CX7 2.2 CITD '10