19-22 czerwca 2014 – Piknik nad Zalewem Zegrzyńskim – IV edycja
Chwila relaksu. Co tam u kogo ciekawego i pozniej ruszamy z turniejem. Chyba że pogoda będzie na tyle ładna że najpierw wypłyniemy na zalew a turniej się zacznie w wieczornych godzinach a po nim dopiero grillownia 
-
Szalotka
Cebula napisał(a):Chwila relaksu. Co tam u kogo ciekawego i pozniej ruszamy z turniejem. Chyba że pogoda będzie na tyle ładna że najpierw wypłyniemy na zalew a turniej się zacznie w wieczornych godzinach a po nim dopiero grillownia
jak tam sobie organizator życzy. Ja bym z turniejem poczekał do piątku bo w czwartek będzie można przekonać niezdecydowanych do występu jak sobie będzie można luźno popykać no i była by okazja do wyłowienia kilku talentów do drużyny

[img]http://i59.tinypic.com/2h4m720.jpg[/img
Gib napisał(a):Raczej PT/SB ale count me in było w odpowiedzi na zapisywanie się do ACT.
To określaj się jasno i wyraznie bo nikt nie będzie sie domyślał o co i kiedy Tobie chodzi. Ani nie cytujesz danej osoby ani nie używasz emo a uwierz że są ważniejsze sprawy niż domysły
WodnikSzuwarek napisał(a):I tak zobaczy się na miejscu jak to będzie.
Dobrze będzie bo najważniejszy jest dobry klimat
Sorry ale tam właśnie taki mamy
-
Szalotka
Gib napisał(a):Raczej PT/SB ale count me in było w odpowiedzi na zapisywanie się do ACT.
Trzeba by być

Angaż do ATC to nie taka prosta sprawa że się zapisuje kto chce. Tu trzeba graczy a nie krzykaczy. Drużyny która wyjdzie z uśmiechem na ustach i z uśmiechem na ustach zejdzie z boiska. Moja wizja to wizja pozytywnej gry fair play bez nerwów

WodnikSzuwarek napisał(a):Angaż do ATC to nie taka prosta sprawa
No pewnie że nie
WodnikSzuwarek napisał(a):Moja wizja to wizja pozytywnej gry fair
WodnikSzuwarek napisał(a):Umiejętności to sprawa drugorzędna
Pewnie że tak bo najważniejsza jest dobra zabawa i kupa śmiechu

W tym roku przebój zespołu ''Piersi'' również możemy uznać za hymn tej całej imprezy. Przynajmniej cytat "I znowu noc będzie mało'' tym razem nie dotyczy
Dla przypomnienia z zeszłego roku

-
Szalotka
Mazd Max czy Ty to widzisz ? Chcą nas w tym roku pokonać
Przez trzy lata się nie udało to i teraz łatwo nie będzie
Przez trzy lata się nie udało to i teraz łatwo nie będzie
-
Szalotka
Przecież drużyna składa się z czterech graczy lub z pięciu gdy mniej drużyn a nas już trzech jest
Damy radę Wodniczku. Obronimy tytuł
Damy radę Wodniczku. Obronimy tytuł
-
Szalotka
Graj w CT. Potrzebują haryzmatycznego trenera
I co teraz tez taki pewny zwycięstwa jesteś kapitanie cabulo:>?
No to pięknie ja mam jednego zawodnika jak na razie i to nawet nie wiem czy chce być w ATC a CT ma już 4 w tym jednego trenera. Ale wszystkie filmy tak się zaczynają a zawsze jest happy end
I co teraz tez taki pewny zwycięstwa jesteś kapitanie cabulo:>?
No to pięknie ja mam jednego zawodnika jak na razie i to nawet nie wiem czy chce być w ATC a CT ma już 4 w tym jednego trenera. Ale wszystkie filmy tak się zaczynają a zawsze jest happy end
WodnikSzuwarek napisał(a):I co teraz tez taki pewny zwycięstwa jesteś kapitanie cabulo:>?
Oczywiście

Mam już nawet stroje na turniej.
CEBULA TEAM vel BRASIL

-
Szalotka
WodnikSzuwarek napisał(a):kacha napisał(a):Kacha 1 noc czw/pt.
Automatyczny angaż do ACT
Sorry, ale być z Tobą w drużynie to pewna przegrana ;p
No chyba że trenowałeś ;>
Dodam, że z Cezarem także już nie gram
Nawet jeśli trenował