MarciniAnia napisał(a):Rozmawialismy z Jackiem i jak będzie taka potrzeba to ktos (za opłatą) może przyjechać i nam odśnieżyć pasy
wypas, czyli nie ma problemu

www.mazdaspeed.pl
MarciniAnia napisał(a):Rozmawialismy z Jackiem i jak będzie taka potrzeba to ktos (za opłatą) może przyjechać i nam odśnieżyć pasy
Sebekk napisał(a):no prosze zapowiada sie naprawde odjazd... a moze zaprzegniemy do kuligu madzie Burego
MarciniAnia napisał(a):w zeszłą sobotę odwołali z powodu mrozu
Xionc napisał(a):Aha, jeszcze jedna sprawa. Panowie, bierzecie swoje lepsze połówki (nie, nie pisze o Finlandii Żurawinowej), tylko o Paniach. Moja mowi, że jak będzie taki mróz to ona woli zostać w hotelu. Może jeszcze jakieś dziewczyny mają takie pomysły? Przeciez na siłe nie ma ich tam co ciągnąć.
Bury 323 napisał(a):OK. i kulig dla fanów sportów ekstremalnych . Obiecuję że 150km/h nie przekrączę
Jerry napisał(a):Morder napisał(a):A ma ktoś możliwość podjechać i zobaczyć co się dzieje na lotnisku ? bo jak dużo śniegu napadało i zamarzło to nie każdy da rade wjechać na lotnisko a co dopiero po nim jeździć
Bedzie jutro info na ten temat
marcinkosky napisał(a):Bury 323 napisał(a):OK. i kulig dla fanów sportów ekstremalnych . Obiecuję że 150km/h nie przekrączę
a ja sie na to pisze![]()
![]()
Kubutek napisał(a):ej, ej, ej.... chłopaki.... nie wyłamywać mi się tu !....
Kubutek napisał(a):"zbędna"
Morder napisał(a):Jerry napisał(a):Morder napisał(a):A ma ktoś możliwość podjechać i zobaczyć co się dzieje na lotnisku ? bo jak dużo śniegu napadało i zamarzło to nie każdy da rade wjechać na lotnisko a co dopiero po nim jeździć
Bedzie jutro info na ten temat
I jak ? wiadomo juz coś ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości