7-8 września 2013 – Piknik nad Zalewem Zegrzyńskim – III edycja
Też się piszę, przelew pod koniec miesiąca dopiero, ale proszę o dodanie do listy
GobASS x1
GobASS x1
- Od: 11 sie 2009, 00:46
- Auto: MX-3 B6-DE
Lista aktualizowana --> patrz pierwszy post
Jak sobie tak ją przeglądam to same hiciory widzę
Jak sobie tak ją przeglądam to same hiciory widzę

-
Szalotka
octodan napisał(a):poproszę x2 osoby
Dobity do menu
Coraz mniej wolnych miejsc. W tym roku zapisy przechodzą jak promocja kajzerek w Biedronce
-
Szalotka
W związku z tym że Zegrze 2013 cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem to następuje zmiana terminu wpłat.
Od wszystkich osób, które są na liście wpłaty za piknik muszą być u mnie na koncie do 29.08.2013 (czwartek)
W piatek 30.08.2013 aktualizuję listę i będzie ona zawierała tylko te osoby, które dokonały wpłat.
Wpłat można dokonywać od zaraz. Każdy kto ją wniesie proszę o informację w temacie. Osoba, która dokonała płatności będzie zaznaczona na czerwono.
Za zmiany serdecznie przepraszam ale proszę o zrozumienie
Zmiana jest widoczna w pierwszym poście.
Pozdrawiam
gromaciek vel Cebula.
Od wszystkich osób, które są na liście wpłaty za piknik muszą być u mnie na koncie do 29.08.2013 (czwartek)
W piatek 30.08.2013 aktualizuję listę i będzie ona zawierała tylko te osoby, które dokonały wpłat.
Wpłat można dokonywać od zaraz. Każdy kto ją wniesie proszę o informację w temacie. Osoba, która dokonała płatności będzie zaznaczona na czerwono.
Za zmiany serdecznie przepraszam ale proszę o zrozumienie
Zmiana jest widoczna w pierwszym poście.
Pozdrawiam
gromaciek vel Cebula.
-
Szalotka
Nic się nie stanieGib napisał(a):A jak nie wytrzymam to coś się stanie?
honorujesz L-4Gib napisał(a): Grunt że o 6 w niedzielę rano robię apel i poranny rozruch

-
Pawciu
No i masz luz
Jeszcze raz dla przypomnienia. Proszę wziąć to na poważnie.

Jeszcze raz dla przypomnienia. Proszę wziąć to na poważnie.
gromaciek napisał(a):Od wszystkich osób, które są na liście wpłaty za piknik muszą być u mnie na koncie do 29.08.2013 (czwartek)
-
Szalotka
lukias81 napisał(a):Coś widzę, że trzeba będzie sobie płuco wyciąć, żeby miejsce dla wątroby zrobić
Ja mam zapasową w słoiku z formaliną
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.