Spotkania MazdaSpeed w Krakowie
hej.mozemy sie styknac ,i mozna wyruszyc do bochni na spota na 15??co wy na to??
only mazda!
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=9119
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=9119
- Od: 15 lut 2005, 21:39
- Auto: Mazda 323f 1.6 16V
Mazda 6 2006 2.0 DOHC 147 km
do bochni niedaleko, w takim razie proponuję żeby zmienic zmienic miejsce spotkania, moze gdzies na wielickiej? na wylocie na bochnie? ale może jeszcze zapytajmy sie pozostałych czy będą mogli ( fundusze etc),
moja mazda nie widziala od trzech lat mechanika, bo sam przy niej robie 
- Od: 27 lis 2005, 21:39
- Auto: mazda 929 S 3.0 V6 24V DOHC
aa chodzi o 15 godzine w dniu 17? czy o dzień 15.09, bo to jest różnica
aa chodzi o 15 godzine w dniu 17? czy o dzień 15.09, bo to jest różnica
No właśnie. Proszę o więcej szczegółów odnosnie Bochni. Moja propozycja jest taka. Nie zmieniajmy ustalonego już terminu, czyli 17.09 godz.17.00 bo to wprowadzi pewien mętlik w głowach. Możemy ewentualnie na spotkaniu poumawiac się na kolejne miejsca i terminy. Ważne aby cokolwiek w Krakowie ruszyć.
No właśnie. Proszę o więcej szczegółów odnosnie Bochni. Moja propozycja jest taka. Nie zmieniajmy ustalonego już terminu, czyli 17.09 godz.17.00 bo to wprowadzi pewien mętlik w głowach. Możemy ewentualnie na spotkaniu poumawiac się na kolejne miejsca i terminy. Ważne aby cokolwiek w Krakowie ruszyć.
- Od: 6 mar 2006, 20:40
- Auto: 626 GE 1,8 16v benzyna
cobra napisał(a):No właśnie. Proszę o więcej szczegółów odnosnie Bochni. Moja propozycja jest taka. Nie zmieniajmy ustalonego już terminu, czyli 17.09 godz.17.00 bo to wprowadzi pewien mętlik w głowach. Możemy ewentualnie na spotkaniu poumawiac się na kolejne miejsca i terminy. Ważne aby cokolwiek w Krakowie ruszyć.
zgadzam sie z kolegą
poza tym kolega driver1980 zawsze duzo obiecywal , a nigdy sie sie nie pojawił na zadnym spocie dlatego dla mnie nie jest wiarygodny i nie mam zamiaru sie wybierac do bochni.
- Od: 24 sie 2004, 22:04
- Auto: 323F 1.8 '92 BG 16v SOHC LPG 103 KM
626 1.8 '96 GE 16V LPG 105 KM
dobra, newark podjął męską decyzje, spotkanie w krakowie tak jak bylo umówione
aha bym zapomniał griill i flaszka to podstawa heeehe
ja bede na 100% moze jeszcze laske wyciagne heehe bedzie miło heeehehe no chyba ze misie madziana zrabie to bedzie klops 

Śmierć Jezdzi Szybko!!!My Jezdzimy Jeszcze Szybciej:)
- Od: 29 cze 2004, 12:09
- Auto: Mazda 626 GE 2.0 16v.LPG.
piotrek929 napisał(a):szacunek dla SIDY- bedzie napewnoRESPEKT
hehehe proste
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
- Od: 23 sie 2006, 13:53
- Auto: mazda 323 f 1.8 16v
Ja na 99% tez bede. Tylko prosze, juz nic nie zmieniajcie, bo sie wszyscy zniecheca i nic z tego nie bedzie. Ci, ktorzy przyjada, napewno beda sie dobrze bawic, tego jestem pewny
.
------------------------------------------------------------
- Od: 10 maja 2006, 01:00
- Auto: 323F GT BG '89 1.8 DOHC 136 hp
calkiem fajne te fotki wyszły
jak macie więcej to wklejajcie 
Edit by mod: Rozmiar samej fotografii/grafiki w podpisie (i całego podpisu) jest jasno określony w temacie FAQ przyklejonym w każdym z działów. Proszę o przestrzeganie zaleceń.
Na umówionym miejscu zorientowałem się, że dopisało mi szczęście – był to mój "pierwszy raz" – a tu pojawiło się kilku klubowiczów, o co wcześniej (podobno) było trudno. No i dobrze. Jednak do tej beczki miodu chcę dodać łyżkę dziegciu, za co z góry serdecznie przepraszam; – Całkiem możliwe, że moje przemyślenia są wynikiem braku doświadczenia w tego typu spotach. Brakło mi choćby pięciu minut na poruszenie spraw stricte klubowych. Mam na myśli omówienie sposobów na pozyskanie nowych członków, rozpropagowanie idei członkowstwa itd. etc. Oczywście to wszystko w atmosferze sprzyjającej integracji np. wspólny gril (dokąd oczywiście jest na to pora :–)) Zadam pewno naiwne pytanie: czy ktoś ze starszych klubowiczów (nie mam na mysli jego wieku tylko czasu przynależności) nie powinien pełnić roli takiego prowadzącego spota (nie mylić z konferansjerem :–)). Na spotkaniu nie powinien mieć jakichś materiałów (ulotek) do rozdania ich potencjalnym zainteresowanym? Jak zachęcić innych w sytuacji gdy wszyscy klubowicze sa anonimowi – rozumiem przez to brak naklejek na samochodach. Czytałem dużo na forum o rozmaitych gadżetach... A przeciez pierwszą reklamą (i to mobilną!) jest samochód klubowicza. No dobra. Może to tyle na początek.
masz rację naklejki klubowe by się przydały
!!

Cieszę się sida, że znalazłem u ciebie potwierdzenie moich przypuszczeń. Teraz sprawa druga. Czy nie moglibysmy rozglądnąć się za jakimś 'lokalem" typu kafejka czy pab, wzorem taksówkarzy którzy maja takie jakies swoje miejsca gdzie się spotykają bez względu na pogodę. Jak pomyślę o nadchodzącej zimie czy choćby i słotnej jesieni to robi się brrr. Trudno przecież umawiać się gdzies np. na jakiejś petli autobusowej i przytupując z zimna chuchać w łapki
. Oczywiście każdy z nas miałby okazję zaproponować znaną mu kafejke. Ważne aby był do niej dogodny dojazd i kilka miejsc parkingowych. Zrozumiałe, że nie musiałoby byc to miejsce koniecznie w scisłym centrum miasta. Jako przykład podam "Grube ryby" w Zabierzowie czy "Srebrną górę" przy ul. Ks. Józefa. Te miejsca to tylko przykład!. I tam przy kawce moglibysmy roztrząsać nurtujące nas problemy albo poprostu porozmawiać a może nawet jakieś imieniny zrobić :–). Troche się dziwię, że kandydatowi na klubowicza nie proponuje się wpisowego powiedzmy o jakieś 10 złotych więcej za które obligatoryjnie otrzymałby kartę klubowicza i naklejki na samochód. Jesli są inne propozycje to warto je ujawnić na forum, aby na spotkaniu 30 bm. była okazja do pewnych ustaleń. Pozdrawiam.
widziesz Cobra, do klubu zapraszają panowie z warszawy bo tam "mieści" się niby centrala klubu, to onni tam zawiadują kasą skladkami, statusami czlonków( klubowicz, sympatyk). ja jestem od roku na forum i nikt mi takiej propozycji nie skladal zebym został czlonkiem, zresztą nie wykleje mojej limuzyny naklejkami ( chyba że bedzie na nich facjata SIDY
),, także powoli, najp[ierw postarajmy sie żeby w krakowie coś sie dzialo zameldujmy sie na jakims ogólnopolskim całą grupa a mapewno zostaniemy zauważeni, z drugiej strony nie mam jakiejś nadzwyczajnej potrzeby przynależności do klubu i identyfikacji z nim, klub to ludzie z którymi sie rozmawia i spotykasz, to mi wystarczy.
nikt nie wspomniał że mamy maskotke oddziału krakowskiego ; "LULE"
nikt nie wspomniał że mamy maskotke oddziału krakowskiego ; "LULE"