Teledysk – Zlot Jesienny MazdaSpeed
Spoko Dizzi klip bardzo fajny i praco-czaso-chłonny a wszystkie uwagi na ten temat moga tylko w przyszłości udoskonalać kolejne produkcje tak Dizziego jak Craimera fajnie że jest takich 2 gości co robia to dla przyjemności
TAk trzymać, bo za pare lat łezka wam sie w oku zakręci jak to obejrzycie 
Mniam GTR
1,3 bara to brrrrrr jedyne 300KM
Konri napisał(a):Crimer kiedy pojawi się Twój teledysk?? Czekamy z niecierpliwością!
Relacja prawie skończona, jeszcze tylko pare poprawek kosmetycznych, kompresja i video wędruje na serwer
Przepraszam was że to tak długo trwa ale, nie dość że robie klip kawałkami kiedy mam czas to jeszcze jak miałem prawie połowe to wysypał sie system i musiałem zaczynać od początku.
Pozdrawiam

Mazda Xedos 9 – jeszcze zawita...
- Od: 23 kwi 2004, 19:43
- Auto: Mazda 3
Crimer napisał(a):Relacja prawie skończona, jeszcze tylko pare poprawek kosmetycznych, kompresja i video wędruje na serwer ;)
mam nadzię że "hang up" madonny znajdzie się w podkładzie muzycznym??
Nawet Chuck Norris jeździ Mazdą!!
- Od: 20 sty 2005, 17:09
- Auto: 323F BA KF
dizzi napisał(a):i przypominam ze wszystkie moje fimy ze zlotów można ściągać w emulu , a odnaleść je można wpisując w szukaj "mazdaspeed pl"
a są to pozycje
1. mazdaspeed pl Ryki 5-6 11.2005
2. mazdaspeed pl ryki
3. mazdaspeed pl new city
4. mazdaspeed pl mix
5. mazdaspeed pl 323 bg mx-3 626 tuning turbo
pozdarwiam
Cos nie widze zrodel
a oto ocenzurowana wersja teledysku ! cenzura dotyczy mordera jesli jeszcze ktoś nie widzial to zapraszam
http://s53.yousendit.com/d.aspx?id=3RUK7IQJWPMFO11SD1VNGGP11V
http://s53.yousendit.com/d.aspx?id=3RUK7IQJWPMFO11SD1VNGGP11V
MÓJ WARSZTACIK DOBRYCH CEN :) www.mstechnik.dbv.pl
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
WWW.MSTECHNIK.DBV.PL
- Od: 10 gru 2003, 17:02
- Auto: M323BG, Rover 200si 1.4l 103HP